darling Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 da, tebi fobija, a drugom lepota breskve. pustis da se slije i das nekom da polize
Mil@n Posted June 16, 2018 Posted June 16, 2018 Aj da pitam ovde, ne znam di bi... Da li je neko probao onaj heinze-ov barbicue sos i koliko je on sličan onom malom što ima u MC-u, KFC-u i sl? Podpitanje: koji na našem tržištu je najbliži tom ukusu? Ne pamtim da sam video mnogo njih osim tog heinze.
Ras Posted June 16, 2018 Posted June 16, 2018 Umesto gotovog bbq sosa možeš da koristiš kečap i sam napraviš (bbq) sos. Potrebno je malo ulja, soli, bibera, žutog šećera, kečapa, crnog luka i paradajza. Luk i paradajz se seckaju najsitnije moguće, kako bi na kraju imao teksturu sosa. Zagrej ulje na tiganju, dodaj crni luk, posoli i pobiberi i dodaj kašičicu žutog šećera. Vrlo brzo krene karamelizacija, pa dodaj paradjz i malo kečapa. Proprži još kratko na tihoj vatri da se sve sjedini. Ako koristiš Heinzov kečap imaćeš ukus identičan onom iz Meka. Za ilustraciju:
renne Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 9 hours ago, Mil@n said: Aj da pitam ovde, ne znam di bi... Da li je neko probao onaj heinze-ov barbicue sos i koliko je on sličan onom malom što ima u MC-u, KFC-u i sl? Podpitanje: koji na našem tržištu je najbliži tom ukusu? Ne pamtim da sam video mnogo njih osim tog heinze. Pa heinzov bbq sos je esencija bbq sosa, kad kažeš sos, misliš na heinz, tako da je to to
maheem Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 Ne razumem kako je heinzov sos esencija bbq soseva? U suštini, kao što Ras kaže, bbq sos je paradajz i šećer i varijacija začina. S tim da industrijski verovatno koriste melasu umesto šećera
renne Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 Aj nisam mislio bukvalnoAl gde god da dobiješ bbg to je heinz, i ljudi se jednostavno navikli na taj ukus
peralozac Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 On 13.6.2018. at 18:26, darling said: nego, jel imamo negde da se diskutovalo kako se kiseli kupus? mojim s donje strane planete doslo vreme, a javile se neke nedoumice koliko soli na koliko kupusa. fala ko mi nadje link Da li su se uželeli kiselog kupusa ili kiseljenja kupusa . Ako je samo prvo i žive u Melburnu ima da se kupi ovaj sasvim solidan kis'o kup's:
darling Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 (edited) a vidi ovaj kupus sto ima oci, to je neki za decu tenks, moji su kiviji, domacini koje vole sve sami i u velikim kolicinama. kupus stavljen prosle nedelje, jos nisu prijavili nista neobicno da se desava s njim, ko da bih se ja razumela il mogla da im pomognem bilo kako bilo, drzim fige da ne bace celo bure ko prosle godine. Edited June 18, 2018 by darling
peralozac Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 Sve jasno, imam i ja “takvih” rođaka ovde. Kada odlazimo ne puštaju dok nam i zadnju rupu u kolima ne popune domaćom hranom, alkoholom i tako to
darling Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 sta natrpavaju, prsut od kengura, domace kobaje od zmije otrovnice i kisela paukove?
peralozac Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 To je uglavnom to plus slatko od meduze i pekmez od mimoza.
darling Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 osecam da slatko od meduze zari i pali. pekmez od fimoza vec ne mogu da zamislim kakav je. blagis se tebi, cega sve ima kod tebe
peralozac Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 1 hour ago, darling said: pekmez od fimoza Od mimoza pekmez, od fimoza čvarci
Recommended Posts