nbg4ever Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Pojavio se u "radnjama" Battlestar Galactica - The Plan
Arkadija Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Znači reciklažna mašinerija je opet stavljena u pogon.
Roger Sanchez Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Pojavio se i na torencima, pa evo upravo sad krećem gledat ostatak. Nukularni holokaust općenito neloše izgleda - međutim na podosta mjesta razgovijetno se uočava da je - nacrtan. :D
Dankan Ajdaho Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Nekoliko pitanjaca. Pratim Galaktiku na Avali, izgleda da sam fulao jednu epizodu.Elem, u jednoj su Admiralica (zaboravih ime) sa Pegaza i Adama sklopili "privremeni" mir, dok ne napadnu sajlonski brod za reinkarnaciju. Šef i kolega su u pritvoru na Pegazu, Starbak i Apolo su prekomandovani, itd.E sada, sledeće što sam gledao, Admiralice nema niđe, a njen zamenik (koga u istoj epizodi ubijaju zbog crne berze) preuzima njenu funkciju, ova dvojica su na slobodi...Je li uopšte bila ta epizoda pa sam je nekako preskočio (mada mi nije jasno kako), odnosno ako je bila, šta se tu dešavalo? Šta bi sa Admiralicom, sa ovom dvojicom što su trebali da ih straljaju, šta bi sa napadom na brod za reinkarnaciju, itd...Fala! :)
Frank Pembleton Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Od jos nekih sam čuo isto pitanje tako da nisi jedini....
Dankan Ajdaho Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Zaboravih: i Adama i Admiralica šalju ljude na Galaktiku odnosno Pegaz da ubiju jedni drugog. Tu se epizoda seče.Znači Avala napravila sranje?
Roger Sanchez Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Aha.. epizoda je bila, 1 of the boljih.Bilo je primirje, ali su i Adama i viceadmiralkinja pravili planove kako da smijene™ (ukokavanje inclusive) onog drugoga. gđica Cain je imala ekipu marinaca za taj zadatak, Adama htjede zloupotrijebiti vjernu Starbuckicu. Ali, u trenutku supreme napetosti, oboje odustaše i javiše to svojim vjernima™. E sad se ti pitaš, kako je to gđica Cain ipak popila metak?Ovako, onaj smutljivac Baltar je pustio mučenu Sixicu van iz ćuze i dao joj gun. Tako opremljena, mentalno spremna za payback i jebanje keve, Sixica je otišla u viceadmiraličine odaje i tamo joj sprašila tane u bulju. EOS.Nadam se da sam dobro i atraktivno prepriča epizodu..
Dankan Ajdaho Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 (edited) Fala još jednom :)Napadoše li taj brod za vaskrs?Edit: Ima li neko ideju kako se zove ta epizoda ili koja je po redu, pa da je nađem na netu? Edited June 9, 2010 by laki21
Roger Sanchez Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Zove se Resurrection Ship, part 2. I da, rasturili ga, taj šip.
Vapad Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 A šestica i viceadmiralica su ljubavnice od nekad, ili je to iz filma, ili pak samo moja fantazija ?
Arkadija Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 A šestica i viceadmiralica su ljubavnice od nekad, ili je to iz filma, ili pak samo moja fantazija ?to je iz onog filma koji se emitovao između dve zadnje sezone. Zove se Razor
MILF HUNTER Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 A šestica i viceadmiralica su ljubavnice od nekad, ili je to iz filma, ili pak samo moja fantazija ?sestica (robot) zloupotrebila poverenje admiralice kejn pa je admiralica malo tukla :)
MILF HUNTER Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Admiralica Nedostajala je posle imala je jedinstven nacin ubedjivanja... kad se samo setim scene kad lanchaju vajpere a njen XO nece da sprovede odluku
Recommended Posts