January 15Jan 15 nisam visoka, al ko velim stvar je u proporcionalnosti. mozda gresim.suknja je lepa, za uze kukove.doduse, kao obozavateljka teget, ja bih se raspilavila i na dzak.poz
January 15Jan 15 Ne mogu da kvotujem, ali nadovezujem se na lpn i “nisam razumela, ti si team no?”🤣🤣🤣nisam ni ja baš, pa sam rečenicu ubacila u neki prevodilac, ponudilo mi je više verzija ali ova mi se naj svidja: Sorry to rain on the parade—and I know personal style is everything—but my vote still goes to fashion no-nos.Definitivno joj se ne svidja @Sandradjer 😁@Sara ja baš volim Šlic i zaista su korektni što se tiče i zamene i popravki. Imam jednu suknju ovog kroja i prezadovoljna samŠLICSuknja The Best GREY skirt EVER ŠLICSuknja The Best GREY skirt EVER ŠLICA one njihove Tulip pantalone obožavam. Edited January 15Jan 15 by Boksi
January 15Jan 15 Sad moram da vidim sta sam napisala .Haljina nema moj glas, previse materijala da bi imala previse materijala. Rec koja je opisuje je neugladjena
January 15Jan 15 kod njih mi se prvo dopala neka pola teksas - pola materijal suknja, bila mi je prvi izbor, al onda ugledam ovu i pomislim ako ne nadjem haljinu , mogu ovu suknju uz crnu ili belu majicu i bog da me vidi ništa nisam kupavala kod njih, ovo je prvo, ako prođe uzeću i tu teksas, imam utisak da bih je nosila non stopnemam široke kukove, može da prođe modelto je ova suknja:ŠLICSuknja MALINICA ŠLICSuknja MALINICA ŠLIC Edited January 15Jan 15 by Sara
January 15Jan 15 On 11. 12. 2025. at 13:35, Boksi said:Podseti me, je l’ neko od vas po inostranstvima pazario u https://www.tkmaxx.com/uk/en/Upalilla si mi sad jednu lampicu pre par godina jedan dan sam sama bazala po Dablinu bez nekog naročitog plana i u nekom momentu mi je zatrebala klonja , ona mesta koja sam mapirala za te potrebe nisu bila blzu i ušla sam u prvi tržni cenatar pored koga sam se zatekla, neki lepi šareni balkoni , stara retro zgrada. I kad sam obavila to zbog čega sam ušla osvrnem se prošetam po spratovima gore dole, zavirim tamo amo i nadjem se u tom nekom prostoru sa gomilom svačega na gomili vešalica. I stanem ko Didi Janković, votsdis majkamustara, kakav je ovo diznilend za ženu kupoholčarku ... uglavnom provela sam sat i kusur, kupila neke stvarčice bebeće za jedan poklon i 2 pakovanja fenomenalnih gaćarona marka nautica, pojma nisam imala da je to neki brend nego su bile tačno ono što volim . A nekupila kašmirski zeleno tirkizni džemper koji je izgledao jedan jedni kao da samo mene čeka, broj, boja i 70 evara uz zaključak da mi ne treba još jedan zeleni žemper makar bio kašmirski. Sad bi ga kupila ofkors :) Uglavnom pojma nisam imala gde sam bila, ime radnje nisam zapamtila opisujući drugarici nisam bila nešto precizna i sad sam guglom osvežila memorijupamćenja, googlemaps , adresa lokacije u Dablinu i šareni balkoni i toeto. Sad znam gde ću nekh sledećih dana il u Dablinu il drugde ostaviti sat života :D Apropo online kupomanije bez probe sam kupila ove zarine pantalone i ko da su šivene za mene sem što nisam očekivala da su nogavice baš toliko široke na dnu( a nosim ama baš široke modele farmeriki) , opajaću svaku ulicu kojom budem prolazila
January 15Jan 15 20 minutes ago, le petit nicolas said:modni kutak.@Sandradjer nisam razumela, ti si team no?@Hubris kod mene se skoro nista ne pegla, nego kako padne. 🤣pozSama sam sebi smesna kada citam svoj komentar…I ja gledam da ne peglam, I kupih jednom letnju suknju od slicnog materijala, guzvanog po defoltu. Pravljen je tako, guzvanje je u materijalu, to mu je ‘ispeglano’ stanje. Medjutim kada se oprala suknja, na to se dodalo guzvanje od pranja, I tako zajedno ni na sta nije licilo. Delovalo je kao da idem okolo nepeglana u necemu sto treba da se pegla, na kraju sam nosila po kuci. Nemam pojma da li sam ovo uopste objasnila… bolje da idem da spavam.
January 15Jan 15 7 minutes ago, Sandradjer said:Rec koja je opisuje je neugladjenaDobro, evo dogovorićemo se @le petit nicolas i ja da je ne nosimo isti dan na forumu. Toliko možemo u ovom trenutku.
January 15Jan 15 @le petit nicolas meni se haljina sviđa, s tim što zavisi od materijala tj. njegove težine, kako će da pada i stoji. Takođe, prvo sam htela da kažem kako zavisi i od građe žene, a onda sam se setila da su i meni, nevisokoj i elegantno popunjenoj ovakve stvari stajale sasvim korektno. Ključ su dve stvari: kako su ukrojena ramena + materijal.
January 15Jan 15 2 minutes ago, Boksi said:Dobro, evo dogovorićemo se @le petit nicolas i ja da je ne nosimo isti dan na forumu. Toliko možemo u ovom trenutku.a ako se sretnemo u gradu, pravicemo se da nismo na istom forumu. @Sandradjer hvala za argumentaciju, ima smisla. medjutim, sto sam starija, sve vise naginjem modnom stilu remedios buendije. poz
January 15Jan 15 A tražila sam ima li je još negde i izbaci mi neka dva sajta i 2 slike sa Temu-a na koje kada kliknem piše da je item discontinued. Da li vam se to dešavalo?
January 15Jan 15 11 minutes ago, le petit nicolas said:remedios buendije.Ne zajebaji, haljina za toplo vreme, ne može biti lagodnija za nošenje.
January 15Jan 15 Apropo ovog modnog kutka ne naručujte jer je ovo fejk u svemu ( sajt je registrovan 2026. g https://modnikutak.com/collections/haljina-komplet/products/zenska-pamuk-i-lan-mesavina-opustena-preradena-kosulja-maksi-haljina-mda0486h7y Imaju isti tekst kao osoba sa Twittera koja teška srca zatvara butik u kome je ostavla ruke i glavu praveći sve od cipela do nakita a ispostavlja se da je sa temua sve. Vidim kod ovih lepu al istu haljinu sa 2 različita imena i 2 različite cene a i sniženje sa 30000 na 6000 na jednoj je potpuno budalasto i da se ne mučite, proverila sam, sa temua je a i tamo je skinuta jer je fotka ko zna kog i čijeg proizvoda, ne šiju ove gospoje danonoćno ništa :) oridžinal fotka je odavde a i preko ovih ne bih kupovala ni da je petina cene jer ovo sve izgleda AI sašiveno :D Amelier RochasWomen's Cotton And Linen Blend Loose Washed Shirt Maxi Dr...Product Name:Women's Cotton And Linen Blend Loose Washed Shirt Maxi Dress Product Description:This maxi dress features a loose fit and washed finish, crafted from a breathable cotton and linen blend f
January 15Jan 15 10 minutes ago, Boksi said:A tražila sam ima li je još negde i izbaci mi neka dva sajta i 2 slike sa Temu-a na koje kada kliknem piše da je item discontinued. Da li vam se to dešavalo?pisale smo u isto vreme, istraživački haljina tim
January 15Jan 15 2 minutes ago, ljuttko said:pisale smo u isto vreme, istraživački haljina tim Dok sam ja bila tek u fazi izražavanja sumnje ti si obavila sav posao A @Sandradjer neću da pominjem. Ona je znala pre nego što se bilo šta desilo