Midžeta Posted February 27 Posted February 27 14 hours ago, Patty Lee said: I meni je to potpuno isti utisak. U butik Meline Džinović nisam nikad ušla (mada trebalo bi, čisto for comedy purposes), mogu samo da zamislim koliko ceni svoje kreacije, ali ovako naoko imam utisak da su materijali jezivi, sve su neke najlon kese i neke svečane haljine koje nisu ni za izlazak nego za javni nastup. Ja sam genuinely šokirana da neko ono kupuje, a kontam da neko sigurno kupuje. Biljana čini mi se ipak ima neka odela, košulje, suknje… u smislu nosive stvari, a Ceni ona svoje "kreacije" prilicno, a ono se zestoko raspada kad vidis izbliza, teska sintetika, bas bas lose. I jeste vise za javni nastup, to su, kad sam ja usla, bili izrezi, šlicevi, šljoke, rese itd teska kicerica, to moze 4x jeftinije da se nadje u onom nesretnom butiku 13 koji je zvezde granda go to butik. Kod Biljane T bi nesto i moglo da se probere, ali i ona se ceni za preogromne cifre. Btw, nemam nacin da ovo potvrdim niti imam dokaz, pure gut feeling, ali mislim da sve te zene poznatih koje postanu "dizajnerke" kod nas kupe te stvari negde u inostranstcu i ovde samo nalepe etikete svog kvazi brenda i nafiluju cene i prodaju m za bubrege skorijevickama i uberšabankama Ovo je vise teorija zavere quanongeta 2
Midžeta Posted February 27 Posted February 27 Ne znam jel smo pomenule PS fashion, ako nismo eto i to 1
ljuttko Posted February 27 Posted February 27 Ona crna halina je san snova, da treba da se pojavim negde na nečem jako bitnom tačno bih se zadužila . Ja ove volim takodje i sve na preklop ili tip ovakvih košulja sasuknjama i pantalonama u 10 boja mislim da imam sačuvano 200 stranica i modela na pinterestu 3 6
Stela Posted March 1 Posted March 1 Sad se setih radnje Attrattivo, u pitanju je grcki brend. Kod njih sam u Immo outletu kupila par haljina, traju mi 10 godina. Lepe su i drugacije od neke uobicajene ponude, kao i ostala njihova odeca. U outletu su bili povoljniji sa cenama, ali su zatvorili radnju. Bili su u i zgradi Beogradjanke (nikad ne znam kako se ovo pravilno pise ). Ne znam ima li ih jos na toj lokaciji. Inace usla u onu DDG radnju kad sam isla na Fest, blizu je Doma Omladine, nema nista . Generalno sam tamo u letnjoj kolekciji uspevala nesto da nadjem, zimi jok. 1
Valk Posted March 1 Posted March 1 On 26. 2. 2024. at 23:51, Patty Lee said: E da, kad smo kod skandaloznih cena… Moram da vam pokažem THE haljinu: Sad mi je krivo što nisam kao Toni Kolet nasledila porodični "biznis" od dede, sicilijanskog dona. Bukvalno bih se ovako obukla za preuzimanje prstena. Mafia mamma se sama piše 3 1
Patty Lee Posted March 7 Posted March 7 (edited) @dùda Danas je izašla H&M limited edition letnja kolekcija, inspiracija je WEDDING GUEST https://www2.hm.com/sr_rs/free-form-campaigns/6029-limited-edition-2024.html#/index/view Ima mnogo poliestera (jer naravno da ga ima, a čak i kad ga nema na licu stave da postava bude poliester), ali ja sam izdvojila ono što je pretty a pristojan je materijal (viskoza, liocel...). Edited March 7 by Patty Lee 1 3
Lancia Posted March 7 Posted March 7 Meni su ove haljine satanistickog dizajna, plasio bih se zene, koja ovo nosi. Pidzama nije seksi, al moze da prodje 3
makondo Posted March 7 Posted March 7 Zadnja i predzadnja-valja, ove ostale spadaju u ediciju "ona nosila bedž da joj se zna prednja strana". 1
Patty Lee Posted March 7 Posted March 7 (edited) Meni je najbolja pidžama, realno bih u tome otišla gde god. Više mi se svidelo ovo (ali jbg kad je materijal najlon kesa): Edited March 7 by Patty Lee
Klara Posted March 7 Posted March 7 I meni se sviđa predzadnja, imam nešto slično i preudobno je na letnjim vrućinama. Ali nisam baš ljubitej nedefinisanog džak-kroja... Prelivanje boja na ovoj drugoj, mjau.
Popular Post Patty Lee Posted March 7 Popular Post Posted March 7 Jao ja volim džak kroj i beskućnik stajl i generalno man repeller 3 8
Sandradjer Posted March 7 Posted March 7 Jel ovo isti model na slikama, kao da nema jednu ruku manekenka
Moonwalker Posted March 7 Posted March 7 1 hour ago, Patty Lee said: Meni je najbolja pidžama, realno bih u tome otišla gde god. I meni je pidzama najbolja 1 1
Recommended Posts