March 16Mar 16 Sto se shopinga haljinica tice primetila sam da ima puno toga iz ove palete, sto me licno veoma raduje jer mi najvise odgovaraju te boje + nijanse lavande (za svetlu kosu i svetao ten su).Posebno ova Dusty Blue (poslednja). To je inace boja svetlosti kad je oblacno pred kisu Edited March 16Mar 16 by Sandradjer
March 20Mar 20 @Sandradjer ne znam da li sam na pravoj temi, naravno uvek postoji mogućnost da sam sve to sanjala ALI da li si ti pisala o nekoj tezgi na Bajloni pijaci gde otkupljuju stvari? Jel ima neki tajni pozdrav ili samo odeš sa stvarima tamo😁, i gde je bre ta tezga tamo. Hvala
March 20Mar 20 6 minutes ago, makondo said:@Sandradjer ne znam da li sam na pravoj temi, naravno uvek postoji mogućnost da sam sve to sanjala ALI da li si ti pisala o nekoj tezgi na Bajloni pijaci gde otkupljuju stvari? Jel ima neki tajni pozdrav ili samo odeš sa stvarima tamo😁, i gde je bre ta tezga tamo. HvalaJesam. To su ti one tezge - improvizovane po gajbama, podu i ogradi pijace (polovne robe) ispred pijace (ulaz prema bitefu, sa strane Drinciceve). Nisu svaki dan tu
April 30Apr 30 Plan A oko maturske haljine (naci u Italiji na ekskurziji) je naravno propao, premalo vremena, a jesam i komplikovana za kupovinu. Inace, nevezano za ovo, u Stefanelu su super stvari ali i povisoke cene .Plan B se sije. Slika u prilogu, sve isto samo malo nizi struk i cipele ce biti u boji koze. I dalje nisam odustala od tufni
April 30Apr 30 Lep je ovaj kroj, a lepa i boja 💙 Meni one braon džak haljine iz Stefanela i nisu nešto, svaka čast za lan ali u tome jednom sedneš i ceo dan izgledaš kao da su te krave žvakale 🫠
April 30Apr 30 4 hours ago, Leia said:Lep je ovaj kroj, a lepa i boja 💙Meni one braon džak haljine iz Stefanela i nisu nešto, svaka čast za lan ali u tome jednom sedneš i ceo dan izgledaš kao da su te krave žvakale 🫠Za boju si me ti sa Lalicom motivisala Neka australijska dizajnerka Rebecca Vallance. Nego propadoh od Australije i njihove mode sad, jaoj sto imaju kupace kostime
May 24May 24 Stizu tufne konacno u petak. Matura ce biti spremna. Sandale u boji koze i diskretan srebrni nakit. Toliko od mene, samo da odlucim u poslednjem trenutku da li plavu haljinu ili tufne haljinu
May 24May 24 Uz obe haljine, ukoliko je kolorit poput ovih okačenih, mogle bi i srebrne sandale.Edit. U Moninom izlogu sam video haljinu na tufne, liči na ovu, ali detalje zaista nisam zagledao. Edited May 24May 24 by Ras
May 24May 24 https://static.zara.net/assets/public/61d2/a477/a03c491e818f/6d8c0e5f6d62/05039265087-p/05039265087-p.jpg?ts=1773930243741&w=750&f=autoCerka kupila ovu haljinu na tufne, malko joj zavidim, da sam mlad(j)a i ja bih je nosila.https://www.zara.com/rs/sr/duga-haljina-od-tila-sa-tufnama-p05039265.html?v1=521573289&v2=2420896 Edited May 24May 24 by Dada
May 24May 24 1 hour ago, Sandradjer said:Stizu tufne konacno u petak. Matura ce biti spremna. Sandale u boji koze i diskretan srebrni nakit. Toliko od mene, samo da odlucim u poslednjem trenutku da li plavu haljinu ili tufne haljinu Pokretna reklama za metalac posuđe
May 24May 24 2 hours ago, Ras said:Uz obe haljine, ukoliko je kolorit poput ovih okačenih, mogle bi i srebrne sandale.Edit. U Moninom izlogu sam video haljinu na tufne, liči na ovu, ali detalje zaista nisam zagledao.Nije Mona, ali ostro oko. Nisu iste ali jeste osnovna boja bela, ali belo=punomasno mleko.Za sandale da, srebrno se savrseno slaze, uz obe haljine, samo mi je ideja nevidljive cipele da haljina dodje do izrazaja (a i ne znam sta cu sa srebnim sandalama posle), pa se tesim ovim prvim . Mozda pokleknem, videla sam simpaticne jedne srebrne, model za ples, nije previsoka stikla, bas ona plesna, Pasovalo bi taman na ovu maksi duzinu Edited May 24May 24 by Sandradjer
May 24May 24 @Dada Super je haljinica, odlicne boje u trendu, ta ljubicasta/braon@Nikodije Istine radi, sto bi se reklo, oduvek mi se svidjaju metalac serpe
May 24May 24 @Sandradjer Glas za plavu haljinu. Ima karakter. Bela na tufne je ok, ali malo nondescript.
May 24May 24 12 minutes ago, Pixisis said:@Sandradjer Glas za plavu haljinu. Ima karakter. Bela na tufne je ok, ali malo nondescript.Slazem se.Ma samo da je leprsavo, sredicu sve falinke nakitom. Bice tu glamuroznih haljina, ali to je ionako ucenicka matura Plava je dizajnerska haljina. Tufne su sa trake Edited May 24May 24 by Sandradjer