Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

na bajloniju, ulaz iz dj jovanovica, prve dvije tezge lijevo, avokado je 50 dinara komad juce ali cesto i inace

ostalo voce i povrce je bas autlet kvalitet ali avokado je super

On 23.12.2022. at 21:44, Sara said:

Ja stavim par listova kupusa na dno i malo neke slaninice 

Ali najvaznije je da od kad sam otkrila "lenju" sarmu , motanje sarmica i ne razmatram.

Jos kad se setim kako je  moja sarma uvek bila na tapetu svake kritike  jer 'velika i nikako u standardu ko Gospavina"

https://www.ikea.com/hr/hr/p/klockren-umetak-za-kuhanje-na-paru-nehrdajuci-celik-00459277/

Edited by askeladden

u madjarskoj Hungarikum radnji konzerva leblebija (i dalje) 40,00  :D

@ivyi drugi koji su tamo kupovali

Ne vidim cene na sajtu, moram li u radnju da bih proverio?

Vrede li čemu guščija i pačija pašteta?

Edit. Cene okvirno mogu da proverim preko Wolta

Edited by Ras

@Ras

ne znam za pastete,nisam kupovala preradjevine...

tamo kupujem neljuti Gulaskrem,pastu od paprike u tubama i leblebije

(samo pazljivo sa ovim pastama dosta su slane)

5997010302024.jpg?itok=osc7rafHe28c241dcfd3e067f993526d5166575d.jpg

Pastu od paprike sam i ja planirao, hvala za savet.

uzmi i gulas krem odlican je

kad smo vec kod tuba.. jel ima negde da se kupi ona stvarcica koja se zadene na ,,dno,, tube pa se okrece kako se tuba trosi i ,,cedi,, je?

5 hours ago, ivy said:

@Ras

ne znam za pastete,nisam kupovala preradjevine...

tamo kupujem neljuti Gulaskrem,pastu od paprike u tubama i leblebije

(samo pazljivo sa ovim pastama dosta su slane)

5997010302024.jpg?itok=osc7rafHe28c241dcfd3e067f993526d5166575d.jpg

Pazi kada kupijes, ako vec trazis tube koje imaju neljuti sadrzaj, ove sa slika su ljute - csipos. Cak i piros je ljuta. Neljute su edes ili csemege.

csak mondom :)

@x500

da,da..znam ali me mrzelo da trazim tacnu sliku na netu

edit-saznala sam da se spravica koju trazim zove kljuc za tube i ugl se koristi u frizerstvu za cedjenje farbi iz tuba

sad samo jos da nadjem neki koji ne kosta 500din jer bih imala jedno 3-4 kom ...ali nije da sam se udubljivala u pretragu

Edited by ivy

On 20.1.2023. at 12:03, Ras said:

@ivyi drugi koji su tamo kupovali

Ne vidim cene na sajtu, moram li u radnju da bih proverio?

Vrede li čemu guščija i pačija pašteta?

Edit. Cene okvirno mogu da proverim preko Wolta

ako misliš na paštete sa džigericom, probao sam guščiju i ... tjah, onako. dosta ubijen ukus džige i struktura nekako čudna.

ali sjajna im je smrznuta džigerica, i pačija i čuščija, ako imaš priliku da potrošiš velik komad ili ako imaš sa kime da podeliš. samo, pred novu godinu nisu imali, čekali su novu nabavku.

• 2 weeks later...

Koja je to prodavnica u cvijicevoj u kojoj se prodaju italijanski proizvodi? I ako neko zna molim za adresu i kako se zove radnja. Receno mi je prvi cosak od starine novaka prema ziri (nisam sigurna da sam dobro cula)

@Sandradjer

Prvi i poslednji ćošak pre Zire, po Mapsu je to Cvijićeva 101, lokal pored Pijace Hadžipopovac, nema neko istaknuto ime.

• 3 weeks later...

Je l ovo sad svi proizvođači sardina kupuju na čamcu kod istog lika na Južnom kineskom moru?