September 30, 20204 yr 7 minutes ago, Jumanji said: Aha, pravis znaci racun bez krcmara pa ja to uvek, pošto ne jedem kolače
September 30, 20204 yr 39 minutes ago, aram said: ček da večeramo prvo, pa posle ne znam još da li je za divljenje, videćemo... Kasno vam je ta večera, mogao si već da pošalješ uzorke. Edited September 30, 20204 yr by Ras
October 1, 20204 yr evo načet: odlično je ispao, sledeći put ću da se potrudim da nađem Moscato d'Asti, pa da napravim praaaavi zabaione, pa će da izgleda ovako:
October 10, 20204 yr nisam pravila, ali tu nema sta da ne uspe ili da ne valja... kada budem napravila (sledecg vikenda, sad nemam vremena moram neki posao da zavrsavam) sibnem slike od mojih praline od bundeve i crne cokolade! https://www.journal.hr/blogovi/journal-gastro/praline-od-bundeve-recept-foodoris/?fbclid=IwAR0XIY2cB7-w1Z0DvwY_BHPHGtOO-GwNZRFUF-58TSq2B4I25-MdGt0kf8E
October 10, 20204 yr Mmmm kako si uletela bas u pravi cas, imam doduse muskat, pravila bih potaz neki sutra, ali je dosta velika, pa se razmisljam izmedju bundevare i kolaca sa pomorandzama i orasima.
October 10, 20204 yr eto, taman da malo odvadis i napravis koju pralinu... ti si majstorica, brzo ces i lako. mislim, i ja bih verovatno uspela brzo da sam pazarila bundevu, ali nisam.