katamaran Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 (edited) Ja kupio kenf, pa vi vidite.. edit: jel se neko od ovih domacih dosetio da pomesa kecap i majonez? Thomy je to jako fino pravio. I to je vizuelno super izlgdalo jer je izlazilo nepomesano iz tube. Spoiler Ne znam ni da li ima jos da se kupi... edit: jos postoji https://www.nestle.rs/brands/thomy/specijaliteti edit 2: ponadah se na sekund da smo im ukrali foru http://www.swisslion-takovo.com/proizvodi/kecap-majonez/ Znam da zaista nije komplikovano pomesati kecap i majonez al mi nekako trip kad zajedno ispadnu iz pakovanja Edited April 15, 2018 by katamaran
Frank Pembleton Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 ali postoji pile pecheno u kesi sent from bubamotoBubo ja tebe zaista cenim i sve, ali nemoj da se blamiraš....[emoji3][emoji3][emoji3]
gospa buba Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 Bubo ja tebe zaista cenim i sve, ali nemoj da se blamiraš....[emoji3][emoji3][emoji3] ako si iskren mladic morash da volish i moje mane [emoji3] moze i mineralna verzija, u novinama, uaj not sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 ako si iskren mladic morash da volish i moje mane [emoji3] moze i mineralna verzija, u novinama, uaj not sent from bubamoto [emoji3][emoji106][emoji3]
Haralampije Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 Jel ja ovde jedini dolazim zbog blagoutrobija a ostali da asikuju?
gospa buba Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 shta ashikujemo, ako se dovatimo opet oko majoneze ima da bude i po ushima i po ledjima. ko nekad, kasmo bili mladi i ziveli za fajt sent from bubamoto
gospa buba Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 tek njega morash da volish protivu sebe sent from bubamoto
aram Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 meni su najlepsi prosto u tiganju przeni. malo ulja, malo putera, vrganje obrises krpicom i narezes na debljinu oko 8mm i proprzis na jacoj vatri par minuta. sklonis, nameljes bibera po ukusu, posolis i ako treba/volis polijes sa malo mulja. promesas i jedes ko
ivy Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 probacu tako..a probacu i sa clukom,gljive i luk se vole..inace imam jednog vrganja,jednina! ali cudoviste ima 400g
Lancia Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 (edited) 5 minutes ago, aram said: meni su najlepsi prosto u tiganju przeni. malo ulja, malo putera, vrganje obrises krpicom i narezes na debljinu oko 8mm i proprzis na jacoj vatri par minuta. sklonis, nameljes bibera po ukusu, posolis i ako treba/volis polijes sa malo mulja. promesas i jedes ko + ja rknem i neki cen bluka u ljusci. Edited May 21, 2018 by Majo
Recommended Posts