December 11, 2025Dec 11 Just now, Boksi said:Iskustvo, generalno Iskustvo mi je ogromno .To ti je brendirana garderoba (i skuplji i jeftiniji brendovi) po normalnim cenama. Npr iz raznih radnji sakupljaju poslednje modele, brojeve itd.Sve je izlozeno po brojevima i vrstama robe i onda lako pronalazis stvari.Pazarila sam neki skupi kaput za 100 evra (Sandro). To mi je najbolji ulov Edited December 11, 2025Dec 11 by Sandradjer
December 11, 2025Dec 11 1 hour ago, Boksi said:Iskustvo, generalno Iskustvo, generalno, je da uđeš i kopaš po pretrpanim ofingerima 😃 Jedna od onih stvari gde se sati agonije u ružnom, krcatom prostoru isplate kad u njemu iskopaš neki ulov od 800e za 150e.
December 11, 2025Dec 11 Ja tacno ne znam da li vise mrzim da kuvam ili da kupujem garderobu 😒Blago vama rovačima, sto imate zivaca da kopate po ofingerima.Ja sam tip kupca:"imate li sve s one lutke u izlogu u mom broju?"Al' me zato ne vodite u prodavnice cipela, tasni i kozmetike 🫣
December 11, 2025Dec 11 3 hours ago, destiny said:Ja tacno ne znam da li vise mrzim da kuvam ili da kupujem garderobu 😒Blago vama rovačima, sto imate zivaca da kopate po ofingerima.Ja sam tip kupca:"imate li sve s one lutke u izlogu u mom broju?"Al' me zato ne vodite u prodavnice cipela, tasni i kozmetike 🫣Ima TKMaxx sekcije kozmetika, nakit, torbe, obuca Edited December 11, 2025Dec 11 by Sandradjer
December 11, 2025Dec 11 6 hours ago, Lancia said:A kod mene prepunjene Engleskinje u haljinama sa karnerima i cipkama
December 12, 2025Dec 12 Dok @Sara ne odustane od svadbe. Evo Saro jedno mesto u Svetogorskoj. Pristojne cene. Moze se naci. Rade zene koje pomazu, kabine su lepe. Pogledaj na instagramu T&T FASHION
December 12, 2025Dec 12 On 12/11/2025 at 1:39 PM, Boksi said:Iskustvo, generalno Problem sa TKMaxx-on je sto ne mozes da racunas da ces naci to nesto po sta si krenula. Imaju ogroman promet, robu dodaju kako dolazi. U istoj radnji jednog dana mogu imati odlicne sandale recimo, sledece nedelje sve se to prodalo, sad imaju patike koje su ok, ili slicno. Tako da nije idealna za ciljanu kupovinu. Ali je za neobavezni shopping divna… Robe ima svakakve, od sintetickog krsa do visokog kvaliteta, pri cemu taj kvalitet mozes kupiti po vrlo razumnim cenama. pomalo se razlikuje ponuda od zemlje do zemlje. U Engleskoj je recimo zanimljivija nego u Nemackoj. U Americi se zove TJMaxx i roba je potpuno drugacija.
January 15Jan 15 sta kazete na ovo (lan, pamuk)? da li ce da visi ko na ofingeru kad ne bude ventilatora za slikanje?poz Edited January 15Jan 15 by le petit nicolas
January 15Jan 15 ja bih je nosila, kako bi mi stajala drugo je pitanjesličnu sam bila kupila (pa vratila jer sam omasila veličinu), malo me proguta toliko materijalau drugim vestima, još nisam našla haljinu, nisam se nešto ni posvetila tom poslu
January 15Jan 15 do razmatranja velicine nisam ni stigla. nikad nisam kupila odecu koju makar nisam prislonila uz sebe.dileme. teskoe.poz
January 15Jan 15 45 minutes ago, le petit nicolas said:sta kazete na ovo (lan, pamuk)? da li ce da visi ko na ofingeru kad ne bude ventilatora za slikanje?pozMeni ovo na slici fenomenalno izgleda! Source?
January 15Jan 15 51 minutes ago, le petit nicolas said:sta kazete na ovo (lan, pamuk)? da li ce da visi ko na ofingeru kad ne bude ventilatora za slikanje?pozMeni super izgleda, boja je divna, jedino cega bi se bojala kod lan-pamuk varijante je kako bi izgledala nakon pranja. Ovo se ocigledno ne pegla, ima taj neki sitno nonsalantno izguzvan look, ali da li se on dobija jednostavnim kacenjem da se osusi? Da li drugacije guzvanje (sitnije, krupnije, neravnomerno…) menja izgled? Vrlo je moguce da sam samo paranoicna…😆
January 15Jan 15 Izvinjavam se sto kvarim zabavu i znam za personal style is key moj glas ide fashion no-nos I dok sam u zanosu @Sara-u da podsetim na haljinu
January 15Jan 15 36 minutes ago, Boksi said:Source?modni kutak.@Sandradjer nisam razumela, ti si team no?@Hubris kod mene se skoro nista ne pegla, nego kako padne. 🤣poz Edited January 15Jan 15 by le petit nicolas
January 15Jan 15 ko je visok, super će mu stajati ta siva haljina kupila sam (upravo) ovu suknju, videćemo šta će biti kad stigneŠLICSuknja - Zverka na štrafte ŠLICSuknja - Zverka na štrafte ŠLIC