aram Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Koliko vremena treba da se vrti to? Poslato sa WC šolje by BVK ako sam dobro cuo ovoga, kaze "ponoviti tuce puta"
betty Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 drugovi, ja probala! nista mi ovo nije uspelo saveti: rukav treba da bude elastican a tanak, najbolje od hipsersko-dzogerske muske majice. po mogucstvu nekog tipa s dugackim a tankim rukama. kanapce isto ne treba da bude predebelo, i treba da dobro pritegne to jaje. a jaje najbolje da prenoci van frizidera. mislim, probacu tako iduci put. ovaj put sam prvo divljacki muckala jaje u ruci, a posle vitlala rukavom od kosulje, ali nekako se nije dobro uvrtala ni dovoljno brzo odvrtala, a ni jaje nije bas bilo stegnuto. uglavnom, sve sto sam postigla je da pomerim onaj mehur s dupeta od jajeta na jajetov bok. i to je nesto, drugovi!
betty Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 aaaaaaaaaaaaa ovaj nudi metod kako da proveris da li je skremblovano! https://www.youtube.com/watch?v=u_3MYVAJTHM
Frile Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 mislim, probacu tako iduci put. ovaj put sam prvo divljacki muckala jaje u ruci, a posle vitlala rukavom od kosulje, ali nekako se nije dobro uvrtala ni dovoljno brzo odvrtala, a ni jaje nije bas bilo stegnuto. uglavnom, sve sto sam postigla je da pomerim onaj mehur s dupeta od jajeta na jajetov bok. i to je nesto, drugovi! uuu, pa ovo će biti super za uskrs, homogenozovano jaje sa ojačanim dupetom, nesalomivije od ostalih konkurenata!
betty Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 eto :D u medjuvremenu sam se dosetila da cu ono zuto pokusati drugi put da vrtim u najlon carapi.
aram Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 naučnik sa teniskom lopticom je najbolji dok ga na kraju ne zalije fakin kečapom
aram Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 pa jeste, svima nama koji i inače ne volimo kuvana jaja. al ima nas razni :D
ivy Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 kanda nije kechap nego neki ljuti sos ..pisalo je siraraca,siracaca ili tako nesto a to sam naucila kod drugova na ljutom topiku
maheem Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 pa jeste, svima nama koji i inače ne volimo kuvana jaja. al ima nas razni :D ma da, vecita borba iz decijih dana: ekipa ljubitelja zumanca vs ekipa belanca
betty Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 ja nasla i metod s busilicom a neko je napravio i gedzet bas za ovu svrhu pa prodaje. kud zatvorih prozor, mogla sam da postavim link.
gospa buba Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 (edited) zato shto je to najkul fora usvijet :D edip, missim, izvini. mi cemo samo malo da se sigramo, pa cemo da vam vratimo loptu. majkemi -_- Edited January 29, 2015 by gospa buba
yolo Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 jednoga dana kada PPP bude javnim skupom slavio neku obljetnicu, mozete se takmiciti na ovu temu. najbolje paranje kosulje i skidanje rukava, najbolje vrcenje jajeta, najbolje ljuscenje i tako to.
Recommended Posts