Jump to content
IGNORED

Čokolada

Amelija

Recommended Posts

Posted
majkumu, ovo garant nema u srbijici
ne znam, ali bice sigurno tamo negde oko novogodisnjih praznika. licna dostava. ;)
Posted
4.jpg(prvo sam ih smatrala svetogrdjem, pa ih zbog toga godinama nisam kupovala i juce dobih na poklon i danas... :wub: )
Posted

Baci s visnjama :wub: hm, kako se ne vidi slika :huh:

Posted
:unsure: ovaj,i ja ne vidim slikcu,a ubi me ako znam šta si jela sa višnjama,da nisu one praline sa višnjama :unsure: ?
Posted

a jel imaju one porukice kao pravi baci peruginimnogo romanticne pralinice, onako, italijanski bas:)

Posted

Imaju, s tim sto su malkice "strastvenije" i "eroticnije" posto je Bacio in rosso delikatniji od classic Baciona - makar tako vele na kutiji. (PS. sad vidim da ih je kupio Nestle, ali je ostao brend Baci Perugina)

Posted (edited)

ja jela ovijeh dana posle dugo vremena bace i osecala sam se kao kad sam posle dugo godina apstinencije jela bajadere: bzvz, samo slatko. mozda je nestle izmenio recepturu?! kako bilo, baci saks, ferero roser su zakon. a da dodam da u i mocart kugle samo slatke i nista dublje od toga.

Edited by darling
Posted

zemljo, otvori se. milka sa chillijem. imal' veceg dna?

Posted

evo da prijavim, probala lindtov lindor u tabli.9403.jpgunutra su odvojene kockice, s mekanim čokoladnim punjenjem u sredini. nažalost, čokoladno :heart: švicarske ispalo prilično razočaranje.

Posted

ispade da mi od svih cokolada koje sam ikada probala ova najvise leziritter_sport_hazelnuts_white.jpg

Posted

lindt sa ljutom papricicom je za zene, mozda sam vec i napisala to, nit je ljut nit je kakaoasta ove crne ferero mogu da se nadju u maksiju, u kombinaciji sa obicnima, u velikom gift boksu