October 1, 201212 yr +1Registracija mi važi do 7.10. Baš ću sačekati početak oktobra, da vidim...Registrovao baš danas. Žena u agenciji/tehničkom mi je rekla da su do danas ukupno ukinuli jednu taksu u iznosu od 250 dinara :0.6: za grupu u koju spada moj auto, možda će narednih dana da ukinu još ponešto...Ukupno platio 2200 dinara manje nego prošle godine, ali su prošle godine u ukupnu cifru bile uračunate i nove tablice i nova saobraćajna (ukupno oko 4000 dinara ako se dobro sećam), što znači da sam platio registraciju skoro 2000 dinara više nego prošle godine posmatrano u apsolutnom iznosu.Nempojma šta je skuplje, šta je jeftinije, al' eto, da prijavim...
October 2, 201212 yr Više je za hejt topić, ali može i ovde... Jeb'la ih nalepnica i skidanje iste...
October 2, 201212 yr Više je za hejt topić, ali može i ovde... Jeb'la ih nalepnica i skidanje iste...Prvo odlepiš šta možeš, onda uzmeš malo tople vode pređeš par puta preko ostataka i onda nožićem skineš ostatke... :)10 minuta posla...
October 2, 201212 yr Prvo odlepiš šta možeš, onda uzmeš malo tople vode pređeš par puta preko ostataka i onda nožićem skineš ostatke... :)10 minuta posla......osim ako je nalepnica zalepljena baš nisko, a istovremeno je šoferka pod prilično oštrim uglom u odnosu na horizontalu... Ma...Koja inteligencija je uopšte smislila da se nalepnica lepi u donji desni ugao? Elementarna logika je da bude nalepljena u gornjem levom uglu, kad te saobraćajac zaustavi uvek će da stane pored vozačkog prozora, i nalepnica će mu biti bukvalno pod nosom, a ne da trčkara oko auta... Mislim, meni ni iz džepa ni u džep, nego logika...Ah, da. Logika i državna uprava u istoj rečenici samo ukoliko postoji negacija. Jasno.
October 2, 201212 yr da, kao i "evropske" tablice sa š, č, đ, itd... Edited October 2, 201212 yr by mire
October 6, 201212 yr alkohol ili rakija. 10 sekundihmmpokušao s' alkoholom i uspelo, ali jedva posle 15-20 mimuta krvavog struganja s onim nožićem i vatom natopljenom alkoholomne bih nikome preporučio
October 7, 201212 yr hmmpokušao s' alkoholom i uspelo, ali jedva posle 15-20 mimuta krvavog struganja s onim nožićem i vatom natopljenom alkoholomne bih nikome preporučioOna je mislila da alkohol upotrebiš na nalepnicu, a ne da piješ. :P
October 10, 201212 yr skinuo danas nalepnicu za par minuta, sa necim za skidanje laka na noktima, bez acetona (iz dm-a).nisam bas sabirao u dinar, ali registracija izasla oko 2000-2500 manje od prosle godine.zivelo ukidanje ekologije!sto kaze onaj americki mormon-kandidat, necemo narednim generacijama da ostavimo ogromne dugove.bice im svejedno, kada budu plivali u govnima.
November 10, 201212 yr http://www.nasapatrola.com/ http://www.youtube.com/watch?v=nok9ETiTg9c testirao juce, radi!