November 27, 2025Nov 27 sutra je black friday, mozda i massimo dutti bude imao nesto vrijedno. u stvari vec veceras je pocelo snizenje na sajtu i u app-u.obicno bude i smislenih haljina, a materijali nisu losi.edit, ali sad kad sam otvorila sajt, vidim da je trenutna ponuda vise za dosade kao sto sam ja nego za nekog ko voli boje i leprsavost Edited November 27, 2025Nov 27 by morgana
November 27, 2025Nov 27 40 minutes ago, Sara said:Sad sam pogledala, u pravu si, poliester☹️Ova plava je od viskozeBas su se izbezobrazili vise, ne vredi bacati sigurno 100 evra.Probaj i razmotri plavu. Po slici mi je delovao neki pamuk. Posto je od viskoze to moze da izgleda odlicno.Inace, otvorice se mango (treba potrefiti materijal), ali makar im je poliester 20-30 evrica
November 27, 2025Nov 27 Opet ce da otvore Mango?Imam odlicnu jaknu od njih (i animal print tuniku al o tome ne pricamo xD)
November 27, 2025Nov 27 preporuka i za tiffany, imam neke dve haljine od njih, jedna pamuk druga viskoza, savršene
November 27, 2025Nov 27 10 minutes ago, Midžeta said:Opet ce da otvore Mango?Imam odlicnu jaknu od njih (i animal print tuniku al o tome ne pricamo xD)Pocetkom godine na dve lokacije (Usce i tamo gde ne idemo). Meni je skoro sve iz Manga . Odnos cena/kvalitet najbolji. A imaju i lepih stvari
November 28, 2025Nov 28 Upravo sam kupila ovu haljinu, od sinoc se premisljam i najzad ugledam da je ostala samo jedna i prelomim al strepim da cu u njoj izgledati kao bice iz mocvareP.s. nije za svadbu, nego onako.
November 28, 2025Nov 28 28 minutes ago, Sara said:Upravo sam kupila ovu haljinu, od sinoc se premisljam i najzad ugledam da je ostala samo jedna i prelomim al strepim da cu u njoj izgledati kao bice iz mocvareP.s. nije za svadbu, nego onako.Ne zezaj.Dobra je .Nabaci puno metalnih narukvica, ostatak diskretnog nakita i cizmice u prilogu
November 29, 2025Nov 29 Nije letnja, ali jeste haljina, na 30% popustahttps://slic.rs/proizvod/lady-adams-long-haljina/
November 29, 2025Nov 29 3 hours ago, Dada said:Nije letnja, ali jeste haljina, na 30% popustahttps://slic.rs/proizvod/lady-adams-long-haljina/Meni je ovo super. Pretprošle zime sam kupila ovu haljinu i isto sam se malo osećala kao Adams (Inače najviše volim svetle jesenje i boje sunca, ali kako krene jesen-zima, odmah potamnim).
December 7, 2025Dec 7 @Sara Mene je uhvatilo shopingovanje. Prekopah Zaru i Mango, mrka kapa za haljinu za svadbu . Los izborOno sto me posebno ne raduje Mango ce biti znatni skuplji cini mi se
December 9, 2025Dec 9 Stigla Massimo D. haljina veličina L, može dve mene da stane u nju. M nemaju. Vratila sam je, pare će mi vratiti kad stignu.Kupila i Replay teksas suknju online, isto L, na slici mi delovala extra, kad ono šlic do gaća i to napred, teksas debeo, što je najgore ne uspevam da im je vratim jer ne mogu da dozovem kurirsku službu, a i samo to zadovoljstvo slanja tamo-vamo će me koštati skoro soma din.Na kraju sam sinoć u Beo TC uzela 1farmerke, probala sam sve modele koje su imali u radnji, neki devojčurak mi je samo ubacivao u kabinu.tako da i mene drma šopingovanje, al bataliću online... i dalje mi treba haljina za svadbu
December 10, 2025Dec 10 On 9. 12. 2025. at 12:18, Sara said:... i dalje mi treba haljina za svadbuOvaj model se rabi ove sezone. Ne znam da li ti se dopada/odgovara
December 10, 2025Dec 10 On 9. 12. 2025. at 12:18, Sara said:Stigla Massimo D. haljina veličina L, može dve mene da stane u nju. M nemaju. Vratila sam je, pare će mi vratiti kad stignu.Kupila i Replay teksas suknju online, isto L, na slici mi delovala extra, kad ono šlic do gaća i to napred, teksas debeo, što je najgore ne uspevam da im je vratim jer ne mogu da dozovem kurirsku službu, a i samo to zadovoljstvo slanja tamo-vamo će me koštati skoro soma din.Na kraju sam sinoć u Beo TC uzela 1farmerke, probala sam sve modele koje su imali u radnji, neki devojčurak mi je samo ubacivao u kabinu.tako da i mene drma šopingovanje, al bataliću online... i dalje mi treba haljina za svadbuJa sam slicno prosla sa prvom online kupovinom, sve lepo prostudirala, merila obime i duzine i nasla odgovarajucu velicinu kad je stigla roba katastrofa! Sve je bilo za nisku puniju zenu a ja visoka i bez oblina, a u nogavice obe noge mogle da stanu. Srecom imala sam drugaricu kojoj je sve bilo potaman pa je otkupila. Farmerke je dugo nosila i govorila da nikad bolje i potamanije nije imala 😃Ja od tad samo u radnji kupujem.Sto se haljine za svadbu tice, jesi li bas sigurna da ti haljina treba?