cmrlj Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) ^^ovde su sve price vec ispricane, ovako izgleda buducnost foruma. Edited March 1, 2012 by cmrlj
banatjanin Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 klikuf, jedva uspeo da linkujem :Dja još samo jednom da se naklonim. de si ovog setio, jbt
MayDay Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 da, ovo je bilo nesto najjace. :D ouuh, bas ih volim.
ivy Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 šta od heljdinog brašna osim palačinki i kako?apsolutno ne poznajem namirnicu a samopouzdanje vezano za kuvanje mi je trenutno na 0 da bih sama upoznavala i upropaštavala
aram Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 ja od toga samo heljdopitu, al to mu dodju opet palacinke u sustini :D
henrik larsson Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 ja od toga samo heljdopitu, al to mu dodju opet palacinke u sustini :D+1
Baba Ji Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 hoću da pravim neke kao ćuftice a imam lepog hleba sa semenkama od juče pa bih da ga implementiram u ćufte. jel ima neko proveren trik za kako pripremiti hleb, jel da stoji malo u vodi, u mleku il nešto treće? hvala :)
aram Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) za heljdopitu napravis palacinke i fil od kajmaka, sira i jaja, poredjas u tepsiju tako da zavrsis sa filom odozgo u zapeces u rerni.mozes da probas i neki kis od testa sa heljdinim brasnom.@baba jipotopi u vodu, pa posle dobro ocedi Edited March 2, 2012 by aram
ajgor Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) šta od heljdinog brašna osim palačinki i kako?apsolutno ne poznajem namirnicu a samopouzdanje vezano za kuvanje mi je trenutno na 0 da bih sama upoznavala i upropaštavalaSlovenci heljdu skuvaju kao žgance (kao suvlji kačamak), dodaju podvarak i serviraju uz probrane svinjarije (kobaje, krvavice itd.) kao kmečku pojedinu. Surovo dobro.edit: prostija varijanta su i samo žganci uz vruče obično, ili hladno kiselo mleko, kao odličan doručak. Edited March 2, 2012 by ajgor
Recommended Posts