Jump to content
IGNORED

Čokolada

Amelija

Recommended Posts

Posted

Probao juce tu od 30g sa visnjom. Jeste ukus pomalo vestacki, ali sasvim solidna cokoladica..

Posted

Najlepše želje, crna - dosta bolja od Bambija, i blago gorka. :thumbsup:

Posted

Probala vise ovih novih Bambi cokolada. Jedina koja mi se bas dopala je Bambi noisette, a ni obicna mlecna nije losa.Sa medom i bademom mi je nekako cudna, a i lepi se za zube nepodnosljivo.

• 2 weeks later...
Posted

Nisam znao da li da ovo stavim na Now Eating ili Now Drinking ali na kraju se ipak odlucih za ovaj topicsleepover%20034.jpg2in1 :wub:

Posted
1960840.jpgUkus izmedju cokolade i sladoleda.. Samo je problem zaustaviti se.. :)
Posted
Nisam znao da li da ovo stavim na Now Eating ili Now Drinking ali na kraju se ipak odlucih za ovaj topicsleepover%20034.jpg2in1 :wub:
gdje rastu takve cokolade?u mom selu ih nema :(
Posted

bila ja u italijanskoj delikatesnoj radnji na dorcolu. gledam ja amedei cokoladice, kaze prodavacica te su na tom i tom sajmu tu i tu proglasene za najbolju cokoladu na svetu trtmrt, znate jedna ta zamenjuje 100 grama linta, kazem ja aj da probam, uzmem te prce od 10ak grama 2, jedna 48 dinara, madagaskar i jamajka ili tako nesto..sednem ja, otvorim jednu, pojedem pola, pola pojede cimerka. nista. otvorimo i drugih 10 grama, podelimo, pojedemo, i dalje nista. ko da nisam pojela 100 grama linta :lol: onda pojedem 4 fererorosera. i pogledam malopre ovog kralja. :lol:

Posted
Ja dobio na poklon iz Madrida. A kontam da ima jos koje kude da se nadje posto pise da je cokolada Svajcarska.
Posted

jack daniels cokolade su opste mesto free shopova diljem planete. k'o boks marlbora.

Posted
rastu na svakom aerodromu na kome sam bio. idu u paketu sa drugim alkoholima, na primer sampanjac i Grand Marnier.
  • 1 month later...
Posted
Zotter, Birds Eye Chili. Mazem po ustima sa unutrasnje strane. Sher gut, al ne mogu da ispostujem gazzine standarde od 10 grama dnevno nikako.
ti standardi ne vaze za cokolade sa punjenjem, narocito ne zotter koji u sebi ima heroin. btw, probaj onu zoterrovu sa prebrancem - garant nikad nisi prdeo od cokolade. :lol:
Posted

desert s gazzom samo na javnom mjestu. nekako vjerujem u njegovu dzentlmenstinu i preuzimanju odgovornosti na sebe.