Jump to content

Parfemi

Featured Replies

Ovaj je moj. Obozavam ga.

post-1933-1234137521.jpg

beauty_65.jpgNovo, stiglo danas (hvala Musky <- preporučujem čoveka za saradnju, videti par postova iznad o čemu pričam)Parfem je kolač u bočici, miriše na cimet, vanilu i svašta nešto slatko, baš rekoh Kingmakerki kako mi je danas došlo da iz'edem sopstvene zglobove kad sam naprskala ovaj cinnamon-muffin na njih.:heart:

Vec dva meseca mu lupam ceznju... :wub: I jos uvek mi je tek prva rezerva*. nd.3552.jpgA u njemu ljubicice bajne i neke opojne tvari. I tako je drugaciji od svih drugih. Totalno ohne zucker, ni na voce, ni na hrane, vanile i ostale kuhinjske asocijacije.*Nikome se ne svidja osim meni, sto ipak stoji na putu nasoj ljubavi i mojem potrosastvu. Hoce li pobediti glas srca ili ziherasluka?(Sto mi se svidja ovaj germanoturcizam, da se ne gnusam TM-a, sad bih ga turila).

GucciFragrance-W500.jpgKupilo mi :wub:

moj omiljeniji41Z2DU8WhIL._SL500_AA280_.jpg

GucciFragrance-W500.jpgKupilo mi :wub:
ih, super su ti tradicionalni muskarci.sta li ce tek da padne za 8. mart ?

Loša ti je pretpostavka, vidi se da si ti tradicionalna.damn it, zaboravih što sam došla:dobila sam uz ovaj Guči uzorke novog Valentinovog Eau de ParfumNM-20ML_mt.jpgPropast kako je dobar.. :cry:

Edited by Valkyrie

Loša ti je pretpostavka, vidi se da si ti tradicionalna.
i patrijarhalna.vezbam.kazu da su to dobre osobine kod zenskadije.

Eee, dok ti dostigneš nivo neophodan i dostojan prave srpske supruge, domaćice i majke, uveliko će nešto drugo biti u modi tako da - don't bother :)U stvari, ako takve dobijaju poklone na svaki veći blagdan - sign me up, too!

tako pise u manifestu PSSDM-a, licna iskustva na PM :D

nakon par godina apstinencije......za par dana, ponovo dolazim u posed ovog ultimativnog muškog parfema.jasmin...mošus...sandalovina....bergamot.....korijander....vanila...aldehidi.....jako smela kombinacija daje mu neverovatnu višeslojnost, koja opet, kada ga nosite inicira dinamiku i tera na akciju....pokret.satima se drvene, mošusne i cvetne note preskaču, nakon odlaska aldehida....parfem za svako doba godine....za svaku priliku....

nakon par godina apstinencije......za svako doba godine....za svaku priliku....
:o Zakazivanje ovde ili na pm? cool.gif

hit me !!!

• 3 weeks later...

ja samo da sa vama, forumskim drugarima, podelim svoje APSOLUTNO odusevljenje ovim - 86347.jpg . vec sad znam na sta ce mi otici deo sledece plate. 2cgf29u.gif

Najgora sam. Kad ne mozes da se odlucis, idi na ziher, sigurno ces se zajepsti.Elem, izbor pao na...indgift4297-b.jpg...Dobar je, super je... Lep, najbolji... Al' za Wood-om srce tuzi (iako mu je ruzna flasica).