gospa buba Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 necemo da jedemo. nashla, shkolsku glinu, plastelin i josh neke skuplje akrilne mase. ce vidimo. fala na saradnji drugari :) Link to comment
Frank Pembleton Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Taman hteo da pitam nađe li.... I ....shit has hit the fan... Link to comment
Tvrdica Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 Де има се купи авокадо уље овакво паковање? Link to comment
banatjanin Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 Treba mi kuhinjski konac ili gotove mrežice, da je nbg i da radi sutra ujutru... Link to comment
boshoku Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Treba mi kuhinjski konac ili gotove mrežice, da je nbg i da radi sutra ujutru... možda je otvoreni tržni centar, popularni buvljak, dobro rešenje, jer ipak je nedelja Link to comment
katamaran Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Nema vise francuske radnje u Ilije Garasanina... Jel pretekla ona u Carice Milice? Link to comment
JakeBlues Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 (edited) Ne znam koja bi tema bila najpodesnija da to pitam, pa ajde ovde: da li još neko primećuje da ima neki problem sa čepovima na velikim PVC flašama gazirane vode? Možda sam i istripovao, ali zalomilo mi se baš puno puta da Minakva a i Vrnjci (od 2 lit.) nisu onako gazirani kako bi trebali da budu, već kao one blago gaziirane varijante. A onda sam jedno vreme kupovao samo Knjaz Miloš (1.75 lit, malo stara a malo ova nova redizajnirana PVC flaša) i bilo je ok, da bi mi se i sa njim pre neki dan desilo to isto. Da li je to još neko primetio ili sam ja skroz istripovao? :( Edited February 3, 2017 by JakeBlues Link to comment
ivy Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 ja sam primetila da ih zavrcu kao ludi i da cesto ne mogu da odvrnem cep a nisam bas slaba zena Link to comment
gospa buba Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Treba mi kuhinjski konac ili gotove mrežice, da je nbg i da radi sutra ujutru... e, videla sam super divajs u dzambu jutros, koji imitira mrezicu, peshes silikonskih vezica u pakovanju, sluze da se skemba rolat ili tako neko zamotavanje da stoji. mnooogo zanimiljivo, ne znam da li je korisno :D Link to comment
Frank Pembleton Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Šta je i gde je Džambo? BTW, te mrežice i kanapi imali u Univeru... ....shit has hit the fan... Link to comment
gospa buba Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 (edited) dzambo je grchka prodavnica kineskih stvari od tice mleko ^_^ jeste, u superveru nbg. Edited February 3, 2017 by gospa buba Link to comment
ajgor Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 Ne znam koja bi tema bila najpodesnija da to pitam, pa ajde ovde: da li još neko primećuje da ima neki problem sa čepovima na velikim PVC flašama gazirane vode? Možda sam i istripovao, ali zalomilo mi se baš puno puta da Minakva a i Vrnjci (od 2 lit.) nisu onako gazirani kako bi trebali da budu, već kao one blago gaziirane varijante. A onda sam jedno vreme kupovao samo Knjaz Miloš (1.75 lit, malo stara a malo ova nova redizajnirana PVC flaša) i bilo je ok, da bi mi se i sa njim pre neki dan desilo to isto. Da li je to još neko primetio ili sam ja skroz istripovao? :( Ne tripuješ. moj ćale odavno drži mala klešta na dohvat ruke ako valja otvoriti Knjaz od 1,75. Leti ih ni ne sklanjam sa stola :) Link to comment
magnolia Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Znate li za nekog proizvođača organskih/domaćih jaja koji dostavlja u Beograd na kućnu adresu? Isto važi i za mleko domaće nekuvano. Link to comment
Recommended Posts