Jump to content
IGNORED

Torte i kolači

Amelija

Recommended Posts

Posted
Jao ta Zora je krš nad krševima.
zora je uvek bila krs. godinama sam u izlogu gledala istu tortu u obliku deteline i godinama se pitala je li zelena boja torte posledica farbe ili dugog stajanja :D
Posted

Niko ne ume da nanjuši dobre poslastičarnice kao bakute. 85-godišnji indikator me je poslužio odličnim kolačima iz poslastičarnice Present. Tamo se sastaje sa svojim drugaricama kada ih izda četvrta za bridž cool.gif.

Posted

molim vas, vec sam jadikovao ovde al me svi odjebase. bila nekad poslasticarnica u sindjelicevoj, cosak s niskom verovatno. posle tu pokusali s nekom spageterijom. tu sam isao na krempite i da zaljubljeno gledam lepu gazdinu kci i tu sam zaceo svoju gojaznost. onda su stavili objavu da se sele negde kod nekog stadiona a ja od soka nisam zapamtio koordinate. pronalazacu sledi nagrada i vecna zahvalnost.

Posted

pa onda bolje idi u giros u bul z.djindjica pa gledaj i cerku i majku

Posted (edited)

idi u pekaru Gvozden, oni su tu na istom cosku od 1903.god...kao dobre komsije zanatlije, sigurno ce znati de su kolege poslasticari otisli...sigurno se i dalje porodicno druze i razmenjuju testo za pecivo kad su porodicne svetkovine...edit@ mada ako je nikad ne nadjes, imaces sanse da dobijes inspiraciju ko Balasevic da napises pesmu uz koju ce generacije na zurkama karati uz gitaru...tvoj jedan propali sex za hiljade srecnih...ne budi sebican...ne trazi je...

Edited by Pera Zeka
Posted

imas pravo. secam se tacno te recenice kojom me je osvojila. pitao sam kolko sitnih kolaca staje u sto grama a ona je rekla 5-6, i ja sam bio useceren

Posted
secam se tacno recenice kojom me je osvojila. pitao sam kolko sitnih kolaca staje u sto grama a ona je rekla 5-6, i ja sam bio useceren
ovo je vec hit pesma.
Posted
ovo je vec hit pesma.
ma danije znala gde sam ja da je gledam krisom kroz zito i slag
Posted
ma danije znala gde sam ja da je gledam krisom kroz zito i slag
kad je dosla sham da slupa lepa slastina kci
Posted
kad je dosla sham da slupa lepa slastina kci
jos sam bio sasvim mlad uz slatkise sam gasio telesnu glad
Posted (edited)

ne lomite mi bademe, to da bude refren.

Edited by cmrlj
Posted

jupiii, saljenje s velikog odmorau ime svih nas sto smo trupine mekeza zakletvu piti sam spevao stihne spominjem detoks i splacine nekejer rodjen sam da mrzim njihne racunajte na stas