gospa buba Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 darling. pljoskica za zmrzavanje, plava, velichine dlana elegantne pijanistkinje, za 120 dindzi komad, vidjena kod kineza u starom merkatoru. nachi svaki veci kinez ce da ima.
darling Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 fala gospe moja :D iam dzajant kineza u komsiluku, prosetacu se danas.
Timmy Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 (edited) Edit. Pogresan topic, treba mi drugi, ne kulinarski. Al ga neka sad ovde, posle cu sa kompa da prebacim. Izvinjavam se. Da pokusam ko Velja Ilic. Treba mi najmanji deo na klasicnoj susilici za ves. Onaj mali plasticni sto vezuje gornju povrsinu sa jednim "nogarom", ima rupu (koja se navlaci na nogar) i hvataljku za ravnu povrsinu. Pogledah kod malih Kineza i plastikara, al nema ili ima samo cela susilica. Dal mozda u velikoj radnji plastike u Lominoj (dalto radi uopste) ili buvljak. Al ne bih da prelazim reku zbog toga Edited June 23, 2017 by Timmy
renne Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 ima li igdje ella sira? nestao je, izgleda :( Ja ga viđao ovih dana u Aromi i Amanu
Simon Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 (edited) norveski supermarketi su, kad sam pohodila taj daleki sever pre 15ak godina, bili jako zanimljivi, jer nisu globalizovani. slabo sta si imao da kupis ako nije domace skandinavsko, ukljucujuci i tomi majonez. najobicnije milke, na primer, nije bilo u supermarketu nego u radnji specijalizovanoj za cokoladu. ne znam da li se to promenilo. moze simon da nam kaze. Још увијек је нема у обичној самопослузи, а ја је нисам ни љубитељ тако да је мени свеједно. Томијеву мајонезу ја купујем када сам у Шведској, имаш је у малим радњама који држе странци. Сад је још красно како је било прије 20 година, ја и мој пријатељ аустријанац кад смо први пут ушли у њихову самопослугу, само смо се погледали и закључили да то личи на источно-европске самопослуге прије пада Берлинског зида. Не жалим се, кад се нечега зажелим из бивше државе одем и Шведску и купим. Поштујем да желе да заштите своје произвођаче и пољопривреднике и мени то не смета. Edited June 28, 2017 by Simon
Moća Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Gde kod nas ima Heinz Barbecue sos? Sent from my Le X620 using Tapatalk
Moća Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Uf bre kako vise nema? Sent from my Le X620 using Tapatalk
renne Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Već dosta dugo ne uvoze, pa možeš samo na neke ostatke da naletiš. A recimo chili bbq sos nikada nisi ni uvozili
darling Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 ima u onlajn radnji. jel to ovo? https://shop.maxi.rs/online-market/sos-za-rostilj-heinz-400ml/2311239.html
Recommended Posts