Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Čokolada

Featured Replies

majkumu, ovo garant nema u srbijici
ne znam, ali bice sigurno tamo negde oko novogodisnjih praznika. licna dostava. ;)
  • Replies 1.8k
  • Views 301.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

baci to isteko mu rok!

• Sviđaju mi se one Delicata čokolade iz Maxija. Moraćete sami da probate da li su stvarno dobre, jer ja imam vrlo niske kriterijume.

• johan nagel
    johan nagel

Узео ову лепотицу, отишла у року од одмах, не умем ни да густирам :(

Posted Images

4.jpg(prvo sam ih smatrala svetogrdjem, pa ih zbog toga godinama nisam kupovala i juce dobih na poklon i danas... :wub: )

koga, shta?ja ne vidim sliku

Baci s visnjama :wub: hm, kako se ne vidi slika :huh:

Ne vidi se. Koji to броњсер koristiš?

:unsure: ovaj,i ja ne vidim slikcu,a ubi me ako znam šta si jela sa višnjama,da nisu one praline sa višnjama :unsure: ?

a jel imaju one porukice kao pravi baci peruginimnogo romanticne pralinice, onako, italijanski bas:)

Imaju, s tim sto su malkice "strastvenije" i "eroticnije" posto je Bacio in rosso delikatniji od classic Baciona - makar tako vele na kutiji. (PS. sad vidim da ih je kupio Nestle, ali je ostao brend Baci Perugina)

ja jela ovijeh dana posle dugo vremena bace i osecala sam se kao kad sam posle dugo godina apstinencije jela bajadere: bzvz, samo slatko. mozda je nestle izmenio recepturu?! kako bilo, baci saks, ferero roser su zakon. a da dodam da u i mocart kugle samo slatke i nista dublje od toga.

Edited by darling

2865015673_7474107656.jpg

zemljo, otvori se. milka sa chillijem. imal' veceg dna?

evo da prijavim, probala lindtov lindor u tabli.9403.jpgunutra su odvojene kockice, s mekanim čokoladnim punjenjem u sredini. nažalost, čokoladno :heart: švicarske ispalo prilično razočaranje.

ispade da mi od svih cokolada koje sam ikada probala ova najvise leziritter_sport_hazelnuts_white.jpg

lindt sa ljutom papricicom je za zene, mozda sam vec i napisala to, nit je ljut nit je kakaoasta ove crne ferero mogu da se nadju u maksiju, u kombinaciji sa obicnima, u velikom gift boksu