beta Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 divim vam se kako pamtite šta ste jeli i voleli po poslastičarnicama. ja sam pozaboravljala sve što sam mogla izuzev moskva šnita.
magnolia Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Gde valjaju sitni kolači, a da im je cena do 1500? Imamo vrlo precizan budžet
kud_genijalci Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 "Bombaj" u Bulevaru, 1300 rsd. Uzmi figaro, male rozen, a imaju i ostale kolačiće, padobrančiće, indijanerčiće, mini "salame" itd. Ni minjoni nisu loši. Otkako sam našao dlaku u goranskom "Lionu", potpuno sam se prešaltovao na samo za nijansu skuplji "Bombaj". Uzgred, "Bolonja" je već nekoliko godina propala za sladoled, nekead je bio pravi italijanski, a sada je iz kesice s brašnom. I ne tnam je li neko primetio, "Jadran" je umro odavno, a imali su lepu "grilijaž za siromašne", superjeftino, jeste da nije grilijaž, običan patišpanj i filovan šlagom ali posut grlijažom tucanim, a bila je i koja kašika grilijaža iu tom patišpanju. U toj fazi im ječak i sladoled bio bolji od Bolonjeiz kesice.
magnolia Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Hvala puno! Ja ne jedem slatko, pa ne mogu da garantujem, ali kolegama se svideli kolači koje sam uzela kod Baralića preko puta Pionira. Staju 1400 dinara kilo. Sledeći put obavezno probam Bombaj.
darling Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 u lidlu od 5. 11. vidim bice svakakvih sokocala za torte i kolace, a jefitno. ja bih prvo ovu tepsijicu od 18 cm za 270 dinara, a onda i ostalo. https://www.lidl.rs/sr/Ponude-i-akcije.htm?id=69&week=1
darling Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 (edited) boze, opet me iskusavas u lidlu sledeceg ponedeljka. super su ove cetvrtaste tepsije s oprugom. https://www.lidl.rs/sr/Ponude-i-akcije.htm?id=78&week=2 pravila sam lemon tart, odnela na poklon. lemon tart mi se pretvorio u signature kolac sezone, a nisam ga nijednom probala. ma ni liznula. ko zna sta nosim ljudima Edited November 6, 2018 by darling
beta Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 volim 🍋 tart ali ne sa ovim našim limunovima jer su prekiseli za curd. najbolji su meyer jer su slađi i manje kiseli ali ih kod nas nema.
darling Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 ima, meyer u maksiju, 99 dinara kilo, s njim sam pravila
beta Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 e, super nisam videla da ih ima. onda nema šta da brineš sigurno su ukusni tartovi. meyer su super kao da su križanci sa mandarinama, lepi i sočni. ja ih jedem sa korom kad znam da su domaći.
Jeremija Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Dosta priče, neću valjda samo ja da postavljam slike.
aram Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Brt, ono s ananasom je bilo odurno, mislio sam nema dalje, ali ovo žuto mu opako konkuriše
Jeremija Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Just now, Sara said: Jesu li to neki kupovni? Dobri? Odlični, kao i ona Moskva Šnit gore.
Skyhighatrist Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 1 hour ago, aram said: Brt, ono s ananasom je bilo odurno, mislio sam nema dalje, ali ovo žuto mu opako konkuriše E fala brt, mislio sam da je do mene, pa sam se uzdržao od komentara
Recommended Posts