Frank Pembleton Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 na sta treba da obratim paznju kod kupovine gril tiganja? Na tezinu...
Аврам Гојић Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 cuj sta mozes da uradis. ides na Kupindo, i pitas clana "strsljen" ima li u ponudi tucani gril tiganj. bice oko 2 hiljade din. sad ga nema u oglasima ali se pojavi cesto. usput pogledaj i ostale njegove tucane predmete.
Frile Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 cuj sta mozes da uradis. ides na Kupindo, i pitas clana "strsljen" ima li u ponudi tucani gril tiganj. bice oko 2 hiljade din. sad ga nema u oglasima ali se pojavi cesto. usput pogledaj i ostale njegove tucane predmete. a možeš i da naručiš gril tiganj iz gasiks.com :)
Frank Pembleton Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Ajde neki recept za dip koji ide uz pivo cips i fudbal!
darling Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 (edited) umaci u pivo?! zar treba jos nesto pored piva i cipsa? u mleku rastopi na laganoj vatri nekoliko trokutica, mozes i svih 6 ili 8, topljenog sira. to je do jaja dip za cips. Edited June 14, 2014 by darling
Frank Pembleton Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 umaci u pivo?! zar treba jos nesto pored piva i cipsa? u mleku rastopi na laganoj vatri nekoliko trokutica, mozes i svih 6 ili 8, topljenog sira. to je do jaja dip za cips. ja imao na umu neki ljuti, crveni... Послато тетејцем
MayDay Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 (edited) Vasudevo! Imam pitanje za tebe. Navadila sam se ovde na neke kidney beans u nekakvom sosu. Mislim da sam do sada pojela barem 5-6 kg boranije, jebem ti. Uglavnom, danas sam se odvazila da pitam kakav je tacno sos u pitanju i rekli su mi da je blizak malezanskom sambal sosu. E sad, ne mogu da nosim silne teglice iz super marketa jer sam prilicno tight sa prostorom u koferima. Ali citam na receptima da u to ide sokic od tamarinda. Je l nabavljas ti to negde u Begisu mozda? Btw, fakat je u pitanju najjaci ukus na svetu. Najbolja mesavina Kine i Indije. Nasi Lemak je isto na bazi tog sosa. Ima da sadim sastojke gde god se naselim, ako ne budem imala dobru azijsku radnju u blizini. Evo moje boranijice. So yummy!!! A ovo je moj favorit broj 2. Zapravo pecena paprika kao i kod nas, samo sto je ovo ljuto ko otrov. I oni ga zaliju nekim sosom koji u sebi ima i opiljke mesa, belog luka...Prvi put sam pojela samo jednu. Drugi put dve i po papricice. Sledeci put bogami 7-8, a sada pola porcije bez problema. Edited June 15, 2014 by MayDay
Аврам Гојић Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Ne može se u Beogradu nigde kupiti sok ili pasta od tamarinda :(
MayDay Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Aukurac. Ako budem donosila pastu, doturicu ti pakovanje.
Recommended Posts