morgana Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 ujebote, kakve sam cizme vidjela, al kozne. 250 ojra. gdp etiopije.hejt za bold.
Killiana Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 a nesto ovako? isto gumeneuh huh, pvc moze samo ovako:[naravno, u paketu sa ovakvom guzom, hihi]
apotekarica Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 polako s tim wubovanjem gumenjaka, ovde treba da se hejtuje :PMada, moram i ja da se upisem u fan club, iste eksploatisem od 2004 i to je najbolje investiranih 19 evra u obucu do sada. Moje su karirane (mrzi me da slikam)
Leia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 ujebote, kakve sam cizme vidjela, al kozne. 250 ojra. gdp etiopije.hejt za bold.ako su stvarno dobre, vrede. obuca je nesto na cemu ne treba stedeti, i na cemu se uvek jasno vidi da li je jeftino. u svakom smislu.
Leia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 bile su u bgd u nekom fensi butiku jedne skroz providne wow ludilo. ispod bih obula svoj avatar :)
Leia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 a nesto ovako? isto gumenehehe. imam ovako nesto iz svoje teenage goth faze. kad se samo setim zadovoljstva kad ih skinem :D
Gonzo Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 (edited) hehe. imam ovako nesto iz svoje teenage goth faze. kad se samo setim zadovoljstva kad ih skinem :Dverovatno i uzasa onih koji se tad nadju u sobi :lol:edit - za goth fazon svakako jedan Edited November 19, 2007 by Maistor
msmodesty Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 (edited) ako su stvarno dobre, vrede. obuca je nesto na cemu ne treba stedeti, i na cemu se uvek jasno vidi da li je jeftino. u svakom smislu.opet prodajes zenama stvari koje im ne trebaju, a? moje, za 100E Edited November 19, 2007 by msmodesty
Leia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 verovatno i uzasa onih koji se tad nadju u sobi ne znam na sta mislis. moja stopala su prelepa i mirisu kao dusha.edit - za goth fazon svakako jedan you have no idea.
morgana Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 (edited) kasno, leia :)kupila 1 za 100 eza ove nezdrave cekam snizenjee, a te prozirne gumene (), sto ih ne kupih glupa li samedit: aj sad dajte split 'guma i koza' :D Edited November 19, 2007 by morgana
Leia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 opet prodajes zenama stvari koje im ne trebaju, a? au bre. ali stvarno se trudim da dajem prakticne savete :D moje, za 100Edraga, u srbogori nema tih blagorodnih popusta, nego ti naplate i cuveni porez na budalastinu koji se ugradjuje u pdv.zato i rekoh onomad da se vise isplati odjedriti do italije, za obucu narocito.a tvoje su super, sve sto se moze ocekivati od dobrog para cizama (cizmi?..) :)
kgmr Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 kupila 1 za 100 elevu ili desnu?...moram da priznam da me jos uvek nervira slepo pracenje trendova. npr. dzokejske pumparice i visoke cizme i bolero, a na onizoj debeloguzoj osobi. nekako sam konzervativna kad su te stvari u pitanj, primarno mi je da odeca odgovara liniji tela. prica prijateljica posle posete londonu:bas mi zao sto sam morala da kupim ovu jaknu, uopste mi se ne svidja. ali je moderna.
morgana Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 levu ili desnu?lijevu, da imam kad ustanem(jedne za 100)
Recommended Posts