Jump to content

Torte i kolači

Featured Replies

jel ostala neka vanilica za mene (ako nije s mascu)? petog dana je najbolja :)

• Replies 3.9k
  • Views 377k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Probala malo biznis: napravila oko 120 mafina i dve tepsije mince pies za novogodišnji bazar, doduše kod mene u gradu na domaćem terenu. Četiri vrste mafina: banana/čokolada, tlimu/mak/sir, karam

• Moskva šnit     

• Saher za @bubkka in rođendan

Posted Images

Dobre krofne
eb81f7ff6763e5fdee9ef62a316920e2.jpg

malo mi je kretenski kad stave na te krofne parče neke postojeće čokoladice ko ovaj kinder bueno... podseti me na onu tortu od čokoladnih bananica i kokakole i tome slično.

kretenski jeste, ali su krofne odlične

napravijo žuti kolač sa šljivama i malkic jabuke. izuva.

zbogom torte i kolaci. od danas okrecem novi list u zivotu. iskreno sam vas volela, ali mi necete nedostajati. 

On 21/3/2018 at 7:21 PM, darling said:

ovo je, inace, moj oprostajni burek. sta je nekad bilo, vise biti nece. zbogom!

6 minutes ago, darling said:

zbogom torte i kolaci. od danas okrecem novi list u zivotu. iskreno sam vas volela, ali mi necete nedostajati. 

:sad:

Tajni-recept-Jelene-Djokovic-Hranjiva-su

:laugh:

3 hours ago, darling said:

:sad:

zauvek? što darling? odlično ti je išlo pripremanje, a ti si bar imala meru u konzumiranju. 

nedostajace nam tvoji recepti!

ma de zauvek, samo dok se ne napravim na ribu. vratice se riba (s) kolacima, naravno :D

tenks :)

bolje biti sita nego riba.

:sleep:

nije. ja bi nekad bila i riba. ovako sam stalno polugladna a nikako riba :dry:

dvetri nedelje, posle ne mora :)

sent from bubamoto

Bili danas čoporativno kod Gđe Mirkov.

Kontinuitet kvaliteta na nivou, stvari su ili bolje ili iste. Ima i novih stvari, žena nahvalila Pavlovu.

Paris - Brest sa pistaćima je poezija, tart sa čokoladom i slanom karamelom nestvaran. 

Za ovo i za Crnu Ovcu ne žalim kad pojedem slatko

Čili desert u Miamiamu pre neko veče.

Pošto ime ne otkriva ništa o sadržaju, najpre smo pitali, a kako je krenulo nabrajanje, odmah smo rekli: može!

Osnova je od fino samlevene urme/smokve, prelivena kremom od vanile, kokosa, sa ljuskama lešnika i badema, laticama nekih cvetova (valjda jestive!?) i ljutinom čilija. Dezert se jede kašikom, osnova tvrđa i slađa u kontrastu sa kremom, koji osvežava i hladi, dok je upotreba čilija tako dobro odmerena da te ljutina tek povremeno razonodi.

Ponoviću u najskorije vreme, makar ne bio riba, nego ovan!

Ukradena fotografija

rsz_dsc_0953_copy-1.jpg