belch Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Na rtrs-u seriju su nazvali Prisluškivanje. Na hrt-u je valjda ponovo Žica..i prisluškivanje i žica su legitimni prevodi, doušnike je mogao da smisli samo neko ko ni ne zna o čemu se tu radi.već od naslova sam izgubila želju da je vidim prevedenu na srpski. baš je greota obzirom da je jezik veliki deo same serije.
Calavera Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 (edited) Na osnovu toga što su debili. Wire je takva serija da će velika većina onih koji odgledaju prvih 15 minuta prve epizode postati redovni gledaoci. Fora je namamiti što više ljudi da pogledaju tih 15 minuta. A to se ne radi stavljanjem serije u ponoćni termin i najavljivanjem od bede.15 minuta tesko, to ti je kao da procitas prve 2 stranice neke knjige i odmah znas™ da moras da citas do kraja. Koliko ja znam, vecini ljudi treba nekoliko epizoda da se uhodaju. Edited September 21, 2011 by Calavera
Idioteque Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Posle 15 minuta će poželeti da odgledaju epizodu do kraja. Posle prve epizode će poželeti da odgledaju drugu, treću...Posle treće će odlepiti za serijom. Micim... http://www.youtube.com/watch?v=KQbsnSVM1zM
gervasius twinkleminkleson Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 I dok je isla na TV Atlas, isto su je zvali "Dousnici". Vjerovatno je isti prevod koriscen. Blah
luba Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 I dok je isla na TV Atlas, isto su je zvali "Dousnici". Vjerovatno je isti prevod koriscen. Blahjeste, isti je prevod.ja ga nisam gledala, ali secam se da mi se mater nije previse bunila.a hrvatski prevod je spektakl, sinoc sam slucajno videla.
Skyhighatrist Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Posle 15 minuta će poželeti da odgledaju epizodu do kraja. Posle prve epizode će poželeti da odgledaju drugu, treću...Posle treće će odlepiti za serijom. Micim... http://www.youtube.com/watch?v=KQbsnSVM1zM Potpis. Original tako sam se ja navukao.Posle ovakvog dijaloga se teško ostaje ravnodušan
bergasa19 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Kakve crne serije kad su danas predstavili 1 veeeeliko pojacanje zvano Slavko Beleslin.
Arkadija Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Kakve crne serije kad su danas predstavili 1 veeeeliko pojacanje zvano Slavko Beleslin.Već nekoliko dana vežba da čita vesti u tandemu sa onom plavom što nije Roksanda. " Mislio sam da će atmosfera da bude uštogljenija, ali prijatno sam se iznenadio, baš su svi prijatni i opušteni. Da. kolege su me jako lepo prihvatile"
Feindouno Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Na rtrs-u seriju su nazvali Prisluškivanje. Na hrt-u je valjda ponovo Žica..Da i da.I HRT-ov termin je potpuno idiotski, do sad je najranije pocela u 23h, veceras je oko 23:30 cini mi se itd... Ipak je RTRS objasnio, oni su davali jednu epizodu sedmicno i to subotom oko ponoci, mislim da to bukvalno nijedan jedini covjek nije gledao u kontinuitetu.
El Guapo Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Veran neki dan na studio B, 100 puta pomenuo kako ide u teretanu i to neku fensi "direktorsku", gde u pauzama izmedju serija pridobija ostale direktore za svoju stvar!
Daddy Cool Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Ipak je RTRS objasnio, oni su davali jednu epizodu sedmicno i to subotom oko ponoci, mislim da to bukvalno nijedan jedini covjek nije gledao u kontinuitetu.Mislim da Fringe ide na Avali istom dinamikom
henrik larsson Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 gde u pauzama izmedju serija pribija ostale direktore na svoju stvar!+1
Кристофер Лумумбо Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 http://www.b92.net/tv/najava.php?id=2079jupiiii, svakog dana cemo gledati gorana jevtica.
Recommended Posts