SDSG Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Koliko sutra ocekujem genijalni potez da se podigne dozvoljena sa 120 na 130,prosto cu se razocarati ako nekome do sad iz vlade ili nadleznog ministarstva nije sinula ideja,da spasava ove sa prosekom od 125kmh. Ironican sam naravno,al ne mogu da provalim gde su vam emotikoni na forumu pa da to istima i dokazem.
levi Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Koliko sutra ocekujem genijalni potez da se podigne dozvoljena sa 120 na 130,prosto cu se razocarati ako nekome do sad iz vlade ili nadleznog ministarstva nije sinula ideja,da spasava ove sa prosekom od 125kmh. Ironican sam naravno,al ne mogu da provalim gde su vam emotikoni na forumu pa da to istima i dokazem. Zorana Mihajlović
Filozof manijak Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 vozio se juče autoputem od Paraćina do Bgda, i od Bgda do NS-a. Ni na jednoj priznanici mi nije bila odštampana srednja brzina. Je l' se to ubacuje samo kad se pređe ograničenje od 120?
Tale Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Nisu još uvek izmerili tačna rastojanja između svih rampi. Ovo "probno" radi tamo gde je izmereno.
theanswer Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 vozio se juče autoputem od Paraćina do Bgda, i od Bgda do NS-a. Ni na jednoj priznanici mi nije bila odštampana srednja brzina. Je l' se to ubacuje samo kad se pređe ograničenje od 120? Ne za sad postoji samo na simanovci sid
Desmond Bojčinski Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Na povratku iz BG sam ga vozao toliko da na trip računaru pokaže oko 125, u Kuzminu nisam dobio nikakvu čestitku.
SDSG Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Beograd-Batocina nista,vozio sam kao sto i uvek vozim oko 130-140 privatan auto bez TAG i nista nije pisalo za prosek.
Milosh76 Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 (edited) Kako saznajemo u Upravi saobraćajne policije, već od 1. septembra kreće primena novog sistema kažnjavanja vozača na osnovu prosečne brzine između dve naplatne rampe na autoputu, na osnovu vremena za koje je pređena ta deonica. Samim tim svaki vozač čija prosečna brzina bude makar 1 km/h veća od dozvoljene, moraće da plati kaznu koja minimalno iznosi 3.000 dinara. - Od 1. septembra svako ko bude vozio u proseku makar i 121 km/h, što je kilometar više od dozvoljene brzine na autoputevima, na izlaznoj naplatnoj rampi dobiće priznanicu da je prekoračio brzinu, a kazna će mu stići na kućnu adresu. Proba ovog sistema uspešno je obavljena početkom avgusta na nekoliko deonica bez naplaćivanja kazni, a plan je da sve naplatne rampe na autoputevima vremenom budu opremljene ovim uređajima - rekli su nam u Upravi saobraćajne policije. S tim što se za ta mala prekoračenja plaćaju najmanje kazne od 3.000 dinara, a ako platite u prvih osam dana, to bude samo 1.500 dinara - kažu u Upravi saobraćajne policije. Edited August 24, 2017 by Milosh76
Valk Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 ima to i na Mali Požarevac - Bubanj potok Vrčin deonici. ja sad tuda idem na TAG, hoće li mi stići na kuću eventualna kazna?
maheem Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Potpuni idiotluk. Mozes voziti 200 na h, stati popiti kafu i onda ce ti brzina biti ispod ogranicenja. Pa ovo nema nigde
Recommended Posts