Venom Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 (edited) Ali nisam video u svakom i ne uvek. Ali u svakom sluchaju moze.BTW, mnogo brzo ode :D. Obavezno pushtanje double dip Seinfeld epizode pre konzumacije :D. Edited January 20, 2010 by Venom
Alphons Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ali nisam video u svakom i ne uvek. Ali u svakom sluchaju moze.BTW, mnogo brzo ode :D. Obavezno pushtanje double dip Seinfeld epizode pre konzumacije :D.apsolutno! Postoji Seinfeld za svaku priliku! :Dpalo mi malopre napamet da, ako negde, ima, ima u Mercatoru, pa ću izvestiti sledeće nedelje kakvo je stanje ?jel treba nekome nešto odatle ? :D
yolo Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 paaaa, nema u granulama ali ako odneses teglicu u pecenjaru, dobices grejvi AKA mocha u tecnom stanju. jel moze?
ordi Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 pa, ajdnego, kako da zgusnem mochu kad volim moj grejvi da bude bas gust?
kapetanm Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Gde u Bg i okolini ima da se kupi slavonski ili bački kulen ? Onaj u buragu, sa mekim, seckanim ljutim mesom, ništa fabričko crevo. Preferiram male kasapnice ili samostalne veće agrikole.
Čutura Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 U Merkatoru ima Sorger u buragu, nisam probao.
kokota Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Zna li neko gde se ove lepotice mogu naci u Beogradu? :)
mraki Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 (edited) Jel se proizvode još oni Grand Pleasure čajevi? Bilo ih je u svakom marketu a sad ne mogu nigde da nadjem.Vidim da i instant kafu više ne pakuju pod tim imenom, već samo kao Grand kafu, a ni sajt više ne postoji.Prijala mi je njihova jabuka sa cimetom pred spavanje. Ima i Milford taj ukus, ali mi se ne svidja, skroz je drugačiji, veštački... Edited February 11, 2010 by mr@ki
mraki Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 (edited) edit: dupli post... Edited February 11, 2010 by mr@ki
tazza Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 (edited) da, milfordov je bezveze, pomorandza i cimet je mnogo bolji, samo ne znam gde ima kod nas twinings cajeva, nisam odavno trazila.edit> videla na drugom topiku, jos uvek ih ima na pijaci (twinings) Edited February 15, 2010 by tazza
Recommended Posts