Jump to content

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

Featured Replies

Koliko vremena treba da se vrti to?

Poslato sa WC šolje by BVK

ako sam dobro cuo ovoga, kaze "ponoviti tuce puta"

• Replies 7.4k
  • Views 716.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sandradjer
    Sandradjer

Ode valdorf prvi. Jos krkaju. Uspela sam. Kazu pozdravi forumase i neka zovu na degustaciju slobodno   

• Ovo su Scotch pies koje sam pravio prije jedno mjesec dana. Prvi put sam pravio ovo tijesto od brasna i masti (svinjska i govedja 50/50). Tradicionalno punjenje je mljevena junetina ili ovcetina, nest

Posted Images

drugovi, ja probala! nista mi ovo nije uspelo :lol:

saveti: rukav treba da bude elastican a tanak, najbolje od hipsersko-dzogerske muske majice. po mogucstvu nekog tipa s dugackim a tankim rukama. kanapce isto ne treba da bude predebelo, i treba da dobro pritegne to jaje. a jaje najbolje da prenoci van frizidera.

mislim, probacu tako iduci put. ovaj put sam prvo divljacki muckala jaje u ruci, a posle vitlala rukavom od kosulje, ali nekako se nije dobro uvrtala ni dovoljno brzo odvrtala, a ni jaje nije bas bilo stegnuto. uglavnom, sve sto sam postigla je da pomerim onaj mehur s dupeta od jajeta na jajetov bok. i to je nesto, drugovi! 

mislim, probacu tako iduci put. ovaj put sam prvo divljacki muckala jaje u ruci, a posle vitlala rukavom od kosulje, ali nekako se nije dobro uvrtala ni dovoljno brzo odvrtala, a ni jaje nije bas bilo stegnuto. uglavnom, sve sto sam postigla je da pomerim onaj mehur s dupeta od jajeta na jajetov bok. i to je nesto, drugovi! 

uuu, pa ovo će biti super za uskrs, homogenozovano jaje sa ojačanim dupetom, nesalomivije od ostalih konkurenata!

eto :D

u medjuvremenu sam se dosetila da cu ono zuto pokusati drugi put da vrtim u najlon carapi. 

naučnik sa teniskom lopticom je najbolji

dok ga na kraju ne zalije fakin kečapom :s_w:

a brate odvratno je i bez kecapa

pa jeste, svima nama koji i inače ne volimo kuvana jaja. al ima nas razni :D

kanda nije kechap nego neki ljuti sos ..pisalo je siraraca,siracaca ili tako nesto a to sam naucila kod drugova na ljutom topiku

pa jeste, svima nama koji i inače ne volimo kuvana jaja. al ima nas razni :D

ma da, vecita borba iz decijih dana: ekipa ljubitelja zumanca vs ekipa belanca

ja nasla i metod s busilicom :lol:

a neko je napravio i gedzet bas za ovu svrhu pa prodaje. kud zatvorih prozor, mogla sam da postavim link.

zbog cega pisete o ovome i zasto bas danas?  :cry:

zato shto je to najkul fora usvijet :D

edip, missim, izvini. mi cemo samo malo da se sigramo, pa cemo da vam vratimo loptu. majkemi -_-

Edited by gospa buba

al sto smo se trapavog ljustenja nagledali! 

jednoga dana kada PPP bude javnim skupom slavio neku obljetnicu, mozete se takmiciti na ovu temu. najbolje paranje kosulje i skidanje rukava, najbolje vrcenje jajeta, najbolje ljuscenje i tako to.