Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Letnje haljine

Featured Replies

sutra je black friday, mozda i massimo dutti bude imao nesto vrijedno. u stvari vec veceras je pocelo snizenje na sajtu i u app-u.

obicno bude i smislenih haljina, a materijali nisu losi.

edit, ali sad kad sam otvorila sajt, vidim da je trenutna ponuda vise za dosade kao sto sam ja nego za nekog ko voli boje i leprsavost

Edited by morgana

• Replies 1.7k
  • Views 257.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• E da, kad smo kod skandaloznih cena… Moram da vam pokažem THE haljinu:     Madame William M. Zove se Anne dress, mešavina vune i svile. 940€. Ja

• devojke moje   uđem ja danas u jedan butik u braće nedića, nisam tu ušla sto godina, znam da je butik bio žara, ali sada pogledam izlog pa i ne učini mi se da je nešto specijalno i pomislim,

• Patty Lee
    Patty Lee

Jao ja volim džak kroj i beskućnik stajl i generalno man repeller  

Posted Images

40 minutes ago, Sara said:

Sad sam pogledala, u pravu si, poliester☹️

Ova plava je od viskoze

Bas su se izbezobrazili vise, ne vredi bacati sigurno 100 evra.

Probaj i razmotri plavu. Po slici mi je delovao neki pamuk. Posto je od viskoze to moze da izgleda odlicno.

Inace, otvorice se mango (treba potrefiti materijal), ali makar im je poliester 20-30 evrica

Opet ce da otvore Mango?

Imam odlicnu jaknu od njih (i animal print tuniku al o tome ne pricamo xD)

preporuka i za tiffany, imam neke dve haljine od njih, jedna pamuk druga viskoza, savršene

10 minutes ago, Midžeta said:

Opet ce da otvore Mango?

Imam odlicnu jaknu od njih (i animal print tuniku al o tome ne pricamo xD)

Pocetkom godine na dve lokacije (Usce i tamo gde ne idemo).

Meni je skoro sve iz Manga blush. Odnos cena/kvalitet najbolji. A imaju i lepih stvari

Iz Manga imam kaput, milina bozja🥰 a platila ga oko 70e

Upravo sam kupila ovu haljinu, od sinoc se premisljam i najzad ugledam da je ostala samo jedna i prelomim al strepim da cu u njoj izgledati kao bice iz mocvare

P.s. nije za svadbu, nego onako.

IMG_6711.jpeg

28 minutes ago, Sara said:

Upravo sam kupila ovu haljinu, od sinoc se premisljam i najzad ugledam da je ostala samo jedna i prelomim al strepim da cu u njoj izgledati kao bice iz mocvare

P.s. nije za svadbu, nego onako.

IMG_6711.jpeg

Ne zezaj.

Dobra je ).

Nabaci puno metalnih narukvica, ostatak diskretnog nakita i cizmice u prilogu

IMG_20251128_183536.jpg

3 hours ago, Dada said:

Nije letnja, ali jeste haljina, na 30% popusta

https://slic.rs/proizvod/lady-adams-long-haljina/

Meni je ovo super. Pretprošle zime sam kupila ovu haljinu i isto sam se malo osećala kao Adams D (Inače najviše volim svetle jesenje i boje sunca, ali kako krene jesen-zima, odmah potamnim).

RmzHMrWKM2Ca72DCE

@Sara

Mene je uhvatilo shopingovanje. Prekopah Zaru i Mango, mrka kapa za haljinu za svadbu cry. Los izbor

Ono sto me posebno ne raduje Mango ce biti znatni skuplji cini mi se

Stigla Massimo D. haljina veličina L, može dve mene da stane u nju. M nemaju. Vratila sam je, pare će mi vratiti kad stignu.

Kupila i Replay teksas suknju online, isto L, na slici mi delovala extra, kad ono šlic do gaća i to napred, teksas debeo, što je najgore ne uspevam da im je vratim jer ne mogu da dozovem kurirsku službu, a i samo to zadovoljstvo slanja tamo-vamo će me koštati skoro soma din.

Na kraju sam sinoć u Beo TC uzela 1farmerke, probala sam sve modele koje su imali u radnji, neki devojčurak mi je samo ubacivao u kabinu.

tako da i mene drma šopingovanje, al bataliću online

... i dalje mi treba haljina za svadbucry

On 9. 12. 2025. at 12:18, Sara said:

Ovaj model se rabi ove sezone. Ne znam da li ti se dopada/odgovara

IMG_20251210_175032.jpg

IMG_20251210_175001.jpg

On 9. 12. 2025. at 12:18, Sara said:

Stigla Massimo D. haljina veličina L, može dve mene da stane u nju. M nemaju. Vratila sam je, pare će mi vratiti kad stignu.

Kupila i Replay teksas suknju online, isto L, na slici mi delovala extra, kad ono šlic do gaća i to napred, teksas debeo, što je najgore ne uspevam da im je vratim jer ne mogu da dozovem kurirsku službu, a i samo to zadovoljstvo slanja tamo-vamo će me koštati skoro soma din.

Na kraju sam sinoć u Beo TC uzela 1farmerke, probala sam sve modele koje su imali u radnji, neki devojčurak mi je samo ubacivao u kabinu.

tako da i mene drma šopingovanje, al bataliću online

Ja sam slicno prosla sa prvom online kupovinom, sve lepo prostudirala, merila obime i duzine i nasla odgovarajucu velicinu kad je stigla roba katastrofa! Sve je bilo za nisku puniju zenu a ja visoka i bez oblina, a u nogavice obe noge mogle da stanu. Srecom imala sam drugaricu kojoj je sve bilo potaman pa je otkupila. Farmerke je dugo nosila i govorila da nikad bolje i potamanije nije imala 😃

Ja od tad samo u radnji kupujem.

Sto se haljine za svadbu tice, jesi li bas sigurna da ti haljina treba?