February 13Feb 13 Kupila sam 3 haljine za 12k2 mogu i za svadbu, 1 za svaki dan kao one cicane sto su naše babe nosile, udobna, mekana, maaa🥰 na prvi pogled.Sinoc bila bratanica i odobrila. Onda nastupila kriza oko cipela al muzmojnajbolji rešio problem, posto sam ja trenutno zena bez dinara u džepu, a vala i na kartici Edited February 13Feb 13 by Sara
February 13Feb 13 13 minutes ago, Sara said:Kupila sam 3 haljine za 12k2 mogu i za svadbu, 1 za svaki dan kao one cicane sto su naše babe nosile, udobna, mekana, maaa🥰 na prvi pogled.Sinoc bila bratanica i odobrila. Onda nastupila kriza oko cipela al muzmojnajbolji rešio problem, posto sam ja trenutno zena bez dinara u džepu, a vala i na karticiOpusti se i uzivaj
February 20Feb 20 On 8. 2. 2026. at 10:11, Sandradjer said:Ne zezaj kronose. Idem u Italiju na ekskurziju, bice dobre dnevnice, moram naci savrsenu haljina na tufne. Ostaju slike pa da jednog dana ne pricaju za mene kao ti za tvoje razredne i taka moda bila .U nadi da me neki strucnjak uputi u shoping po ItalijiNisam stručnjak za šoping po Italiji, kad sam prošli put bila završila sam brzo u Stefanelu i posle mi je dosadilo. Ali, zašto pišem: Upravo sam razgledala po Bodenovom sajtu, pošto mi je to uglavnom favorit za prolećno-jesenje haljine/kombinacije, pa sam videla ovu i setila se tebe. Mada sam pretpostavila da verovatno tražiš nešto svečanije, ovo bi ipak moralo malo da se dotera detaljima. Prednost je (bar za mene) što je lako nosivo u mnogim (ne)prilikama.
February 20Feb 20 1 hour ago, Pixie said:Nisam stručnjak za šoping po Italiji, kad sam prošli put bila završila sam brzo u Stefanelu i posle mi je dosadilo. Ali, zašto pišem: Upravo sam razgledala po Bodenovom sajtu, pošto mi je to uglavnom favorit za prolećno-jesenje haljine/kombinacije, pa sam videla ovu i setila se tebe. Mada sam pretpostavila da verovatno tražiš nešto svečanije, ovo bi ipak moralo malo da se dotera detaljima. Prednost je (bar za mene) što je lako nosivo u mnogim (ne)prilikama.Odlicne haljine. Lepi krojevi i materijali, dezeni, svidja mi se skoro sve . Sjajan izbor na jednom mestu. Ova sto si ostavila je bas lep kroj, tako nesto mi treba, samo nizi struk, ne tik ispod grudi. Moja matura mora ipak svecanije, ne bas mikado svila (mada kad mi pade na pamet ).Meni samo iskacu tufnaste haljine Edited February 20Feb 20 by Sandradjer
February 20Feb 20 Sad vaš zamišljam obe kako igrate čarlston, nekako me asocirali krojevi. Ali sad ste me baš vratile u prošlost. Takva kao ta tačkasta sa karnerima, samo crvena, je the haljina mog detinjstva, nosila sam je leti svuda dokle god sam nekako/ikako mogla i mislim da nikad nisam stvarno prežalila kad sam je skroz prerasla.
February 20Feb 20 12 minutes ago, Pixie said:Sad vaš zamišljam obe kako igrate čarlston, nekako me asocirali krojevi. Ali sad ste me baš vratile u prošlost. Takva kao ta tačkasta sa karnerima, samo crvena, je the haljina mog detinjstva, nosila sam je leti svuda dokle god sam nekako/ikako mogla i mislim da nikad nisam stvarno prežalila kad sam je skroz prerasla. A ja malu pixie kako igra flamenko
February 20Feb 20 49 minutes ago, Sandradjer said:Odlicne haljine. Lepi krojevi i materijali, dezeni, svidja mi se skoro sve . Sjajan izbor na jednom mestu. Ova sto si ostavila je bas lep kroj, tako nesto mi treba, samo nizi struk, ne tik ispod grudi.Moja matura mora ipak svecanije, ne bas mikado svila (mada kad mi pade na pamet ).Meni samo iskacu tufnaste haljine Prava maturska - nece se videti fleke od kafe ili kolaca.
February 20Feb 20 i meni ova moja vuče na špansku, a prikriva sve što treba, lepo stoji i na ravno i na štikle. ima kratke rukave od tila.Šteta što će biti za jedno nošenje
February 20Feb 20 14 minutes ago, kronostime said:Prava maturska - nece se videti fleke od kafe ili kolaca.To je tacno. Ovo malo zezaju Zaru i njen pokusaj
March 6Mar 6 2 hours ago, Leia said:Ako voliš puf rukave i taj tako romantičan nostalgičan stil pogledaj butik Lalica, od naših dizajnera mi je onako simpaA možda u Italiji upecaš nešto, naročito ako imaš vremena da skokneš do nekog od brand outleta može biti baš krasnih iznenadjenja… moja jedna drugarica baš nedavno pazarila Armanijev kaput za tipa 20% cene, vredi malo procunjati… Nešto sam se zatreskala u haljine brenda Zimmermann, recimo ovako nešto bih rado nosila kad poludim za bojama u proleće Hvala za Lalicu. Prosetacu da vidim. Puf rukave volim, ali tesko ubodem da mi stoji (proguta me). Recimo ovako nesto je za mene, i termin je 1. jul. Bice vruce. Sa Lalica profila je. I materijal mi je vazan, da izgleda dobro na slikama
March 6Mar 6 Zimmermann . Sad cu uz caj da izgustiram.Lepa je haljina sto si ostavila iako preferiram go vrat i dekolte