Jump to content
IGNORED

Novi zakon

Grunf

Vaše mišljenje o novom zakonu  

38 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

nisu ni sada svuda guzve, ja sam pre neki dan zavrsio u supu zemun za bukvalno pet minuta

• 1 month later...
Posted

20431303_10212382784817978_7508252016960

Nije moja priznanica, neko okacio na Fb pa doslo i do mene, nije naplacena kazna samo je bila opomena.

Danas sam isao BG - NS i NS - Indjija autoputem i nisam dobio info o brzini, verovatno tek uvode taj sistem.  Sutra cu ici za Veliku Planu pa cu videti na tu stranu da li ima kontrole.

Posted

Okacio jedan moj poznanik, njemu bilo 138 prosek. Ti nisi dobio jer ovo pise samo onima koji predju 120 u proseku, ostalima koji postuju ogranicenje jok.

Posted

Merio sam prosek brzine od Plane do BG, 117km/h po bordu, nisam dobio info o brzini.

Verovatno samo ako se prekrsi ogranicenje, mada sipanje goriva ili pus pauza spustaju prosek brzine

Posted

drugari, sta kaze zakon za decija sedista?

cerka mi je 158-9 cm, ali nema jos punih 12. treba li sediste u srbiji za nju ili ne?

u nemackoj ne treba ako je dete napunilo 12 ili ako je vece od 150cm

Posted

drugari, sta kaze zakon za decija sedista?

cerka mi je 158-9 cm, ali nema jos punih 12. treba li sediste u srbiji za nju ili ne?

u nemackoj ne treba ako je dete napunilo 12 ili ako je vece od 150cm

U Srbiji samo deca niža od 135 cm moraju u sedište, bez obzira na godine(pretpostavlja se da tu visinu dostižu oko 12-te godine). Na prednjem sedištu ne smeju da se voze ako su mladja od 12 godina.

Posted

U Srbiji samo deca niža od 135 cm moraju u sedište, bez obzira na godine(pretpostavlja se da tu visinu dostižu oko 12-te godine). Na prednjem sedištu ne smeju da se voze ako su mladja od 12 godina.

super.

hvala lepo :)

Posted

Juče nisu, danas vidim da su počeli i od Mitrovice da štopaju vreme

Posted

Mi u sluzbenima imamo TAG nemamo priznanice,bas m interesuje kad ce da krenu da pristizu cestitke

Posted

Jos se uigravaju, verovatno ne pre septembra... kad prodju guzve na autoputevima..

Posted

Super, sad će da krene obaranje rekorda

Posted

Ističe mi vreme za edit

Malo mi ovo nerealno jer 130 na preticanju i nizbrdo jedino idem, baš ću pogledam na trip modu