Jump to content

Čokolada

Featured Replies

Probao juce tu od 30g sa visnjom. Jeste ukus pomalo vestacki, ali sasvim solidna cokoladica..

ne huli.

Najlepše želje, crna - dosta bolja od Bambija, i blago gorka. :thumbsup:

Ne DJ no : RIT1007.jpg save my life today.

Probala vise ovih novih Bambi cokolada. Jedina koja mi se bas dopala je Bambi noisette, a ni obicna mlecna nije losa.Sa medom i bademom mi je nekako cudna, a i lepi se za zube nepodnosljivo.

• 2 weeks later...

Nisam znao da li da ovo stavim na Now Eating ili Now Drinking ali na kraju se ipak odlucih za ovaj topicsleepover%20034.jpg2in1 :wub:

1960840.jpgUkus izmedju cokolade i sladoleda.. Samo je problem zaustaviti se.. :)
Nisam znao da li da ovo stavim na Now Eating ili Now Drinking ali na kraju se ipak odlucih za ovaj topicsleepover%20034.jpg2in1 :wub:
gdje rastu takve cokolade?u mom selu ih nema :(

bila ja u italijanskoj delikatesnoj radnji na dorcolu. gledam ja amedei cokoladice, kaze prodavacica te su na tom i tom sajmu tu i tu proglasene za najbolju cokoladu na svetu trtmrt, znate jedna ta zamenjuje 100 grama linta, kazem ja aj da probam, uzmem te prce od 10ak grama 2, jedna 48 dinara, madagaskar i jamajka ili tako nesto..sednem ja, otvorim jednu, pojedem pola, pola pojede cimerka. nista. otvorimo i drugih 10 grama, podelimo, pojedemo, i dalje nista. ko da nisam pojela 100 grama linta :lol: onda pojedem 4 fererorosera. i pogledam malopre ovog kralja. :lol:

Ja dobio na poklon iz Madrida. A kontam da ima jos koje kude da se nadje posto pise da je cokolada Svajcarska.

jack daniels cokolade su opste mesto free shopova diljem planete. k'o boks marlbora.

rastu na svakom aerodromu na kome sam bio. idu u paketu sa drugim alkoholima, na primer sampanjac i Grand Marnier.
  • 1 month later...
Zotter, Birds Eye Chili. Mazem po ustima sa unutrasnje strane. Sher gut, al ne mogu da ispostujem gazzine standarde od 10 grama dnevno nikako.
ti standardi ne vaze za cokolade sa punjenjem, narocito ne zotter koji u sebi ima heroin. btw, probaj onu zoterrovu sa prebrancem - garant nikad nisi prdeo od cokolade. :lol:

desert s gazzom samo na javnom mjestu. nekako vjerujem u njegovu dzentlmenstinu i preuzimanju odgovornosti na sebe.