Аврам Гојић Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Uniseks varijanta, meni miriše kao...kovčeg gospodina istraživača i pomorca iz XVII veka.
mammy two shoes Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 bvlgari koristim godinamasada imam tri, koja vrtim u krug, prema prilici i raspoloženjuwhite tea - otmen,elegantangreen tea - svež, ali mora da se dobro naflitaš da bi se uopšte osetiored tea - težak, slatkast, neobičan, trenutno omiljeni
Tresko Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Za leto, Acqua di Parma-Arancia di Capri, ili Mirto di Panarea. Lagani i super.
morgana Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 ponovo. ladno vise ne mogu da podnesem nijedan drugi.
remedios Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 (edited) potpuno neodoljiv......marc jacobs, BLUSH :blush:EDIT:.....idle hands to do....nasla bolju sliku Edited July 18, 2008 by remedios
Tresko Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Nisam mogla da mu odolim:Fantastičan je. I muška verzija je fenomenalna.
batticuore Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 (edited) Body shop, sve njihovo bih probala, mmm. White mask obožavam, mada meni ne stoji dobro kao nekima :( , al zato imam neku verziju Cassis rose (ružin miris, al nije onaj tipičan cvetni, te ne volim). i nije parfem, već eau de toilette <_< nešto ozbiljnije. jednom imala ovaj, poklonio mi bivši momak Givenchy, Very irresistible -_- Edited July 19, 2008 by batticuore
Valk Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Body shop, sve njihovo bih probala, mmm. White mask obožavam, mada meni ne stoji dobro kao nekima :( , al zato imam neku verziju Cassis rose (ružin miris, al nije onaj tipičan cvetni, te ne volim). i nije parfem, već eau de toilette <_<Prijatelj Body shopa je i moj prijatelj!Imam od White Musk skoro sve i fantastično je.Nedavno sam kupila neki nov parfem, Water Lilly i fenomenalan je, obavezno probaj ako budeš našla. (mada nema B. S. u Srbiji )Inače, Un Jardin je najbolja stvar za ovakvo vreme, tako svež i prelep parfem ^_^imam, imam
batticuore Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Imam od White Musk skoro sve i fantastično je. :P ja jedva dodjoh do 1 male bočice eau de toilette <_< . Hej, ne znam taj Un Jardin što imaš, imaš :D
apotekarica Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Sta da vam kazem, prosle nedelje sam naletela na rasprodaju u Body Shopu ^_^ (ne znam kakve su cene u ostalim zemljama, ali u Italiji su na primer scrubovi, koje obozavam, sa 15 snizeni na 10 evra, svi body butters (veliko pakovanje) takodje na 10, isto vazi i za lotions i milks, a parfemi: pakovanja od 30 ml - 8 evra za staru kolekciju i 12 evra za novu, pakovanja od 50 ml - 5! evra (magnolija i neka bela ruza, rasprodalo mi se ispred nosa), pakovanja od 15 ml, 4 kombinacije mirisa - 12 evra... mislim da je najskuplja toaletna vodica bila 15 evra, i to u delu za muskarce. Sad mi je zao sto nisam nista kupila, kad sam naletela na body shop vec sam debelo vozila na rezervi, pa sam bila neodlucna medj onim silnim aromama... i tako ne donesoh ni jedan... :( )
Nicol Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 jek probao itko?prilično je diskretan, ali postojan, pravi djevojački :D . miriše osvježavajuće (valjda bršljan), iako ima malo i slatkoga (kažu vanilija, ja je ne bih pripoznala iz prve). preporučam.
apotekarica Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ja sam pre mesec dana potrosila Lolitu (moja bocica je, doduse bila zeleno - narandzasta, isto oblika jabuke sa ovim nestabilnim rasprskivacem na drsci) i taman da je prezalim, tek namirisem na jednoj koleginici. I sad se spremam ponovo da je pazarim. Mada, nekim mojim drugaricama je miris bio grozan i molile su me da ne stavljam kad izlazimo (slicno mi se desavalo i sa CK Obsession). Ruku na srce, malo je neobican, ali meni se bas svideo.Inace jurim Diorov Escale a Portofino, koji se pojavio u reklamama u domacim casopisima ali ga nema u parfimerijama.PS. Ako neko zna nekog dobrog 'parfemdziju' (oni sto idu po firmama i daju na rate) zamolila bih za kontakt, posto se cuveni Gorance povukao iz biznisa :(
yolo Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 uuu opasan je viktor & rolf i to zenski u muske svrhe (sem ako to sto moja significant other trosi nije unisex)....
Recommended Posts