January 20, 20178 yr a ovo shto ja imam je brashno? poshto su to neke kuglice od 2 mm minimum, ne liche na brashno
January 20, 20178 yr Jes, jes, to je to, rastapa se u tekućini. Ima dve granulacije, manje kuglice i veće
January 20, 20178 yr pa to,teshko da moze da se zove brashnoto. kod nas vec griz nije brashno :d tenks, staracu se da se izede, nadam se da nema neki skaredan antisrpski ukus
January 20, 20178 yr Uvek sam se pitao čemu služi i kakvog je ukusa tapioka? ....shit has hit the fan...
January 21, 20178 yr Kinezi blok 70 edit: i sajt uradise ljudi http://promenter.rs/proizvodi/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B4/riblji-sos/ Edited January 21, 20178 yr by katamaran
January 21, 20178 yr Još kad bi tamo na policama napisali kao na sajtu šta je šta, ovako za neke stvari samo blenem... ....shit has hit the fan...
January 21, 20178 yr Kolko ja znam pise uvek na kartoncicu sa cenom. Svidja mi se sto naglase koje su supe ljute jer se tu niko ne bi snasao
January 21, 20178 yr Kolko ja znam pise uvek na kartoncicu sa cenom. Svidja mi se sto naglase koje su supe ljute jer se tu niko ne bi snasao Pola-pola , doduše možda su se popravili... Dugo nisam bio...
January 21, 20178 yr Video sam riblji sos i u Metrou (Borča), imali su izenadjujuće solidan izbor kineskih-azijskih začina i namirnica.
January 21, 20178 yr Kinezi blok 70 edit: i sajt uradise ljudi http://promenter.rs/proizvodi/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B4/riblji-sos/ Hvala,porucio sam pouzecem, nisam ni znao da moze.Retko idem u blok 70 , jednom-dvaput godisnje i kad god sam pitao za r sos nije ga bilo.A da je tesko snaci se - jeste,cesto nista ne pise a prodavci numeju da objasne
January 22, 20178 yr Video sam riblji sos i u Metrou (Borča), imali su izenadjujuće solidan izbor kineskih-azijskih začina i namirnica. juce bio u onom velikom Metrou,nema liba sos ali ima dosta drugih istocnjackih proizvoda:vise vrsta soja sosa,vise vrsta pirincanih testenina,sake,pirincano vino,thai pivo,slatko kiseli sos od sljiva,crni sitni kineski pasulj,wasabi (neko veliko pakovanje),mango sos etc...
January 24, 20178 yr Kolko ja znam pise uvek na kartoncicu sa cenom. Svidja mi se sto naglase koje su supe ljute jer se tu niko ne bi snasao pishe ali nije inspirativno :D