April 15, 20187 yr Ja kupio kenf, pa vi vidite.. edit: jel se neko od ovih domacih dosetio da pomesa kecap i majonez? Thomy je to jako fino pravio. I to je vizuelno super izlgdalo jer je izlazilo nepomesano iz tube. Spoiler Ne znam ni da li ima jos da se kupi... edit: jos postoji https://www.nestle.rs/brands/thomy/specijaliteti edit 2: ponadah se na sekund da smo im ukrali foru http://www.swisslion-takovo.com/proizvodi/kecap-majonez/ Znam da zaista nije komplikovano pomesati kecap i majonez al mi nekako trip kad zajedno ispadnu iz pakovanja Edited April 15, 20187 yr by katamaran
April 15, 20187 yr ali postoji pile pecheno u kesi sent from bubamotoBubo ja tebe zaista cenim i sve, ali nemoj da se blamiraš....[emoji3][emoji3][emoji3]
April 15, 20187 yr Bubo ja tebe zaista cenim i sve, ali nemoj da se blamiraš....[emoji3][emoji3][emoji3] ako si iskren mladic morash da volish i moje mane [emoji3] moze i mineralna verzija, u novinama, uaj not sent from bubamoto
April 15, 20187 yr ako si iskren mladic morash da volish i moje mane [emoji3] moze i mineralna verzija, u novinama, uaj not sent from bubamoto [emoji3][emoji106][emoji3]
April 15, 20187 yr shta ashikujemo, ako se dovatimo opet oko majoneze ima da bude i po ushima i po ledjima. ko nekad, kasmo bili mladi i ziveli za fajt sent from bubamoto
May 21, 20186 yr meni su najlepsi prosto u tiganju przeni. malo ulja, malo putera, vrganje obrises krpicom i narezes na debljinu oko 8mm i proprzis na jacoj vatri par minuta. sklonis, nameljes bibera po ukusu, posolis i ako treba/volis polijes sa malo mulja. promesas i jedes ko
May 21, 20186 yr probacu tako..a probacu i sa clukom,gljive i luk se vole..inace imam jednog vrganja,jednina! ali cudoviste ima 400g
May 21, 20186 yr 5 minutes ago, aram said: meni su najlepsi prosto u tiganju przeni. malo ulja, malo putera, vrganje obrises krpicom i narezes na debljinu oko 8mm i proprzis na jacoj vatri par minuta. sklonis, nameljes bibera po ukusu, posolis i ako treba/volis polijes sa malo mulja. promesas i jedes ko + ja rknem i neki cen bluka u ljusci. Edited May 21, 20186 yr by Majo