Pixie Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 majkumu, ovo garant nema u srbijicine znam, ali bice sigurno tamo negde oko novogodisnjih praznika. licna dostava. ;)
apotekarica Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 (prvo sam ih smatrala svetogrdjem, pa ih zbog toga godinama nisam kupovala i juce dobih na poklon i danas... )
apotekarica Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Baci s visnjama hm, kako se ne vidi slika
lena21 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ovaj,i ja ne vidim slikcu,a ubi me ako znam šta si jela sa višnjama,da nisu one praline sa višnjama ?
nbg4ever Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 E, jebem vas nesposobne <_< http://lh6.ggpht.com/_8xCwrsEpkTI/R0Gh6zvBBaI/AAAAAAAACjM/0eH4w4VAbFY/4.jpg(prvo sam ih smatrala svetogrdjem, pa ih zbog toga godinama nisam kupovala i juce dobih na poklon i danas... )
yolo Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 a jel imaju one porukice kao pravi baci peruginimnogo romanticne pralinice, onako, italijanski bas:)
apotekarica Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Imaju, s tim sto su malkice "strastvenije" i "eroticnije" posto je Bacio in rosso delikatniji od classic Baciona - makar tako vele na kutiji. (PS. sad vidim da ih je kupio Nestle, ali je ostao brend Baci Perugina)
darling Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 (edited) ja jela ovijeh dana posle dugo vremena bace i osecala sam se kao kad sam posle dugo godina apstinencije jela bajadere: bzvz, samo slatko. mozda je nestle izmenio recepturu?! kako bilo, baci saks, ferero roser su zakon. a da dodam da u i mocart kugle samo slatke i nista dublje od toga. Edited November 9, 2008 by darling
yolo Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 zemljo, otvori se. milka sa chillijem. imal' veceg dna?
Nicol Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 evo da prijavim, probala lindtov lindor u tabli.unutra su odvojene kockice, s mekanim čokoladnim punjenjem u sredini. nažalost, čokoladno švicarske ispalo prilično razočaranje.
lostfanforever Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 ispade da mi od svih cokolada koje sam ikada probala ova najvise lezi
morgana Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 lindt sa ljutom papricicom je za zene, mozda sam vec i napisala to, nit je ljut nit je kakaoasta ove crne ferero mogu da se nadju u maksiju, u kombinaciji sa obicnima, u velikom gift boksu
Recommended Posts