Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

necemo da jedemo. nashla, shkolsku glinu, plastelin i josh neke skuplje akrilne mase. ce vidimo.

fala na saradnji drugari :)

Posted

Taman hteo da pitam nađe li....

I

....shit has hit the fan...

Posted

Де има се купи авокадо уље овакво паковање?133611460_k2_dd9ac1eeb5634d7eb36607ffb62

Posted

Treba mi kuhinjski konac ili gotove mrežice, da je nbg i da radi sutra ujutru...

Posted

Treba mi kuhinjski konac ili gotove mrežice, da je nbg i da radi sutra ujutru...

možda je otvoreni tržni centar, popularni buvljak, dobro rešenje, jer ipak je nedelja

Posted

Nema vise francuske radnje u Ilije Garasanina...

Jel pretekla ona u Carice Milice?

Posted (edited)

Ne znam koja bi tema bila najpodesnija da to pitam, pa ajde ovde: da li još neko primećuje da ima neki problem sa čepovima na velikim PVC flašama gazirane vode? Možda sam i istripovao, ali zalomilo mi se baš puno puta da  Minakva a i Vrnjci (od 2 lit.)  nisu onako gazirani kako bi trebali da budu, već kao one blago gaziirane varijante. A onda sam jedno vreme kupovao samo Knjaz Miloš (1.75 lit, malo stara a malo ova nova redizajnirana PVC flaša) i bilo je ok, da bi mi se i sa njim pre neki dan desilo to isto.

Da li je to još neko primetio ili sam ja skroz istripovao? :(

Edited by JakeBlues
Posted

ja sam primetila da ih zavrcu kao ludi i da cesto ne mogu da  odvrnem cep a nisam bas slaba zena

Posted

e, videla sam super divajs u dzambu jutros, koji imitira mrezicu, peshes silikonskih vezica u pakovanju, sluze da se skemba rolat ili tako neko zamotavanje da stoji. mnooogo zanimiljivo, ne znam da li je korisno :D

Posted

Šta je i gde je Džambo?

BTW, te mrežice i kanapi imali u Univeru...

....shit has hit the fan...

Posted (edited)

dzambo je grchka prodavnica kineskih stvari od tice mleko ^_^

jeste, u superveru nbg.

Edited by gospa buba
Posted

Ne znam koja bi tema bila najpodesnija da to pitam, pa ajde ovde: da li još neko primećuje da ima neki problem sa čepovima na velikim PVC flašama gazirane vode? Možda sam i istripovao, ali zalomilo mi se baš puno puta da  Minakva a i Vrnjci (od 2 lit.)  nisu onako gazirani kako bi trebali da budu, već kao one blago gaziirane varijante. A onda sam jedno vreme kupovao samo Knjaz Miloš (1.75 lit, malo stara a malo ova nova redizajnirana PVC flaša) i bilo je ok, da bi mi se i sa njim pre neki dan desilo to isto.

Da li je to još neko primetio ili sam ja skroz istripovao? :(

Ne tripuješ. moj ćale odavno drži mala klešta na dohvat ruke ako valja otvoriti Knjaz od 1,75. Leti ih ni ne sklanjam sa stola :)

Posted

Znate li za nekog proizvođača organskih/domaćih jaja koji dostavlja u Beograd na kućnu adresu? Isto važi i za mleko domaće nekuvano.