Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Ja imam Metalac, sasvim zadovoljan

• Replies 7.2k
  • Views 675.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

On 23. 3. 2017. at 11:59, darling said:

Fala bogu sredili sajt!

Sto se tice firme sve preporuke samo, obrati paznju da su ovo liveni kotlici, metalcevi su oni laksi i tanji...

Jeste, gledao sam ove svojevremeno, deluju vrlo dobro napravljeni, ali ovo je tesko da se nosi tamo-amo... ili mi se makar tako cini?

Mislio sam pre svega na one klasicne sa onim nosacem od tri sipke i lancem. 

Od ovih gusanih svidjaju mi se tiganji i to cu verovatno da pazarim.

On 23. 3. 2017. at 12:38, JakeBlues said:

Jeste, gledao sam ove svojevremeno, deluju vrlo dobro napravljeni, ali ovo je tesko da se nosi tamo-amo... ili mi se makar tako cini?

Mislio sam pre svega na one klasicne sa onim nosacem od tri sipke i lancem.

Od ovih gusanih svidjaju mi se tiganji i to cu verovatno da pazarim.

Pretpostavio sam...

Zato ovaj što renne kaže...

OK, juricu onda Metalac!  :thumbsup:

Sad video, u metalcu prodavnici u kblo tri vrste kotlića...

Zaboravio da slikam , malo me šamuti roze na reci kod Toše...

....shit has hit the fan...

Ima i meni bliža jedna u 29. Novembra, gore kod ugla sa Skadarlijom, nego nikako da tuda prođem u radno vreme.

Pogledaću pa ću javiti šta je na kraju ispalo.

On 23. 3. 2017. at 12:38, JakeBlues said:

Jeste, gledao sam ove svojevremeno, deluju vrlo dobro napravljeni, ali ovo je tesko da se nosi tamo-amo...

Pa koliko ti to imas nameru da nosas i cime, ne valjda na ledjima? Ako utrpas u gepek, sta te zabole koliko je tesko, hocu reci. Ako imas nameru da nosis na planinarenje, onda ok.

Savršene jagode 400 kinte, stari merkator, kod radikala

On 25. 3. 2017. at 7:07, aram said:

Pa koliko ti to imas nameru da nosas i cime, ne valjda na ledjima? Ako utrpas u gepek, sta te zabole koliko je tesko, hocu reci. Ako imas nameru da nosis na planinarenje, onda ok.

Upravo tako, za varijante livadarenja. 

ajd' ako neko pazari u metrou, neka pogleda jel' imaju potocarku u delu sa povrcem i salatama (a moze i cenu da vidi i objavi :-).

ili na nekom drugom mestu, ako ga tamo nema. meni je metro najzgodniji, pored njega uvek prodjem i lako se parkiram kada svracam u bg...

u Novom Sadu u prodavnicama mlekare Muza ima Carnok sir..pakovan u male pojedinacne vakum kockice i malo je kao mladji i mlecniji od velikog kotura i nema onu kristalnu strukturu ali priblizno dobro..

i danas im stize ovcije kiselo mleko..