Zavrzan Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 (edited) ... Edited October 19, 2013 by markomarko
darling Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 (edited) http://www.blic.rs/S...klanjanju-sedih Ukoliko ste vegetarijanac, probajte da jedete što više tofua, a ako vam se javljaju sede jedite čokoladu - kazao je Vila Nova. ja sam se juce borila protiv sedih dlaka ovom. veoma je ukusna. Edited October 25, 2013 by darling
ToniAdams Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 hehe, oduvek sam kontao da postoji veza. buduci da sam mator a nemam ni 1 sedu.
darling Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 (edited) i ti si ironican :Dsace aram da zasto trolujemo ovaj sveti topik... Edited October 25, 2013 by darling
belch Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 nisam ironična, sad se najavila kući da begam iz bolnice i da me čeka prženi tofu s limunom i peršunom mmm toni+1
Amelija Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 hehe, oduvek sam kontao da postoji veza. buduci da sam mator a nemam ni 1 sedu.ja sam mlada, a imam sedih i za izvoz i za dobrotvorne svrhe i za svetj, još uvek imam i smeđiha zna se dobro šta se dešava čokoladama u mom prisustvutako da sve u svemu -- lažu kurve
placenik Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 ja sam mlada, a imam sedih i za izvoz i za dobrotvorne svrhe i za svetj, još uvek imam i smeđiha zna se dobro šta se dešava čokoladama u mom prisustvutako da sve u svemu -- lažu kurve Ma samo nastavi da se boris, mora jednom da proradi!
Recommended Posts