March 27Mar 27 Jel probao neko novi Monsieur de Givenchy jel nova formulacija ili je ko ovajmiris mladosti, moje :D
March 27Mar 27 1 hour ago, Čutura said:Jel probao neko novi Monsieur de Givenchyjel nova formulacija ili je ko ovajmiris mladosti, moje :DNisam ali sad si me zaintrigirao.Meni je malo ostalo od Gentleman Boisee Man Edp koji sam uzeo pre 5-6 godina i pizdim sto ne mogu da nadjem isti miris.Nego sta mislite o Tom Ford Ombre Leather For Men Edp? Meni je na prvu previse muzevan, ono testosteron i brkovi vire iz njega, al posle 2-3 sata je kul.
March 29Mar 29 Inace uzeo ovaj, kad ga naspricam osecam se ko zalizani klinac koji juri nesto u petak uvece
May 20May 20 Skup ali fantastičan unisex parfem. Tri note, ne zna se koja je moćnija. Edited May 20May 20 by Meduzalem
May 28May 28 rijetko sta od niche ponude mi se svidi ali ovaj je odlicanuz jos diptique philosykos Edited May 28May 28 by morgana
May 28May 28 On 20. 5. 2026. at 17:51, Meduzalem said:Skup ali fantastičan unisex parfem. Tri note, ne zna se koja je moćnija.el vlazi ribe u radijusu od 100 m?
May 28May 28 4 hours ago, morgana said:rijetko sta od niche ponude mi se svidi ali ovaj je odlicanuz jos diptique philosykosjedva dva sata kasnije, carner se pretvorio u prosjecan sapun iz dm-a