Zli Gli Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Odvaljivanje, 3 800 za tri para mesecnih Do sad sam placao 4 500 za 6 meseci, mada su ova kao nesto bolja...
Tresko Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Lepo, lepo...A gde si kupio kosulju? Turnbull&Asser, London, UK.
Zli Gli Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Juce nasao "Tom Tailor" majicu u "Modiani", na nekom velikom snizenju, za 700 dindzi.
Takeshi Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Sirotinjski espreso. -_- Jos hvatam nijanse u spremanju, ali izlazi odlicna kafa!
3opge Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Sirotinjski espreso. -_- Jos hvatam nijanse u spremanju, ali izlazi odlicna kafa!ako hoces vrhunski kvalitet odlij 'prvijenac' [ono sto izlazi u pocetku i perkolira korz najsveziji i jos nesprzeni sloj kafe] u malu debelu podgrejanu soljicu, po kvalitetu prvijenac ne zaostaje za pravim espressom.
radisa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 lenovo s10eVarijanta sa hardom od 80 gb...Na sniženju, za 19990 din... Bila samo dva komada... Kao pravi Srbin-čekač, zauzeo busiju 2 sata pred otvaranje i dočepao ga se... Srećan sam kao malo dete...
lena21 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 (edited) Sirotinjski espreso. -_- Jos hvatam nijanse u spremanju, ali izlazi odlicna kafa!Cena mu jeste smehotresna olimpijada, no ovde kod mene nema poštene kuće bez kako ovde kažemo 1 Bialetti kafeterje, i to baš ovaj klasičan model, na odmor, gde god se ide i na par dana putuje i Bialetti.Tako i ja nosila lonče za Srbiju, i evo, prvom prilikom kad se budem vraćala za Srbiju imam narudžbinu za 3 Bialettija i to ona veća za komšiluk. Edited June 20, 2009 by lena21
Takeshi Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 jel si ovo kupio kod kineza u bloku 70 Cena mu jeste smehotresna olimpijada, no ovde kod mene nema poštene kuće bez kako ovde kažemo 1 Bialetti kafeterje, i to baš ovaj klasičan model, na odmor, gde god se ide i na par dana putuje i Bialetti.Tako i ja nosila lonče za Srbiju, i evo, prvom prilikom kad se budem vraćala za Srbiju imam narudžbinu za 3 Bialettija i to ona veća za komšiluk.Ima u Coincasi, RK Beogradjanka. Bialetti, i jos neki kineski, pa ko sta voli.
Recommended Posts