Kampokei Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 ispade da mi od svih cokolada koje sam ikada probala ova najvise lezi
Kampokei Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 ispade da mi od svih cokolada koje sam ikada probala ova najvise leziOvaj brend sa crnom cokoladom je moj personal TOP 5. A odnos cena/kvalitet mozda i u samom vrhu. Mada, ja za cokolade ne stedim.
Pixie Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 a je l' voli neko one Zotter "rucno pravljene", punjene cokolade? npr: ilinjam.
pachule Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Kako im je super pakovanje! Nije da bih odbila i da ih probam, a ne samo gledam
bus Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ukus strašno podseća na panpepato. . Valjda slična mešavina začina.
FranziskaKafka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 (edited) Pih, ne smem vise da svracam ovde. Sto sam pojela slatkog - pojela sam. Sad cu biti na dozivotnoj dijeti. <_< Edited November 15, 2008 by FranziskaKafka
yolo Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 a je l' voli neko one Zotter "rucno pravljene", punjene cokolade? npr: ilinjam.velika su navlakusa zotteri samo oprezno sa tradicionalnim punjenjima zalutalim u svet cokolade kao sto je recimo pasulj ili ta prva gore sa odlezalim, pikantnim sirom. te traze malo liberalniji ukus, a ove normalne su vrhunske, jedini je problem sto se realno jedu kao milka - kad pocnes, ne mozes da stanes. ja volim da ostanem na 1 kockici, 10g max, sto je u slucaju zottera nemoguce.
Musharaf Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 lindt chilli+merlo do kraja svetaćivot je zakon.
cmrlj Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 meni sestra donela iz zagreba ferrero rondnoir dva pakovanja po 12 komada. onda je rekla: aj da dam drugarici jedno pakovanje, nista joj nisam donela.onda mi je pojela 10.malopre me pitala da podelimo ono sto je ostalo. eh.
sanja025 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 meni sestra donela iz zagreba ferrero rondnoir dva pakovanja po 12 komada. onda je rekla: aj da dam drugarici jedno pakovanje, nista joj nisam donela.onda mi je pojela 10.malopre me pitala da podelimo ono sto je ostalo. eh.vazna je paznja i dobra namera... -_- ali posle ovako neceg, ja bih bila mnogo, mnogo goreg raspolozenja nego sto je "eh"
kokota Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Kupujem juce vodu na kiosku i ugledam Milku Gold. Video sam (i probao) Water i Fire izdanje, ali ovo mi je nekako promaklo.. A obzirom da sam lud za cokoladama sa pomorandzinom korom, izvadih jednu plavu i uzeh cokoladu.. Prva stvar.. Nek' me siluje ona baba sto radi na kiosku ako opet na istom kupim cokoladu. Otopljena pa vracena u standardno agregatno stanje. Kad ono, ukus ni priblizno nekoj cokoladi sa pomorandzinom korom.. prilicno.. nikako.. Samo previse slatko i bljutavo.. <_<
nisam ja Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 da li sam usamljen u osecanju da je milka u chokoladi isto shto i Mc u gastronomiji?
bus Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Verovatno baš i ne. Od Milke u čokoladama može mnogo, mnogo lošije; od McDonaldsa u hrani je gora jedino McKanta.
kokota Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Danas probao80% kakaa.. Hm.. ne mogu da kazem da sam odusevljen, mozda prevelika ocekivanja.. Onaj pravi osecaj se dobija tek nakon gutanja kada osetite gorcinu i blagi ukus kafe.. Nije losa, ali nisam fasciniran.. Ko voli malo gorce cokolade, verovatno ce biti veoma zadovoljan..takodje i Giandujotto fondentissimo, za koje mirne savesti mogu da kazem da nisu nista posebno..
Recommended Posts