January 20, 201015 yr Ali nisam video u svakom i ne uvek. Ali u svakom sluchaju moze.BTW, mnogo brzo ode :D. Obavezno pushtanje double dip Seinfeld epizode pre konzumacije :D. Edited January 20, 201015 yr by Venom
January 20, 201015 yr Ali nisam video u svakom i ne uvek. Ali u svakom sluchaju moze.BTW, mnogo brzo ode :D. Obavezno pushtanje double dip Seinfeld epizode pre konzumacije :D.apsolutno! Postoji Seinfeld za svaku priliku! :Dpalo mi malopre napamet da, ako negde, ima, ima u Mercatoru, pa ću izvestiti sledeće nedelje kakvo je stanje ?jel treba nekome nešto odatle ? :D
January 20, 201015 yr paaaa, nema u granulama ali ako odneses teglicu u pecenjaru, dobices grejvi AKA mocha u tecnom stanju. jel moze?
January 21, 201015 yr Gde u Bg i okolini ima da se kupi slavonski ili bački kulen ? Onaj u buragu, sa mekim, seckanim ljutim mesom, ništa fabričko crevo. Preferiram male kasapnice ili samostalne veće agrikole.
February 11, 201015 yr Jel se proizvode još oni Grand Pleasure čajevi? Bilo ih je u svakom marketu a sad ne mogu nigde da nadjem.Vidim da i instant kafu više ne pakuju pod tim imenom, već samo kao Grand kafu, a ni sajt više ne postoji.Prijala mi je njihova jabuka sa cimetom pred spavanje. Ima i Milford taj ukus, ali mi se ne svidja, skroz je drugačiji, veštački... Edited February 11, 201015 yr by mr@ki
February 14, 201015 yr da, milfordov je bezveze, pomorandza i cimet je mnogo bolji, samo ne znam gde ima kod nas twinings cajeva, nisam odavno trazila.edit> videla na drugom topiku, jos uvek ih ima na pijaci (twinings) Edited February 15, 201015 yr by tazza