Stela Posted March 7 Posted March 7 Od svega mi se svidja samo dezen druge haljine, lepe boje i fino razlivene po materijalu. Kakve su ovo haljine kao da se neko umotao u damast stolnjak . 1 2 2
Lancia Posted March 7 Posted March 7 2 minutes ago, Stela said: Od svega mi se svidja samo dezen druge haljine, lepe boje i fino razlivene po materijalu. Kakve su ovo haljine kao da se neko umotao u damast stolnjak . Ja cak ne volim ni da jedem za takvim stolom 5
Stela Posted March 7 Posted March 7 2 minutes ago, Lancia said: Ja cak ne volim ni da jedem za takvim stolom Pa kao me asocira na hranu, a ubija apetit. Cudno!
Patty Lee Posted March 7 Posted March 7 Meni sve nekako deluje kao da su hteli da izgleda kao jako skupo venčanje u Indiji, kao Ambani venčanje recimo...ali kako ljudi na Zapadu zamišljaju da izgleda jako skupo venčanje u Indiji. Pošto kad pogledaš slike sa Ambani venčanja, vrlo je onako... finale Zvezda Granda. Spoiler Ovo je srećni par btw: 1
Midžeta Posted March 7 Posted March 7 (edited) U jbt kakva kičerica, i love it Ova H&M wedding guest kolekcija je tezak promasaj btw Edited March 7 by Midgeta 3
Ras Posted March 7 Posted March 7 100. strana, dajte nešto da se obeleži, pa makar posle opet išli stolnjaci! 1
Midžeta Posted March 7 Posted March 7 Mogla bi @dùda da nas izvesti kako protice potraga/soping na jubilarnoj strani
Patty Lee Posted March 7 Posted March 7 (edited) 9 minutes ago, Midgeta said: Ova H&M wedding guest kolekcija je tezak promasaj btw Ngl, blago sam šokirana cenama. Ok, razumem da je LE ali onda su mogli da grunu i neki pamuk, lan ili (daleko bilo) svilu (tu bi cene bile spektakl). Ali boli njih breskvica, trećina kolekcije (koja je danas izašla) je već rasprodata. Quote U jbt kakva kičerica, i love it Trešić je. Mladoženja je predivan, kao neki daždevnjak punjen karamelama. Edited March 7 by Patty Lee 1
Lancia Posted March 7 Posted March 7 6 minutes ago, Ras said: 100. strana, dajte nešto da se obeleži, pa makar posle opet išli stolnjaci! 2
Midžeta Posted March 7 Posted March 7 1 minute ago, Patty Lee said: Ngl, blago sam šokirana cenama. Ok, razumem da je LE ali onda su mogli da grunu i neki pamuk, lan ili (daleko bilo) svilu (tu bi cene bile spektakl). Ali boli njih breskvica, trećina kolekcije (koja je danas izašla) je već rasprodata. Cene su haos, ja sam morala da doublecheck i gledala da nije opet neki dizajner radio ovo kao saradnju sa H&M. Mogli su, ali to kapiram da bi onda bile prave high end cene --.-- What?! O.o Šok i nevera da se ovo vec raspordalo, wtf 1
duda Posted March 7 Posted March 7 Duda još nije stigla nidokle . @Midgeta. @Patty Lee, srce si, ali ja ovde ne vidim ništa za sebe Mene bi ovakva haljina "pojela" bukvalno. Nemam visinu za takve haljine. Najradije bih nekakvu pidžamu zapravo 1 1
Sandradjer Posted March 7 Posted March 7 13 minutes ago, Ras said: 100. strana, dajte nešto da se obeleži, pa makar posle opet išli stolnjaci! Evo 3
Ras Posted March 7 Posted March 7 Tražim sada nešto što bi mi odgovaralo i čitam Kuda u Kupinovu? Spoiler kudaukupovinu.rs OK vreme je da kažem laku noć! 1
Recommended Posts