nisam ja Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 evo ideje kako sprečiti sir da iscuri kad se pune halapenjosi Ovo treba da stoji na svakoj strani.
Frank Pembleton Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 http://www.istokpavlovic.com/blog/almazan-kitchen-ja-ne-verujem-da-su-ovo-neki-nasi-ljudi-radili/ Voleo bih da sam na ove naleteo bez "pomoci" ovog kretena...
JakeBlues Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Trenutno stavljam neke šnite potrbušine u "pac" od ulja, soja sosa, kineskih pet začina, ljute tucane, belog luka i meda... Valjda će valjati sutra kada ih budem zveknuo u rernu :)
Frank Pembleton Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Ajd pa slikaj da vidimo koliko si ih "olaksao" ;)
JakeBlues Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 (edited) Slika nakon vađenja iz rerne sledi, osim ako ne zaboravim. Sigurno će se dobar deo istopiti :) Inače ima li se negde kod nas kupiti ovakva neka rešetka koja se postavi iznad pleha u rerni, koja omogućava da ono što se peče zaista i peče a ne prži u vlastitoj masti ili dinsta u svojim sokovima. Radio sam to sa onom rešetkom koja je došla uz rernu, ali muka je to posle oprati... Treba mi nešto manje, što može posle u mašinu za pranje posudja. Edited January 17, 2017 by JakeBlues
mammy two shoes Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 evo još jednostavnijeg recepta za punjene papričice
Frank Pembleton Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Slika nakon vađenja iz rerne sledi, osim ako ne zaboravim. Sigurno će se dobar deo istopiti :) Inače ima li se negde kod nas kupiti ovakva neka rešetka koja se postavi iznad pleha u rerni, koja omogućava da ono što se peče zaista i peče a ne prži u vlastitoj masti ili dinsta u svojim sokovima. Radio sam to sa onom rešetkom koja je došla uz rernu, ali muka je to posle oprati... Treba mi nešto manje, što može posle u mašinu za pranje posudja. Rangemaster-Oven-Wire-Grill-Pan-Grid-Genuine-Part-Number-P093359-0.jpg Mislim da ima, probaj da guglaš, sa naglaskom na firme koje prodaju opremu za ugostiteljstvo...BTW, na početku mog bivstvovanja na forumu "ukrao" sam foru sa "klocnama" od šargarepe i to je super. A meni zavredimo zvanje kulinarskog čarobnjaka u familiji! ;-)
aram Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 ja imam drvene klocne, napravio sam, a imam i komad duple zice od 30x30cm, visoko oko 5mm. to sam kupio za smesne pare kod nekog proizvodjaca zicanih transportnih traka u vojvode stepe i koristim je i kao podmetac za serpe i za rahladjivanje peciva i za pecenje mesa.
renne Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 i ja imam klocne, a ima tih metalnih raznih oblika i visina u robnoj kući kineskoj u starom merkatoru
Frank Pembleton Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Poenta je naći neke koje nisu farbane i plastificirane...
salkodinamitas Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Voleo bih da sam na ove naleteo bez "pomoci" ovog kretena... Izvini samo tu sam nasao o kome se radi, inace mi ih je sam jutjub predlozio posto vazda gledam neke talijanske kuvare. Ali on je nebitan ova dvojica su me odusevili. Svi snimci im imaju taj neki opustajuci smek samo je problem sto jedes vise. Bas mi je drago da im dobro ide
katamaran Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Slika nakon vađenja iz rerne sledi, osim ako ne zaboravim. Sigurno će se dobar deo istopiti :) Inače ima li se negde kod nas kupiti ovakva neka rešetka koja se postavi iznad pleha u rerni, koja omogućava da ono što se peče zaista i peče a ne prži u vlastitoj masti ili dinsta u svojim sokovima. Radio sam to sa onom rešetkom koja je došla uz rernu, ali muka je to posle oprati... Treba mi nešto manje, što može posle u mašinu za pranje posudja. Rangemaster-Oven-Wire-Grill-Pan-Grid-Genuine-Part-Number-P093359-0.jpg ima okruglih za mikrotalasnu
Frank Pembleton Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Izvini samo tu sam nasao o kome se radi, inace mi ih je sam jutjub predlozio posto vazda gledam neke talijanske kuvare. Ali on je nebitan ova dvojica su me odusevili. Svi snimci im imaju taj neki opustajuci smek samo je problem sto jedes vise. Bas mi je drago da im dobro ideMa ok. Kažem zato mi i žao ;-)
JakeBlues Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Ajd pa slikaj da vidimo koliko si ih "olaksao" ;) Olakšano, odokativno, jedno 30tak %. Bilo ukusno. :)
Recommended Posts