kokota Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Probao juce tu od 30g sa visnjom. Jeste ukus pomalo vestacki, ali sasvim solidna cokoladica..
Conspirator Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Najlepše želje, crna - dosta bolja od Bambija, i blago gorka.
Paprichica Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Probala vise ovih novih Bambi cokolada. Jedina koja mi se bas dopala je Bambi noisette, a ni obicna mlecna nije losa.Sa medom i bademom mi je nekako cudna, a i lepi se za zube nepodnosljivo.
*edited by mod Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Nisam znao da li da ovo stavim na Now Eating ili Now Drinking ali na kraju se ipak odlucih za ovaj topic2in1
kokota Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ukus izmedju cokolade i sladoleda.. Samo je problem zaustaviti se.. :)
morgana Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Nisam znao da li da ovo stavim na Now Eating ili Now Drinking ali na kraju se ipak odlucih za ovaj topic2in1 gdje rastu takve cokolade?u mom selu ih nema :(
darling Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 bila ja u italijanskoj delikatesnoj radnji na dorcolu. gledam ja amedei cokoladice, kaze prodavacica te su na tom i tom sajmu tu i tu proglasene za najbolju cokoladu na svetu trtmrt, znate jedna ta zamenjuje 100 grama linta, kazem ja aj da probam, uzmem te prce od 10ak grama 2, jedna 48 dinara, madagaskar i jamajka ili tako nesto..sednem ja, otvorim jednu, pojedem pola, pola pojede cimerka. nista. otvorimo i drugih 10 grama, podelimo, pojedemo, i dalje nista. ko da nisam pojela 100 grama linta onda pojedem 4 fererorosera. i pogledam malopre ovog kralja.
*edited by mod Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 gdje rastu takve cokolade?u mom selu ih nema :(Ja dobio na poklon iz Madrida. A kontam da ima jos koje kude da se nadje posto pise da je cokolada Svajcarska.
yolo Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 jack daniels cokolade su opste mesto free shopova diljem planete. k'o boks marlbora.
Аврам Гојић Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 gdje rastu takve cokolade?u mom selu ih nema :(rastu na svakom aerodromu na kome sam bio. idu u paketu sa drugim alkoholima, na primer sampanjac i Grand Marnier.
yolo Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Zotter, Birds Eye Chili. Mazem po ustima sa unutrasnje strane. Sher gut, al ne mogu da ispostujem gazzine standarde od 10 grama dnevno nikako.ti standardi ne vaze za cokolade sa punjenjem, narocito ne zotter koji u sebi ima heroin. btw, probaj onu zoterrovu sa prebrancem - garant nikad nisi prdeo od cokolade.
Pikoleta Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 desert s gazzom samo na javnom mjestu. nekako vjerujem u njegovu dzentlmenstinu i preuzimanju odgovornosti na sebe.
Recommended Posts