January 16Jan 16 12 hours ago, Boksi said:Dobro, evo dogovorićemo se @le petit nicolas i ja da je ne nosimo isti dan na forumu. Toliko možemo u ovom trenutku.Ja taman htela da vam se pridruzim i da se manjamo na treci dan, kad ono ubica naivnih kupaca...pih4 hours ago, le petit nicolas said:auuu! ispade detektivski roman oko haljine. mis @ljuttko razotkrila ubice naivnih kupaca. Edited January 16Jan 16 by Serena
January 16Jan 16 ja se izgubim u tim maksi haljinama, osim ako su na bretele, a vidjam ih i na zenama kojima stoje odlicno. enivej. taj tip haljina kao nikolicin sam sretala na aliju, a neke od njih potom na ulici i izgledale su bas dobro, pamuk ili lan, precizno sasivene, jedino sto mi se cinilo da je moguce da su krace nego sto se cine na slikama, prokleti kinezi. Edited January 16Jan 16 by morgana
January 16Jan 16 Sve što dolazi iz Azije treba uzimati sa rezervom, kad se samo setim uboge sebe kad sam probala neke Issey Miyake pantalone, tačno ono što je moja baba govorila pokojnik je bio za dve mere kraći
January 16Jan 16 I meni se u Japanu redovno dešavalo da kad probam haljinu koja mi se sviđa u mom broju, da je sve OK osim što je struk previše visoko, skoro ispod grudi, iako se vidi da se ne radi o takvom kroju i kod raznih dužina haljina. Tako da je sve vuklo na trudničku modu, što nije bio željeni efekat. Tako da i ja kažem oprez.
January 16Jan 16 Popular Post 16 hours ago, Sara said:ko je visok, super će mu stajati ta siva haljina kupila sam (upravo) ovu suknju, videćemo šta će biti kad stigneŠLICSuknja - Zverka na štrafte ŠLICSuknja - Zverka na štrafte ŠLICImala ja nesto slicno....kaze jedan drug:"Ovo k'o kaput koji je Rumenka sasila Radovanu."
January 16Jan 16 meni najbolje stoje haljine na preklop, jos kad bih nabasala na neku koja ne izgleda kao kimono Edited January 16Jan 16 by Sara
January 16Jan 16 6 hours ago, Pixie said:I meni se u Japanu redovno dešavalo da kad probam haljinu koja mi se sviđa u mom broju, da je sve OK osim što je struk previše visoko, skoro ispod grudi, iako se vidi da se ne radi o takvom kroju i kod raznih dužina haljina. Tako da je sve vuklo na trudničku modu, što nije bio željeni efekat. Tako da i ja kažem oprez.Meni se to desava ovde u Italiji.Prosle godine kad sam probavala neku jaknu, struk mi dosao oko donjeg para rebara, prosirenje za grudi, malo ispod kljucne kosti 😂 jos me prodavacica ubedjuje da treba samo da skratim bretele na grudnjaku
January 21Jan 21 Stigla suknja.Zauzimam dva parking mesta u njojMoram da je vratim.zamišljala sam da je materijal mekši i da je pojas elastičan, a nije.Preteška je i kruta i skoro do zemlje, samo mi se napred članci vide. Nije da mi ne stoji, samo mi nije prijatno u njoj.Baš sam se razočarala Edited January 21Jan 21 by Sara
January 27Jan 27 On 21. 1. 2026. at 12:30, Sara said:Stigla suknja.Zauzimam dva parking mesta u njojMoram da je vratim.zamišljala sam da je materijal mekši i da je pojas elastičan, a nije.Preteška je i kruta i skoro do zemlje, samo mi se napred članci vide. Nije da mi ne stoji, samo mi nije prijatno u njoj.Baš sam se razočaralaTotalni preokret. Odem danas da vratim, rekli su mi nije frka, može kad god. Na licu mesta se ustanovi da sam ja njima M 🥰🤞 i da ta suknja nije za kukove nego za struk! Al nema m veličine osim skroz crna M i ja je uzmem jer je totalno druga priča! Probam u M veličini i tulip pantalone il, kad stoje mi ko lutka!I tako, uzela obe stvarcice 🥂
January 28Jan 28 @Sara shopinguje, haljinu za svadbu ne pominje.Ako nekome znaci u Moni je snizenje 50%. Probala sam jednu tigrastu 11500 hiljada, a bila je 23000. Super stoji, materijal odlican. Samo drugi kais zahteva, pa bi trebalo dodati i za to. Nema jos Manga u Srbiji, a kad ce ne znamo Edited January 28Jan 28 by Sandradjer
January 28Jan 28 naći ću već nešto, možda i u ormanu, ako ništa zajmiću, nije ni toliko važno, neću biti starojko pa da me svi motreed. mona je klasni neprijatelj, na crnoj su mi listi, mada imam njihov novčanik, tu sam malo popustila sa karakterom Edited January 28Jan 28 by Sara