Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted (edited)

Ali nisam video u svakom i ne uvek. Ali u svakom sluchaju moze.BTW, mnogo brzo ode :D. Obavezno pushtanje double dip Seinfeld epizode pre konzumacije :D.

Edited by Venom
Posted
Ali nisam video u svakom i ne uvek. Ali u svakom sluchaju moze.BTW, mnogo brzo ode :D. Obavezno pushtanje double dip Seinfeld epizode pre konzumacije :D.
apsolutno! Postoji Seinfeld za svaku priliku! :Dpalo mi malopre napamet da, ako negde, ima, ima u Mercatoru, pa ću izvestiti sledeće nedelje kakvo je stanje ?jel treba nekome nešto odatle ? :D
Posted

paaaa, nema u granulama ali ako odneses teglicu u pecenjaru, dobices grejvi AKA mocha u tecnom stanju. jel moze?

Posted

pa, ajdnego, kako da zgusnem mochu kad volim moj grejvi da bude bas gust?

Posted

Gde u Bg i okolini ima da se kupi slavonski ili bački kulen ? Onaj u buragu, sa mekim, seckanim ljutim mesom, ništa fabričko crevo. Preferiram male kasapnice ili samostalne veće agrikole.

Posted

U Merkatoru ima Sorger u buragu, nisam probao.

• 3 weeks later...
Posted

Zna li neko gde se ove lepotice mogu naci u Beogradu? :)Website%20081.jpg

Posted (edited)

Jel se proizvode još oni Grand Pleasure čajevi? Bilo ih je u svakom marketu a sad ne mogu nigde da nadjem.Vidim da i instant kafu više ne pakuju pod tim imenom, već samo kao Grand kafu, a ni sajt više ne postoji.Prijala mi je njihova jabuka sa cimetom pred spavanje. Ima i Milford taj ukus, ali mi se ne svidja, skroz je drugačiji, veštački...

Edited by mr@ki
Posted (edited)

edit: dupli post...

Edited by mr@ki
Posted (edited)

da, milfordov je bezveze, pomorandza i cimet je mnogo bolji, samo ne znam gde ima kod nas twinings cajeva, nisam odavno trazila.edit> videla na drugom topiku, jos uvek ih ima na pijaci (twinings)

Edited by tazza