Jump to content
IGNORED

Najbolji burek

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

apsolutno jeste, nije preslatka, taman kako treba.Začini cimetom po kori, obavezno.

Posted

da potvrdim pileovu tvrdnju. dosta dobar burek u ruzveltovoj.

Posted

burek na terazijama sranje. morao sam da pojedem jednu pljesku odmah posle da se oslobodim tog ukusa.

Posted

brate, ko jos jede burek na terazijamа?sta je sledece, burek u delta sitiju?

Posted (edited)

Kako ću da rastrgnem jednu tepsiju sasirom uz valov jogurta kad dođem u BG. Turski burek nije ni zakurac, a marokanska verzija izaziva udruženi rad srčanog i moždanog udara simbiozom preosljenosti i megamašća.

Edited by dig_chohano
Posted

Jebite se u kurac i ja zajedno s vama sto otvorih ovaj topik :( Ocu da skapam koliko sam gladan, a moram smrsati.

Posted
Kako ću da rastrgnem jednu tepsiju sasirom uz valov jogurta kad dođem u BG. Turski burek nije ni zakurac, a marokanska verzija izaziva udruženi rad srčanog i moždanog udara simbiozom preosljenosti i megamašća.
budi spokojan braco, vrsim istrazivanja za tebe.ce te popravimo kad dodjes.miloglede debeli najedi se pepeli
Posted

tripković, vreli, sa sirom što prži nepca :wub:

Posted
Jebite se u kurac i ja zajedno s vama sto otvorih ovaj topik :( Ocu da skapam koliko sam gladan, a moram smrsati.
Radi kao ja, koji upravo kombinujem zbogom pljugama sa teta Radinim detoksom (prilično mudro). Kupi burek, gledaj u njega celo veče i smej mu se prezrivo u brk, dok se ne ohladi i mast mu se ne skori.
Posted
pa kao da sam turista iz nemcake :isuse:jedva sam preziveo. uzasno masan burek, ali ne kvalitetno masan vec mucno masan.
Posted

a di tačno na Terazijama, da izbegnemo?

Posted

Meni na pamet jedino pada ona pekara sto prodaje budjave sendvice i mekike u sklopu pivnice.OT: Upravo zavrsih 1/4 sa sirom iz one pekare kdo Cuburskog parka koja radi celu noc :wub:

Posted

taj sam pominjao, dobar!!!ja sam u toj buđavoj kod Kasine uzimao ranije hladne mekike, jer ih nigde drugde nije bilo. generalno je trash pekara

Posted
da li mi verujes da sam onaj dan, kada si mi pruzio nevidjenu logistiku <_< , jeo burek na glavnoj autobuskoj :lol: uzas.