Đipalo Junuz Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 +1Registracija mi važi do 7.10. Baš ću sačekati početak oktobra, da vidim...Registrovao baš danas. Žena u agenciji/tehničkom mi je rekla da su do danas ukupno ukinuli jednu taksu u iznosu od 250 dinara :0.6: za grupu u koju spada moj auto, možda će narednih dana da ukinu još ponešto...Ukupno platio 2200 dinara manje nego prošle godine, ali su prošle godine u ukupnu cifru bile uračunate i nove tablice i nova saobraćajna (ukupno oko 4000 dinara ako se dobro sećam), što znači da sam platio registraciju skoro 2000 dinara više nego prošle godine posmatrano u apsolutnom iznosu.Nempojma šta je skuplje, šta je jeftinije, al' eto, da prijavim...
Đipalo Junuz Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Više je za hejt topić, ali može i ovde... Jeb'la ih nalepnica i skidanje iste...
radisa Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Više je za hejt topić, ali može i ovde... Jeb'la ih nalepnica i skidanje iste...Prvo odlepiš šta možeš, onda uzmeš malo tople vode pređeš par puta preko ostataka i onda nožićem skineš ostatke... :)10 minuta posla...
renne Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Meni skinuli kod Macure kad sam prao kola, za 30 sekundi
Đipalo Junuz Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Prvo odlepiš šta možeš, onda uzmeš malo tople vode pređeš par puta preko ostataka i onda nožićem skineš ostatke... :)10 minuta posla......osim ako je nalepnica zalepljena baš nisko, a istovremeno je šoferka pod prilično oštrim uglom u odnosu na horizontalu... Ma...Koja inteligencija je uopšte smislila da se nalepnica lepi u donji desni ugao? Elementarna logika je da bude nalepljena u gornjem levom uglu, kad te saobraćajac zaustavi uvek će da stane pored vozačkog prozora, i nalepnica će mu biti bukvalno pod nosom, a ne da trčkara oko auta... Mislim, meni ni iz džepa ni u džep, nego logika...Ah, da. Logika i državna uprava u istoj rečenici samo ukoliko postoji negacija. Jasno.
mire Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 (edited) da, kao i "evropske" tablice sa š, č, đ, itd... Edited October 2, 2012 by mire
kud u maglu Simoviću Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 apotekarski aceton i problem rešen za koji minut, može i clif
kud u maglu Simoviću Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 alkohol ili rakija. 10 sekundihmmpokušao s' alkoholom i uspelo, ali jedva posle 15-20 mimuta krvavog struganja s onim nožićem i vatom natopljenom alkoholomne bih nikome preporučio
Tresko Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 hmmpokušao s' alkoholom i uspelo, ali jedva posle 15-20 mimuta krvavog struganja s onim nožićem i vatom natopljenom alkoholomne bih nikome preporučioOna je mislila da alkohol upotrebiš na nalepnicu, a ne da piješ. :P
Takeshi Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 skinuo danas nalepnicu za par minuta, sa necim za skidanje laka na noktima, bez acetona (iz dm-a).nisam bas sabirao u dinar, ali registracija izasla oko 2000-2500 manje od prosle godine.zivelo ukidanje ekologije!sto kaze onaj americki mormon-kandidat, necemo narednim generacijama da ostavimo ogromne dugove.bice im svejedno, kada budu plivali u govnima.
pp34 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 http://www.nasapatrola.com/ http://www.youtube.com/watch?v=nok9ETiTg9c testirao juce, radi!
renne Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Aplikacija oko koje se diglo baš mnogo prašine
Recommended Posts