ivy Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 14 hours ago, Frank Pembleton said: Naravno ona je bila tehnolog, i imala je tu 1 predrasudu kod puštanju svinja u šumu, po pitanju raznih parazita, bakterija itd... .... Shiit has hit the fan! ima u mom selu jedno ostrvo na Dunavu i tu ima neka farma svinja gde svinje slobodno lutaju i rove skoljke i mrtve ribe i zabe po dunavskom mulju...
Skyhighatrist Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Ista stvar u Belegišu. U proleće se Dunav izlije, a kad se povuče ostane gomila ovih jezeraca punih sitne bele ribe. Onda ekipa iz sela spusti svinje dole i drži ih noću u ovim improv svinjcima, a preko dana lutaju i riškaju po blatu 3
renne Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 @nezvanova Pitala si me onomad za vege kobasice i tako to Evo pun merkator, pa se setih tebe 2
nezvanova Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 hvala Rene.... bas cu pogledati kod nas u Rodi (mi nemamo merkator, ali moguce da ih ima kod njih)
morgana Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 2 minutes ago, nezvanova said: hvala Rene.... bas cu pogledati kod nas u Rodi (mi nemamo merkator, ali moguce da ih ima kod njih) ima ih i u idei 1
msv Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Iskače mi ovih dana na FB reklama za neku presu za nar, pa sam se setio da se ovde pisalo o tome. Traže 90 evra...
Jumanji Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 To ona sto se korisri i za citruse?Ima povremeno u Lidlu u ponudi, jeftinija dosta. Ovo je slika sa neta, od ranije.Ovo? 1
Jumanji Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Mislim da je poslednji put bila bas 4k. To kada su dani Orjenta verovatno, s obzirom na to da ih tamo cede na svakom cosku ovakvim skalamerijama
Jumanji Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Da li koristite soljine ljuspice i koje da kupim, a da nisu gmo?
mraki Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Jedno glupo pitanje, ali gde vi kupujete dobar krompir? Ovo sve što sam kupovao u zadnje vreme, od marketa do pijace ne liči ni na šta.
mraki Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Hvala, dobro je znati. Mislio sam da ja radim nešto pogrešno. Deluje dobro na oko, ali kad ga izvadim pečenog iz rerne ne liči ni na šta. Kad kažeš ovih dana misliš na kraj sezone dok ne dodje mladi ili?
Jumanji Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Bogami na pijaci kod mene juce odlican na nekoliko mesta. U Maksiju vec duze vreme krs.
renne Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Hvala, dobro je znati. Mislio sam da ja radim nešto pogrešno. Deluje dobro na oko, ali kad ga izvadim pečenog iz rerne ne liči ni na šta. Kad kažeš ovih dana misliš na kraj sezone dok ne dodje mladi ili?Da. Kraj sezone 1
Recommended Posts