Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Letnje haljine

Featured Replies

Sto se shopinga haljinica tice primetila sam da ima puno toga iz ove palete, sto me licno veoma raduje jer mi najvise odgovaraju te boje + nijanse lavande (za svetlu kosu i svetao ten su).

Posebno ova Dusty Blue (poslednja). To je inace boja svetlosti kad je oblacno pred kisu

IMG_20260316_202129.jpg

Edited by Sandradjer

• Replies 1.7k
  • Views 257.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• E da, kad smo kod skandaloznih cena… Moram da vam pokažem THE haljinu:     Madame William M. Zove se Anne dress, mešavina vune i svile. 940€. Ja

• devojke moje   uđem ja danas u jedan butik u braće nedića, nisam tu ušla sto godina, znam da je butik bio žara, ali sada pogledam izlog pa i ne učini mi se da je nešto specijalno i pomislim,

• Patty Lee
    Patty Lee

Jao ja volim džak kroj i beskućnik stajl i generalno man repeller  

Posted Images

@Sandradjer ne znam da li sam na pravoj temi, naravno uvek postoji mogućnost da sam sve to sanjala ALI da li si ti pisala o nekoj tezgi na Bajloni pijaci gde otkupljuju stvari? Jel ima neki tajni pozdrav ili samo odeš sa stvarima tamo😁, i gde je bre ta tezga tamo. Hvala

6 minutes ago, makondo said:

@Sandradjer ne znam da li sam na pravoj temi, naravno uvek postoji mogućnost da sam sve to sanjala ALI da li si ti pisala o nekoj tezgi na Bajloni pijaci gde otkupljuju stvari? Jel ima neki tajni pozdrav ili samo odeš sa stvarima tamo😁, i gde je bre ta tezga tamo. Hvala

Jesam. To su ti one tezge - improvizovane po gajbama, podu i ogradi pijace (polovne robe) ispred pijace (ulaz prema bitefu, sa strane Drinciceve). Nisu svaki dan tu

• 1 month later...

Plan A oko maturske haljine (naci u Italiji na ekskurziji) je naravno propao, premalo vremena, a jesam i komplikovana za kupovinu. Inace, nevezano za ovo, u Stefanelu su super stvari ali i povisoke cene ohmy.

Plan B se sije. Slika u prilogu, sve isto samo malo nizi struk i cipele ce biti u boji koze.

I dalje nisam odustala od tufni )

IMG_20260428_053258.jpg

Lep je ovaj kroj, a lepa i boja 💙

Meni one braon džak haljine iz Stefanela i nisu nešto, svaka čast za lan ali u tome jednom sedneš i ceo dan izgledaš kao da su te krave žvakale 🫠

4 hours ago, Leia said:

Lep je ovaj kroj, a lepa i boja 💙

Meni one braon džak haljine iz Stefanela i nisu nešto, svaka čast za lan ali u tome jednom sedneš i ceo dan izgledaš kao da su te krave žvakale 🫠

Za boju si me ti sa Lalicom motivisala wub

Neka australijska dizajnerka Rebecca Vallance. Nego propadoh od Australije i njihove mode sad, jaoj sto imaju kupace kostime )

• 4 weeks later...

Stizu tufne konacno u petak. Matura ce biti spremna. Sandale u boji koze i diskretan srebrni nakit. Toliko od mene, samo da odlucim u poslednjem trenutku da li plavu haljinu ili tufne haljinu )

IMG_20260504_102625.jpg

IMG_20260504_102547.jpg

IMG_20260504_102526.jpg

Uz obe haljine, ukoliko je kolorit poput ovih okačenih, mogle bi i srebrne sandale.

Edit. U Moninom izlogu sam video haljinu na tufne, liči na ovu, ali detalje zaista nisam zagledao.

Edited by Ras

1 hour ago, Sandradjer said:

Stizu tufne konacno u petak. Matura ce biti spremna. Sandale u boji koze i diskretan srebrni nakit. Toliko od mene, samo da odlucim u poslednjem trenutku da li plavu haljinu ili tufne haljinu )

IMG_20260504_102625.jpg

IMG_20260504_102547.jpg

IMG_20260504_102526.jpg

Pokretna reklama za metalac posuđe Jova

2 hours ago, Ras said:

Uz obe haljine, ukoliko je kolorit poput ovih okačenih, mogle bi i srebrne sandale.

Edit. U Moninom izlogu sam video haljinu na tufne, liči na ovu, ali detalje zaista nisam zagledao.

Nije Mona, ali ostro oko. Nisu iste ali jeste osnovna boja bela, ali belo=punomasno mleko.

Za sandale da, srebrno se savrseno slaze, uz obe haljine, samo mi je ideja nevidljive cipele da haljina dodje do izrazaja (a i ne znam sta cu sa srebnim sandalama posle), pa se tesim ovim prvim D. Mozda pokleknem, videla sam simpaticne jedne srebrne, model za ples, nije previsoka stikla, bas ona plesna, Pasovalo bi taman na ovu maksi duzinu

Edited by Sandradjer

@Dada

Super je haljinica, odlicne boje u trendu, ta ljubicasta/braon

@Nikodije

Istine radi, sto bi se reklo, oduvek mi se svidjaju metalac serpe D

@Sandradjer Glas za plavu haljinu. Ima karakter. Bela na tufne je ok, ali malo nondescript.

12 minutes ago, Pixisis said:

@Sandradjer Glas za plavu haljinu. Ima karakter. Bela na tufne je ok, ali malo nondescript.

Slazem se.

Ma samo da je leprsavo, sredicu sve falinke nakitom. Bice tu glamuroznih haljina, ali to je ionako ucenicka matura wub

Plava je dizajnerska haljina. Tufne su sa trake D

Edited by Sandradjer