Leia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 (Zezam se malo, dosadno mi je)molim da se zezanje ubuduce pise u italicu, radi lakseg razumevanja -_- Spanjolka je ok, ali samo model u sredini. Ne volim bas shades of grey kombinacije, osim kada ih nosi radijantna devojka. Mada, radijantna devojka ce se tesko odluciti za te nijanse, sto nas opet vraca na dzipsi queens stajling :-)ih, pa nisi valjda i ti od tih sto vole tu ociglednu lepotu.beauty is skin deep, bre :D no, idemo mi dalje:kako i ultrasigurna i klasicna crno-bela kombinacija moze da izgleda koshmarno - just cavalli.a sad zamislite male maljave talijancice i njihove isto tako male i kvarcovane gospe:
Leia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 jedna rec - tozla.odurno samo po sebi, zlato dobija sasvim novu dimenziju ukomponovano sa raznobojnim staklicima,ali tu je jeans osnova da nas potseti da je to ipak casual, svakodnevni aksesuar s kojim se mozeteodsetati i do pijace. a najbolje da tamo i ostanete, say me.kome nikad nije dosta, ko od zivota uvek trazi vise, tu je i zlacani shorts.
Leia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 mafijashi sa havaja? urbana gerila u papucama? ili nesto trece?have your say.
bus Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Sve, sve, ali ova košulja sa šlagom će me dokusuriti.
FranziskaKafka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Jedenje i pijenje na ulici. <_<Hajde ono djaci, studenti, radnici itd. koji nabrzaka nesto hasnu i cugnu, ali kad vidis skockanu cicu (kao ja sto videh danas, u po' bela dana) koja SAMA seta nogu pred nogu i pijucka neki sokshejkkokakoluwhatever iz ogromne case (kao da je upravo izasla sa neke zurke)... mis'im, s'a reci...
Teja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Jedenje i pijenje na ulici. <_<A pushenje na ulici?Ja duvkam i pushkaram ulicarski. Nikako josh ne mogu da se usudim da uz to cevcim i pivo iz konzerve Lep pozdrav
dig_chohano Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Jutrošnje cimanje po osunčanom gradu izmamilo još jedan hejt. Kratke jakne uz ogromne guzice.
Amelija Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 da, hejt i za one koji hejtuju sedefasti lak za nokte
007 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Sve, sve, ali ova košulja sa šlagom će me dokusuriti. @Leia: Ku'te nije mrzelo da sve slikas?? Kavali-navali cipeliske u kombinaciji onih kupacih kostima su vrh brate :lolol:
Leia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 @Leia: Ku'te nije mrzelo da sve slikas?? Kavali-navali cipeliske u kombinaciji onih kupacih kostima su vrh brate :lolol: ih, 'de da me mrzi, pa ovakvu nisku bisera ne bih propustila za svo blago ovog sveta.tek cete vi videti sta sve ima u mojoj riznici.ako ne budete dobri, pusticu na vas versace accessories.
bus Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 ako ne budete dobri, pusticu na vas versace accessories.So we can see the inside of Donatella's mind in minute detail?
Leia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 (edited) to ti je kao tamni vilajet, ko ne vidi kajace se, ko vidi umire u najstrasnijim mukama (kajanje by default). Edited November 10, 2007 by Leia
bus Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 to ti je kao tamni vilajet, ko ne vidi kajace se, ko vidi umire u najstrasnijim mukama (kajanje by default).I say, postavljaj. Kud puklo da puklo.
Leia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 malo kasnije. fotke su u Velikom Kompjuteru, a ja sam trenutno u kafani s Laptopovim Unucetom.
Recommended Posts