October 25, 201311 yr http://www.blic.rs/S...klanjanju-sedih Ukoliko ste vegetarijanac, probajte da jedete što više tofua, a ako vam se javljaju sede jedite čokoladu - kazao je Vila Nova. ja sam se juce borila protiv sedih dlaka ovom. veoma je ukusna. Edited October 25, 201311 yr by darling
October 25, 201311 yr hehe, oduvek sam kontao da postoji veza. buduci da sam mator a nemam ni 1 sedu.
October 25, 201311 yr i ti si ironican :Dsace aram da zasto trolujemo ovaj sveti topik... Edited October 25, 201311 yr by darling
October 25, 201311 yr nisam ironična, sad se najavila kući da begam iz bolnice i da me čeka prženi tofu s limunom i peršunom mmm toni+1
October 25, 201311 yr Author hehe, oduvek sam kontao da postoji veza. buduci da sam mator a nemam ni 1 sedu.ja sam mlada, a imam sedih i za izvoz i za dobrotvorne svrhe i za svetj, još uvek imam i smeđiha zna se dobro šta se dešava čokoladama u mom prisustvutako da sve u svemu -- lažu kurve
October 25, 201311 yr ja sam mlada, a imam sedih i za izvoz i za dobrotvorne svrhe i za svetj, još uvek imam i smeđiha zna se dobro šta se dešava čokoladama u mom prisustvutako da sve u svemu -- lažu kurve Ma samo nastavi da se boris, mora jednom da proradi!