March 23, 20178 yr On 23. 3. 2017. at 11:59, darling said: http://www.gasiks.rs/prodaja-134-liveno_posudje.html gledaj ovde Fala bogu sredili sajt! Sto se tice firme sve preporuke samo, obrati paznju da su ovo liveni kotlici, metalcevi su oni laksi i tanji...
March 23, 20178 yr Jeste, gledao sam ove svojevremeno, deluju vrlo dobro napravljeni, ali ovo je tesko da se nosi tamo-amo... ili mi se makar tako cini? Mislio sam pre svega na one klasicne sa onim nosacem od tri sipke i lancem. Od ovih gusanih svidjaju mi se tiganji i to cu verovatno da pazarim.
March 23, 20178 yr On 23. 3. 2017. at 12:38, JakeBlues said: Jeste, gledao sam ove svojevremeno, deluju vrlo dobro napravljeni, ali ovo je tesko da se nosi tamo-amo... ili mi se makar tako cini? Mislio sam pre svega na one klasicne sa onim nosacem od tri sipke i lancem. Od ovih gusanih svidjaju mi se tiganji i to cu verovatno da pazarim. Pretpostavio sam...Zato ovaj što renne kaže...
March 24, 20178 yr Sad video, u metalcu prodavnici u kblo tri vrste kotlića... Zaboravio da slikam , malo me šamuti roze na reci kod Toše... ....shit has hit the fan...
March 24, 20178 yr Ima i meni bliža jedna u 29. Novembra, gore kod ugla sa Skadarlijom, nego nikako da tuda prođem u radno vreme. Pogledaću pa ću javiti šta je na kraju ispalo.
March 25, 20178 yr On 23. 3. 2017. at 12:38, JakeBlues said: Jeste, gledao sam ove svojevremeno, deluju vrlo dobro napravljeni, ali ovo je tesko da se nosi tamo-amo... Pa koliko ti to imas nameru da nosas i cime, ne valjda na ledjima? Ako utrpas u gepek, sta te zabole koliko je tesko, hocu reci. Ako imas nameru da nosis na planinarenje, onda ok.
March 25, 20178 yr On 25. 3. 2017. at 7:07, aram said: Pa koliko ti to imas nameru da nosas i cime, ne valjda na ledjima? Ako utrpas u gepek, sta te zabole koliko je tesko, hocu reci. Ako imas nameru da nosis na planinarenje, onda ok. Upravo tako, za varijante livadarenja.
March 29, 20178 yr ajd' ako neko pazari u metrou, neka pogleda jel' imaju potocarku u delu sa povrcem i salatama (a moze i cenu da vidi i objavi :-). ili na nekom drugom mestu, ako ga tamo nema. meni je metro najzgodniji, pored njega uvek prodjem i lako se parkiram kada svracam u bg...
April 5, 20178 yr u Novom Sadu u prodavnicama mlekare Muza ima Carnok sir..pakovan u male pojedinacne vakum kockice i malo je kao mladji i mlecniji od velikog kotura i nema onu kristalnu strukturu ali priblizno dobro.. i danas im stize ovcije kiselo mleko..