Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Čokolada

Featured Replies

ne ta masna, preprzena testa u ovu svetu temu! angry.gifangry.gifangry.gif trenutno je adore u tabli na tapetu. teska, ali dobra!
Prava blasfemija Zverasti! A moze li se makar o slatkim malim izvrnutim tortama ovde diskutovati (naravno, samo ako su od cokolade)?
  • Replies 1.8k
  • Views 301.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

baci to isteko mu rok!

• Sviđaju mi se one Delicata čokolade iz Maxija. Moraćete sami da probate da li su stvarno dobre, jer ja imam vrlo niske kriterijume.

• johan nagel
    johan nagel

Узео ову лепотицу, отишла у року од одмах, не умем ни да густирам :(

Posted Images

hehe, koja razlika u mišljenju :D
2:1 za nikol, ako se racuna i moj glas ;)
  • 4 weeks later...

Posle Max Brenner cafea, u Sidneju je otvoreno josh jedno chokoladno carstvo a la "Willy Wonka" - Lindt Chocolat CaféLindt Chocolat Café

Dopala mi se crna čokolada sa ruzmarinom, slovenačka firma Cukrček. Pakovanje izgleda ko CD. Moto im je: "Ko razvada postane navada" cool.gifthm_7-novih-linij-cokolad.jpgZanima me sa makom. :)

Isto gotivne, belgijske Chocopolis čokolade, od 55-85% kakaa, 3e.Image%2036.png

E, i ovo, NewTree. Na slici teglica desno. Naravno da sam stavio na palačinke ( :ss1:, ide ko pankerski duks sa maxericama...do j).Newtree_1.jpg"The NewTree Lait and Noir chocolate spreads combine culinary pleasure and health! They are prepared with a high-quality chocolate (73% pure chocolate).Both NewTree contains 70% less fat and 40% less calories than other chocolate spreads..."

• 4 weeks later...

ni meni nije bilo dosta prvi put. lavanda je ipak jedna ekstra plavusa.

• 1 month later...

za ove sto jedu cokolade sa secerom: kondiva praline sa cimetom su dosta ok, mada malo preblagog ukusa.

• 2 weeks later...

Veliki :wub: za nove Jaffa napolitanke sa čokoladom i lešnikom, ne nadjoh slikcu jer je valjda to novi proizvod. Ma, ogroman :wub: što su mi Jaffa keks, Štarkov smoki, plazma... i još par srpskih proizvoda ovde dostupni na svakom koraku.

ne ta masna, preprzena testa u ovu svetu temu! angry.gifangry.gifangry.gif trenutno je adore u tabli na tapetu. teska, ali dobra!
Kod kuće imam problem da dovoljno dobro sakrijem Adoreove table sa višnjom da bi svi ukućani mogli da probaju :) Inače, Štarkove Figaro kocke su veoma standardno superiorne, približno 30% jeftinije od Bajadera, a kvalitet nimalo lošiji. Nedostatak - vrlo sporadična isporuka u maloprodaju, a onda nestane za tri-četiri dana.
  • 1 month later...

Onaka kaku je pamtim :wub:mikado_riza_front.jpg

• 3 weeks later...
11_kras-cokolade.jpgona donja
11_kras-cokolade.jpgona donja
Ијао, па то може и на Носталгију да иде.

pa shta znam. mozda i moze. izeo sam je i vec me puca nostalgija.

Uf, koliko lepse ono staro pakovanje Runolista. Tirkizna sa ljubicastom aplikacijom.