darling Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 http://www.gasiks.rs/prodaja-134-liveno_posudje.html gledaj ovde
Frank Pembleton Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 http://www.gasiks.rs/prodaja-134-liveno_posudje.html gledaj ovde Fala bogu sredili sajt! Sto se tice firme sve preporuke samo, obrati paznju da su ovo liveni kotlici, metalcevi su oni laksi i tanji...
JakeBlues Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Jeste, gledao sam ove svojevremeno, deluju vrlo dobro napravljeni, ali ovo je tesko da se nosi tamo-amo... ili mi se makar tako cini? Mislio sam pre svega na one klasicne sa onim nosacem od tri sipke i lancem. Od ovih gusanih svidjaju mi se tiganji i to cu verovatno da pazarim.
Frank Pembleton Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Jeste, gledao sam ove svojevremeno, deluju vrlo dobro napravljeni, ali ovo je tesko da se nosi tamo-amo... ili mi se makar tako cini? Mislio sam pre svega na one klasicne sa onim nosacem od tri sipke i lancem. Od ovih gusanih svidjaju mi se tiganji i to cu verovatno da pazarim. Pretpostavio sam...Zato ovaj što renne kaže...
Frank Pembleton Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Sad video, u metalcu prodavnici u kblo tri vrste kotlića... Zaboravio da slikam , malo me šamuti roze na reci kod Toše... ....shit has hit the fan...
JakeBlues Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Ima i meni bliža jedna u 29. Novembra, gore kod ugla sa Skadarlijom, nego nikako da tuda prođem u radno vreme. Pogledaću pa ću javiti šta je na kraju ispalo.
aram Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Jeste, gledao sam ove svojevremeno, deluju vrlo dobro napravljeni, ali ovo je tesko da se nosi tamo-amo... Pa koliko ti to imas nameru da nosas i cime, ne valjda na ledjima? Ako utrpas u gepek, sta te zabole koliko je tesko, hocu reci. Ako imas nameru da nosis na planinarenje, onda ok.
renne Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Savršene jagode 400 kinte, stari merkator, kod radikala
JakeBlues Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Pa koliko ti to imas nameru da nosas i cime, ne valjda na ledjima? Ako utrpas u gepek, sta te zabole koliko je tesko, hocu reci. Ako imas nameru da nosis na planinarenje, onda ok. Upravo tako, za varijante livadarenja.
nezvanova Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 ajd' ako neko pazari u metrou, neka pogleda jel' imaju potocarku u delu sa povrcem i salatama (a moze i cenu da vidi i objavi :-). ili na nekom drugom mestu, ako ga tamo nema. meni je metro najzgodniji, pored njega uvek prodjem i lako se parkiram kada svracam u bg...
ivy Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 u Novom Sadu u prodavnicama mlekare Muza ima Carnok sir..pakovan u male pojedinacne vakum kockice i malo je kao mladji i mlecniji od velikog kotura i nema onu kristalnu strukturu ali priblizno dobro.. i danas im stize ovcije kiselo mleko..
Recommended Posts