January 28Jan 28 uzela sam u zari haljine snizene s 8 na 2k, proslog ljeta sam ih ufiksirala ali su tada zadrzale punu cijenu. vidim na sajtu da je gotovo sve rasprodato i ostale samo krpice ali teorijski je mozda jos uvijek dostupno nesto iz one njihove zw collection, dobri su materijali uglavnom (ovo moje lan i viskoza), a krojevi u dijelu i takvi da dobacuju i do zahtjevnijih dogadjaja. Edited January 28Jan 28 by morgana
January 28Jan 28 10 hours ago, Sara said:naći ću već nešto, možda i u ormanu, ako ništa zajmiću, nije ni toliko važno, neću biti starojko pa da me svi motreed. mona je klasni neprijatelj, na crnoj su mi listi, mada imam njihov novčanik, tu sam malo popustila sa karakteromMona postoji u Hagu , na ekskluzivnoj lokaciji medju skupim brendovima. Solidno se kotira kod Holandjana. Kaze prodavacica da im dobro ide, malo je jeftinija nego okolne radnje. Iznenadila sam se, onkao probrani artikli. Deluje na nivou
February 8Feb 8 Mene ocekuje maturski bal, gala po hajatima, plazama i slicno. Ispracam maturante .Malo sam razmisljala da preskocim haljinu, ali ipak necu. To je manje/vise defile maksi haljina grcko-rimskog stila, puno sminke i puno sredjenih kosa. Ja, razredna, simbolicno se odlucih za retro frizuru i jak crveni karmin koji mora zbog fotkica. Smislila sam polka haljinu, diskretnu, A line, srednje duzine, nikako vintage, nego retro. Preporuka oko italijanskih brendova? Znacilo bi mi da ne pocinjem pretragu od nule
February 8Feb 8 1 hour ago, Sandradjer said:Ja, razredna, simbolicno se odlucih za retro frizuru i jak crveni karmin koji mora zbog fotkica.Pundja do paucine u stilu Jovanke Broz?
February 8Feb 8 23 minutes ago, kronostime said:Pundja do paucine u stilu Jovanke Broz?Stvarno si covek iz proslih vremena Ovo mi je ideja frizura i sminka, a haljina ova leva
February 8Feb 8 Sta ces, u moje vreme su razredne tako izgledale: pundja do paucine i brkovi k`o Vuk Karadzic.Tak`a bila moda.
February 8Feb 8 6 minutes ago, kronostime said:Sta ces, u moje vreme su razredne tako izgledale: pundja do paucine i brkovi k`o Vuk Karadzic.Tak`a bila moda.Ne zezaj kronose. Idem u Italiju na ekskurziju, bice dobre dnevnice, moram naci savrsenu haljina na tufne. Ostaju slike pa da jednog dana ne pricaju za mene kao ti za tvoje razredne i taka moda bila .U nadi da me neki strucnjak uputi u shoping po Italiji
February 8Feb 8 Just now, Sandradjer said:Ne zezaj kronose. Idem u Italiju na ekskurziju, bice dobre dnevnice
February 8Feb 8 2 minutes ago, Milošica said:Svaki covek od stila zna da se sa tufnama, zebrama, leopardima itd ne zajebava. Ne moze jeftino, jbg
February 8Feb 8 17 minutes ago, Sandradjer said:Svaki covek od stila zna da se sa tufnama, zebrama, leopardima itd ne zajebava. Ne moze jeftino, jbgTufne su uvek u modi.
February 10Feb 10 On 8. 2. 2026. at 7:48, Sandradjer said:Mene ocekuje maturski bal, gala po hajatima, plazama i slicno. Ispracam maturante .Malo sam razmisljala da preskocim haljinu, ali ipak necu. To je manje/vise defile maksi haljina grcko-rimskog stila, puno sminke i puno sredjenih kosa.Ja, razredna, simbolicno se odlucih za retro frizuru i jak crveni karmin koji mora zbog fotkica.Smislila sam polka haljinu, diskretnu, A line, srednje duzine, nikako vintage, nego retro. Preporuka oko italijanskih brendova? Znacilo bi mi da ne pocinjem pretragu od nuleSad cu ti jos malo pa nikako pomoci, ali ima gomila engleskih brendova koji rade takve retro haljine, recimo:https://www.dollyanddotty.co.uk/collections/dresses?page=2Ne znam da li ti je previse retro…Mozda da probas i da trazis kao ‘swing dress’, ako sam razumela pravilno sta trazis…
February 10Feb 10 4 hours ago, Hubris said:Sad cu ti jos malo pa nikako pomoci, ali ima gomila engleskih brendova koji rade takve retro haljine, recimo:https://www.dollyanddotty.co.uk/collections/dresses?page=2Ne znam da li ti je previse retro…Mozda da probas i da trazis kao ‘swing dress’, ako sam razumela pravilno sta trazis…Hvala .Ove haljine su vintage, nije to za mene. Trazim moderno-retro.Swing dress imaju u donjem delu haljine veliki krug da bi izgledale na plesu zivahno. Meni treba A line, pravih, elegantnih linija (slika dole)Nasla sam neku snajderku da napravim haljinu br1 na vreme, pa da opusteno trazim haljinu br2 Edited February 10Feb 10 by Sandradjer
February 11Feb 11 46 minutes ago, kronostime said:Slike sa proba obavezno - neces ti nama na ekskurziju neudesena.Nije ekskurzija nego maturski bal, crveni tepih i tako to. Na ekskurziju idem udesena naravno, ne mogu u Italiju tek tako da se brukam. Znas da su tamo svi skockani