Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Letnje haljine

Featured Replies

Kupila sam 3 haljine za 12k

2 mogu i za svadbu, 1 za svaki dan kao one cicane sto su naše babe nosile, udobna, mekana, maaa🥰 na prvi pogled.

Sinoc bila bratanica i odobrila. Onda nastupila kriza oko cipela al muzmojnajbolji rešio problem, posto sam ja trenutno zena bez dinara u džepu, a vala i na kartici

Edited by Sara

• Replies 1.7k
  • Views 257.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• E da, kad smo kod skandaloznih cena… Moram da vam pokažem THE haljinu:     Madame William M. Zove se Anne dress, mešavina vune i svile. 940€. Ja

• devojke moje   uđem ja danas u jedan butik u braće nedića, nisam tu ušla sto godina, znam da je butik bio žara, ali sada pogledam izlog pa i ne učini mi se da je nešto specijalno i pomislim,

• Patty Lee
    Patty Lee

Jao ja volim džak kroj i beskućnik stajl i generalno man repeller  

Posted Images

13 minutes ago, Sara said:

Kupila sam 3 haljine za 12k

2 mogu i za svadbu, 1 za svaki dan kao one cicane sto su naše babe nosile, udobna, mekana, maaa🥰 na prvi pogled.

Sinoc bila bratanica i odobrila. Onda nastupila kriza oko cipela al muzmojnajbolji rešio problem, posto sam ja trenutno zena bez dinara u džepu, a vala i na kartici

Opusti se i uzivaj )

Naxi radioo

On 8. 2. 2026. at 10:11, Sandradjer said:

Ne zezaj kronose. Idem u Italiju na ekskurziju, bice dobre dnevnice, moram naci savrsenu haljina na tufne. Ostaju slike pa da jednog dana ne pricaju za mene kao ti za tvoje razredne i taka moda bila D.

U nadi da me neki strucnjak uputi u shoping po Italiji

Nisam stručnjak za šoping po Italiji, kad sam prošli put bila završila sam brzo u Stefanelu i posle mi je dosadilo. D

Ali, zašto pišem: Upravo sam razgledala po Bodenovom sajtu, pošto mi je to uglavnom favorit za prolećno-jesenje haljine/kombinacije, pa sam videla ovu i setila se tebe. Mada sam pretpostavila da verovatno tražiš nešto svečanije, ovo bi ipak moralo malo da se dotera detaljima. Prednost je (bar za mene) što je lako nosivo u mnogim (ne)prilikama.

1 hour ago, Pixie said:

Nisam stručnjak za šoping po Italiji, kad sam prošli put bila završila sam brzo u Stefanelu i posle mi je dosadilo. D

Ali, zašto pišem: Upravo sam razgledala po Bodenovom sajtu, pošto mi je to uglavnom favorit za prolećno-jesenje haljine/kombinacije, pa sam videla ovu i setila se tebe. Mada sam pretpostavila da verovatno tražiš nešto svečanije, ovo bi ipak moralo malo da se dotera detaljima. Prednost je (bar za mene) što je lako nosivo u mnogim (ne)prilikama.

Odlicne haljine. Lepi krojevi i materijali, dezeni, svidja mi se skoro sve wub. Sjajan izbor na jednom mestu. Ova sto si ostavila je bas lep kroj, tako nesto mi treba, samo nizi struk, ne tik ispod grudi.

Moja matura mora ipak svecanije, ne bas mikado svila (mada kad mi pade na pamet D).

Meni samo iskacu tufnaste haljine D

IMG_20260220_144231.jpg

Edited by Sandradjer

na svadbu naposletku odoh u ovome, meni čak delovalo kao klasika

viber_slika_2026-02-20_14-51-21-693.jpg

Sad vaš zamišljam obe kako igrate čarlston, nekako me asocirali krojevi. D

Ali sad ste me baš vratile u prošlost. Takva kao ta tačkasta sa karnerima, samo crvena, je the haljina mog detinjstva, nosila sam je leti svuda dokle god sam nekako/ikako mogla i mislim da nikad nisam stvarno prežalila kad sam je skroz prerasla. cry

12 minutes ago, Pixie said:

Sad vaš zamišljam obe kako igrate čarlston, nekako me asocirali krojevi. D

Ali sad ste me baš vratile u prošlost. Takva kao ta tačkasta sa karnerima, samo crvena, je the haljina mog detinjstva, nosila sam je leti svuda dokle god sam nekako/ikako mogla i mislim da nikad nisam stvarno prežalila kad sam je skroz prerasla. cry

A ja malu pixie kako igra flamenko wub

49 minutes ago, Sandradjer said:

Odlicne haljine. Lepi krojevi i materijali, dezeni, svidja mi se skoro sve wub. Sjajan izbor na jednom mestu. Ova sto si ostavila je bas lep kroj, tako nesto mi treba, samo nizi struk, ne tik ispod grudi.

Moja matura mora ipak svecanije, ne bas mikado svila (mada kad mi pade na pamet D).

Meni samo iskacu tufnaste haljine D

IMG_20260220_144231.jpg

Prava maturska - nece se videti fleke od kafe ili kolaca.D

i meni ova moja vuče na špansku, a prikriva sve što treba, lepo stoji i na ravno i na štikle. ima kratke rukave od tila.

Šteta što će biti za jedno nošenje

14 minutes ago, kronostime said:

Prava maturska - nece se videti fleke od kafe ili kolaca.D

To je tacno. Ovo malo zezaju Zaru i njen pokusaj

• 2 weeks later...
2 hours ago, Leia said:

Ako voliš puf rukave i taj tako romantičan nostalgičan stil pogledaj butik Lalica, od naših dizajnera mi je onako simpa

A možda u Italiji upecaš nešto, naročito ako imaš vremena da skokneš do nekog od brand outleta može biti baš krasnih iznenadjenja… moja jedna drugarica baš nedavno pazarila Armanijev kaput za tipa 20% cene, vredi malo procunjati… Nešto sam se zatreskala u haljine brenda Zimmermann, recimo ovako nešto bih rado nosila kad poludim za bojama u proleće vikleri

IMG_3642.jpeg

Hvala za Lalicu. Prosetacu da vidim. Puf rukave volim, ali tesko ubodem da mi stoji (proguta me).

Recimo ovako nesto je za mene, i termin je 1. jul. Bice vruce. Sa Lalica profila je. I materijal mi je vazan, da izgleda dobro na slikama

IMG_20260306_184331.jpg

Zimmermann wub. Sad cu uz caj da izgustiram.

Lepa je haljina sto si ostavila iako preferiram go vrat i dekolte )

Ovo neki omaz Varljivo leto 68? :)

Ako jos niste nasle haljinu evo modela 10 u 1 lolol