renne Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Ja bih tu dodala malo soli u testo. Druga opcija je da se doda topljeni puter u testo (ili ulje) i onda moze da se przi bez/sa malo dodate masti. Meni se tako lepse naprave.I slatka pavlaka da se doda u testo
Valk Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 19 hours ago, Frank Pembleton said: Za šta? Ovaj link šalje na... ... post u kojem Aram piše recept za američke palačinke. Radi link kod mene.
Jumanji Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Ni meni ne radi link, salje me na poslednji post u Now cooking, doduse preko tt. https://www.jamieoliver.com/recipes/eggs-recipes/pancakes-usa-stylie/ Meni je ovaj recept uvek uspevao za americke palacinke, iako mi se cini da je veci odnos jaja prema brasnu i mleku nego kod drugih recepata. Ove ispadnu bas onako 1cm debele ko na reklamama.I onaj recept sa vocem koji sam postavila, takodje je Dzejmijev uz neke izmenice vremenom koje su dosle.
Valk Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Ne znam, ne koristim tapatalk, lepo sam cp link na konkretan post, bemliga.
gospa buba Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 ne radi to. baca na one bacache nozeva iz paracina. sent from bubamoto
Jumanji Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 E jbg s oprostenjemPa sta vam tesko da kopirate ceo post, da se ne ganjamo radi, ne radi
aram Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Radi link, ne razumem problem. Ali evo: 250gr brašna, cela kesica praška za pecivo, 4 kašičice šećera, jedna soli, jedno jaje, 220ml mleka, 50ml ulja, kašičica soka od limuna. Dobro umutiš i pečeš na blago nauljenom tiganju na umerenoj vatri, kod mene je to na 3 od 6. ed: obavezno prosejati brašno, zajedno sa praškom za pecivo, da udje vazduh i da se dobro izmeša. i možda ćeš morati da malo koriguješ količinu brašna ili mleka da dobiješ željenu gustinu, svako brašno je različito... testo treba da može da se sipa kutlačom, ali da se ne razliva previše, dosta gušće nego za obične palačinke.
Skyhighatrist Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Ja od juče u svakom aramovom postu vidim lardo iz mermernog korita
aram Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 45 minutes ago, Skyhighatrist said: Ja od juče u svakom aramovom postu vidim lardo iz mermernog korita Pokvario ti se internet
Frank Pembleton Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Šta je lardo? ... Shiit has hit the fan...
Skyhighatrist Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Ono što se kod nas zove bela slanina, ali stoji pritisnuto (mermerno korito, mermerne ploče) i zri 6 meseci u mešavini soli i začina.
aram Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 I ovaj toskanski nije nikad žilav kao što naše sapunjare znaju da budu, topi se u ustima
Recommended Posts