Jump to content
IGNORED

Čokolada

Amelija

Recommended Posts

Posted
Ja sam jeo neku Milka čokoladu koja šušti i pucka u ustima da sam na kraju pomislio da mi nije dobro kao da mi u ušima pucka.Ne mogu da se setim koja je to to čokolada.
Pa to je ta Milka iz limited edition - Water: Milk Cream & Watermelon, with Popping Candies. Izgleda da postoje i ostala cetiri elementa, videla sam (i probala) Earth (nije lose). :)Trebalo je videti babu koja pomalo ne cuje dobro kako shvata da se nesto desava kad je probala kockicu te sa lubenicom. :lol: Krenula po kuci da da trazi, da vidi sta to suska. :rolf:
Posted
Ja sam jeo neku Milka čokoladu koja šušti i pucka u ustima da sam na kraju pomislio da mi nije dobro kao da mi u ušima pucka.Ne mogu da se setim koja je to to čokolada.
Pa to je ta Milka iz limited edition - Water: Milk Cream & Watermelon, with Popping Candies.
Ja sam mislila da je to ova:cat_1119870813.gif
Posted

Ne mogu da nađem sliku, ali da li je neko probao Swiss Delice tamnu s limunom i crnim biberom?Ajoooj.

Posted

Mozda je i vec pomenuo neko mrzelo me je da citam 9 strana prethodnih...Ima li gde u BGu da se nadju Neuhaus bombonjere ili cokolade? :)

Posted

Te prodavnice u Bulevaru nema vec mesecima. Sad je tu neki Vip, Telenor, MTS, neki tako.....A jos jedan glas za Cokoladu u Milenijumu.

Posted

Neuhaus je imao super stvari, ali za ovdasnje uslove su kidali sa cenom. Zao mi je ako su zatvorili, ali nije bas mnogo iznenadjujuce.Cokolada je sasvim ok. Nego, Adore u Bulevaru, jel to ista firma kao i Cokolada?

Posted
Neuhaus je imao super stvari, ali za ovdasnje uslove su kidali sa cenom. Zao mi je ako su zatvorili, ali nije bas mnogo iznenadjujuce.Cokolada je sasvim ok. Nego, Adore u Bulevaru, jel to ista firma kao i Cokolada?
Ja mislim da su dve odvojene. Adore uopste nije los bar ono sto sam ja probao.
Posted
...Na kutiji u koju pakuju bombone u Cokoladi je ispisano Adore, to je ista firma. Gde je ta prodavnica u Bulevaru, nisam je primetio?
Preko puta Tasha, blizu Vladimira (tako nekako).
Posted
Preko puta Tasha, blizu Vladimira (tako nekako).
jesi siguran da je to adore? nedavno sam prolazila i videla samo neke istrosene lindt modele.mada nisam ulazila, priznajem.zato je ona u milenijumu pravi hit i seke ljubazne, lepo zapakuju ako je poklon. doduse ja se uvek foliram da je poklon, u stvari ladno smazem celu kutiju onih crnih bajadera.
Posted

s vremena na vreme, recimo malopre, zgresim i sa nekom `prostackom` :piggy:feuerkt6.jpgdobro je, kako za moju guzicu, tako za novcanik, sto se neuhaus iznad doma omladine zatvorio. najvise sam volela da mi one malecne od po 5 g uvezu koznom pantljikicom u boji :wub:

Posted

dolfin nije US cokolada, to se pravi u belgiji i nije u sustini nikakva nevidjena egzotika nego samo vrhunski (ali vrhunski) choc mainstream. kupujem je gde je vidim, ne u srbiji, ali recimo da je ima u svakoj uslovnoj boljoj radnji sa cokoladom - u berlinu na 2 mesta recimo, pre toga u parizu, strazburu, becu itd. vrlo je respected svuda.moguce da si guglao kao dolphin, to je pogresno - treba dolfin.www.dolfin.bemoze da se kupuje onlineadore i cokolada je isto. do promene je doslo tako sto je vlasnica dobila grant od SIEPA-e da promeni vizuelni identitet i tako pojaca izvozni potencijal.adore je inace daleko bolji proizvod nego bilo sta iz neuhausa koji koliko znam vise ne postoji u srbiji i to je zasluzeno. njihov doprinos razvoju cokoladne kulture je bio skroman a sa takvim cenama se moze racunati samo na skorojevice, novobogatase i turbofolk.

Posted
Sta njupas, crne bajadere? Meni su najbolji trufflesi, crni marcipan, bombone sa malinom i sa pavlakom.
uberkonzerva u pitanju: samo strejt.cokolada, crna prvenstveno, sto visi procenat kakaoa, mozda povremeni izleti u nugat, ljesnjake, cili ili biber, a ta voca i ostale zdrave hrane, njet.a ta crna cokolada sto je nude u tablama u adoreu je odlicna za moli, ako neko voli.