Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
air_optix_aqua.jpgOdvaljivanje, 3 800 za tri para mesecnih :mellow: Do sad sam placao 4 500 za 6 meseci, mada su ova kao nesto bolja...
Posted

Lepo, lepo...A gde si kupio kosulju?

Posted
Lepo, lepo...A gde si kupio kosulju?
:lol: Turnbull&Asser, London, UK.
Posted

Juce nasao "Tom Tailor" majicu u "Modiani", na nekom velikom snizenju, za 700 dindzi.

Posted

Juce stigle maje...izmedju ostalih i ova.view1.jpg

Posted
bialettialumlg-04.gifSirotinjski espreso. -_- Jos hvatam nijanse u spremanju, ali izlazi odlicna kafa!
Posted
bialettialumlg-04.gifSirotinjski espreso. -_- Jos hvatam nijanse u spremanju, ali izlazi odlicna kafa!
ako hoces vrhunski kvalitet odlij 'prvijenac' [ono sto izlazi u pocetku i perkolira korz najsveziji i jos nesprzeni sloj kafe] u malu debelu podgrejanu soljicu, po kvalitetu prvijenac ne zaostaje za pravim espressom.
Posted

jel si ovo kupio kod kineza u bloku 70

Posted
711111111.jpglenovo s10eVarijanta sa hardom od 80 gb...Na sniženju, za 19990 din... Bila samo dva komada... Kao pravi Srbin-čekač, zauzeo busiju 2 sata pred otvaranje i dočepao ga se... Srećan sam kao malo dete...
Posted (edited)
Cena mu jeste smehotresna olimpijada, no ovde kod mene nema poštene kuće bez kako ovde kažemo 1 Bialetti kafeterje, i to baš ovaj klasičan model, na odmor, gde god se ide i na par dana putuje i Bialetti.Tako i ja nosila lonče za Srbiju, i evo, prvom prilikom kad se budem vraćala za Srbiju imam narudžbinu za 3 Bialettija i to ona veća za komšiluk. Edited by lena21
Posted
jel si ovo kupio kod kineza u bloku 70
Cena mu jeste smehotresna olimpijada, no ovde kod mene nema poštene kuće bez kako ovde kažemo 1 Bialetti kafeterje, i to baš ovaj klasičan model, na odmor, gde god se ide i na par dana putuje i Bialetti.Tako i ja nosila lonče za Srbiju, i evo, prvom prilikom kad se budem vraćala za Srbiju imam narudžbinu za 3 Bialettija i to ona veća za komšiluk.
Ima u Coincasi, RK Beogradjanka. Bialetti, i jos neki kineski, pa ko sta voli.