Jump to content
IGNORED

B92


Musharaf

Recommended Posts

Sada kada nema više 'interesa kuće' da sputavaju slobodnu misao forumaša, red je da se, nakon 365 topika o medijskoj javnoj kući otvori i jedan o bastionu slobode i profesionalnog novinarstva.Ako je sudeći po jučerašnjem čitanju vesti u dnevniku 92, opasno im fali 1 Mila štula. Svaki čas sam očekivao da Brankica počne o vili na ženevskom jezeru ili tako nečemu. Vest o otvaranju drkavog šoping mola je prerasla u 20 minuta čitanja koje su sve trafike i njive u vlasništvu Miškovića. Ipak je to Mila bolje umela, pa ako je još uvek živa i zdrava, predlažem 1 probni rad.Moram da primetim da je Peščanik jedna od poštenijih emisija u tom političkom spektru kuće, bar ne kriju za koga su i šta su, dok vesti imaju hired gun princip. Prvo malo uz Mlađu da se ruši korumpirani žile, sada malo uz nekoga da se bode Miško, često ubodi u prazno (a la Jugoslav Ćosić). Brankica je potpuni loose cannon, na 1 zabavan intervju sa Bebom usledilo je par solidnih emisija i onda lajv debakl od koga se izgleda još oporavlja čitanjem optužnice.Ovom se prilikom ne bih obazirao na VB, jutarnji 'program' i kvizove. LS i VB su interesantni po tome što i dalje nastavljaju da rasturaju bilo kakav pokušaj programske šeme, dok debilna regulativa i potrebe bacaju ponajbolje premijerne i reprizne naslove (Deadwood i Sašinu ekipu) u sulude termine.

Link to comment

Ta televizija je odavno izgubila bilo kakav smisleni oblik i koncepciju. Btw, po istraživanjima medijskih agencija, televizija sa ubedljivo najviše kršenja propisanih reklamnih termina. Voditelji koji histerično prekidaju tekmu u 89. minutu/talk show minut pre kraja zbrzanom rečenicom odjavljivanja, da bi bilo mesta da se ugura još minut reklame.

Link to comment

STATISTISarkastični glumac Endi Milman napustio je svoj svakodnevni posao u nadi da će postati slavan i bogat. Za sada još uvek nije dobio ulogu koja zahteva da se nauči nekakav tekst, a koliko je tek daleko od šetnje crvenim tepihom i osvajanjem BAFTA nagrade. Ipak, on ostaje optimista, a činjenica da je svakodnevno okružen velikim zvezdama, daje mu nadu da ga pravi veliki posao čeka tu iza ćoška. Samo kada njegov agent ne bi bio tako beskoristan. Endi i nejgova najbolja prijateljica Megi, takođe statistkinja, često provode vreme pijuckajući kafu, ogovarajući svoje uspešnije kolege, ili se bacajući drvljem i kamenjem na sudbinu. Pripremite se za klasične kameo uloge velikih holivudskih glumaca koji će prodefilovati kroz "Statiste". Uloge: Riki Gervajs, Ešli Jensen, Stiven Merčant i gostujući glumci u prvoj sezoni Kejt Vinselt, Semjuel L Džekson, Ben Stiler, Patrik Stjuart, Vini Džons, Ros Kemp, Les DenisMetacriticsubotom u 02.35 !!!!!!

Edited by Takeshi
Link to comment

A South park su puštali radnim danima u 01:30. Tek kasnije sam saznao da se ne radi o reprizi nego o premijernim epizodama! A siguran sam da serija prilično košta.

Link to comment
A South park su puštali radnim danima u 01:30. Tek kasnije sam saznao da se ne radi o reprizi nego o premijernim epizodama! A siguran sam da serija prilično košta.
Mislim da South Park ne moze pre ponoci, jer nije za one ispod 18, tako kazu poslednja pravila RRA. Ali za "Extras" mi nije jasno :wacko:
Link to comment
Mislim da South Park ne moze pre ponoci, jer nije za one ispod 18, tako kazu poslednja pravila RRA. Ali za "Extras" mi nije jasno :wacko:
Ne samo ispod 18. Sami autori kazu da je ne preporucuju nikome!! Edited by martinj
Link to comment
Mislim da South Park ne moze pre ponoci, jer nije za one ispod 18, tako kazu poslednja pravila RRA. Ali za "Extras" mi nije jasno :wacko:
Da, u pravu si, mada sam gledao filmove sa oznakom 18 koji su počinjali u 22h (konkretno mislim na ciklus na RTS-u - Zabranjeni bez zabrane). Pola 2 mi je taman toliko kasno da nisam odgledao nijednu epizodu.
Link to comment

alo, u sašinoj ekipi svako malo neko cikne, rokaju se tandžarama i snifa se koka. gole striptizete šaraju ekranom a u vazduh lete mafijaški džipovi. subotom od 12:10, nije da se žalim, taman dok uz kafu iz tela čile ceđene pomorandže od sinoć.

Link to comment

QUOTES Larko>>> Ako je sudeći po jučerašnjem čitanju vesti u dnevniku 92, opasno im fali 1 Mila štula. Svaki čas sam očekivao da Brankica počne o vili na ženevskom jezeru ili tako nečemu. Vest o otvaranju drkavog šoping mola je prerasla u 20 minuta čitanja koje su sve trafike i njive u vlasništvu Miškovića. <<< U cemu je problem? Slagala je nesto? Ako imas tacniju info, podeli s nama. Meni je taj njen spisak bio impresivan. Mislim, za padanje na dupe, a ne za zezanje i neumesno poredjenje sa Milom Stulom. Po cemu njih dve dovodis uopste u vezu? >>>Moram da primetim da je Peščanik jedna od poštenijih emisija u tom političkom spektru kuće, bar ne kriju za koga su i šta su,<<< Za koga su i sta su?! Koliko je meni poznato, za zdrav razum su, za civilizacijske vrdnosti Evrope, da zivimo kao sav normalan svet. A sta su ? dve izuzetno sposobne i hrabre novinarke, istrajne u svom radu, postovane, nagradjivane..Sta si hteo da kazes tim insinuacijama? Mislis li da svaki zdravorazumski i moralan stav mora da ima personalnu politicku zaledjinu? Je li se treba stideti stava ili licnosti, koju bi svako u normalnom demokratskom svetu podrzao, samo zato da se ne eksponiramo da smo ?za nekog?? Ne kapiram sta hoces da kazes, niti sta im spocitavas. Naravno da sam uvek bila ?za nekog?. Redom; za UJDI, pa za Antu Markovica, pa Ivana Djurica, pa Djindjica, sada za LDP. U cemu je problem? Ili mislis da biti objektivan znaci nemati jasan stav i ne braniti ga otvoreno? Svako opredeljivanje podrazumeva jasan ?korpus? vrednosti i ne moze se stavljati u istu kvalitativnu ravan s nekim drugim, samo zato sto demokratija podrazumeva pravo na razlicitost misljenja. Sta bi trebalo Cece da rade? Da mimikrijski izigravaju objektivnost, tako sto ce podjednaku medijsku sansu davati svakoj stetocini u politickom zivotu? Hvala bogu sto su bar one dosledne u lustraciji. Oni koji mrze Pescanik i sve u vezi s njim zastupljeni su sa bar 90% na svim drugim medijima. Samo bi jos falilo da im i Cece ustupe mikrofon. Nije nego. >>> Brankica je potpuni loose cannon, na 1 zabavan intervju sa Bebom usledilo je par solidnih emisija i onda lajv debakl od koga se izgleda još oporavlja čitanjem optužnice.<<< Ajmo polako... Zasto je loose cannon? Zbog jednog gafa u live emisiji? Zaboraviti joj sav ostali hvalevredan trud i licnu hrabrost, moze samo krajnji nedobronamernik.Drugo, po cemu je intervju s Bebom bio ?zabavan?? Takvom nipodastavajucom kvalifikacijom nemoguce je sakriti cinjenicu da nijedan njegov navod iz tog intervjua nije demantovan, ni sudski. Citanje spiska Miskovicevih firmi je citanje optuznice? Zasto? Je li taj spisak lazan?

Link to comment

@ vinska - nisam siguran da pescanikovci imaju i pribliznu ideju o tome sta su evropske vrednosti i kako zivi normalan (evropski) svet. To sto oni vode pod time ne postoji nigde.

Link to comment
@ vinska - nisam siguran da pescanikovci imaju i pribliznu ideju o tome sta su evropske vrednosti i kako zivi normalan (evropski) svet. To sto oni vode pod time ne postoji nigde.
A ne postoje nigde ovakvi kreteni kao što su na vlasti ovde.
Link to comment
U cemu je problem? Slagala je nesto? Ako imas tacniju info, podeli s nama. Meni je taj njen spisak bio impresivan. Mislim, za padanje na dupe, a ne za zezanje i neumesno poredjenje sa Milom Stulom. Po cemu njih dve dovodis uopste u vezu?
dovodim po tendencioznom plasiranju informacija, doduše kod mile su to bile dez i polu, a kod brankice se radilo o čitanju već odavno poznatih stvari kao neke vrste komentara što je u beogradu otvoren fuckin shopping mall.
Za koga su i sta su?! Koliko je meni poznato, za zdrav razum su, za civilizacijske vrdnosti Evrope, da zivimo kao sav normalan svet. A sta su ? dve izuzetno sposobne i hrabre novinarke, istrajne u svom radu, postovane, nagradjivane..Sta si hteo da kazes tim insinuacijama? Mislis li da svaki zdravorazumski i moralan stav mora da ima personalnu politicku zaledjinu? Je li se treba stideti stava ili licnosti, koju bi svako u normalnom demokratskom svetu podrzao, samo zato da se ne eksponiramo da smo ?za nekog?? Ne kapiram sta hoces da kazes, niti sta im spocitavas. Naravno da sam uvek bila ?za nekog?. Redom; za UJDI, pa za Antu Markovica, pa Ivana Djurica, pa Djindjica, sada za LDP. U cemu je problem? Ili mislis da biti objektivan znaci nemati jasan stav i ne braniti ga otvoreno? Svako opredeljivanje podrazumeva jasan ?korpus? vrednosti i ne moze se stavljati u istu kvalitativnu ravan s nekim drugim, samo zato sto demokratija podrazumeva pravo na razlicitost misljenja. Sta bi trebalo Cece da rade? Da mimikrijski izigravaju objektivnost, tako sto ce podjednaku medijsku sansu davati svakoj stetocini u politickom zivotu? Hvala bogu sto su bar one dosledne u lustraciji. Oni koji mrze Pescanik i sve u vezi s njim zastupljeni su sa bar 90% na svim drugim medijima. Samo bi jos falilo da im i Cece ustupe mikrofon. Nije nego.
ko što rekoh... >>>Moram da primetim da je Peščanik jedna od poštenijih emisija u tom političkom spektru kuće, bar ne kriju za koga su i šta su,<<< ne vidim šta nije jasno. :huh:
Ajmo polako... Zasto je loose cannon? Zbog jednog gafa u live emisiji? Zaboraviti joj sav ostali hvalevredan trud i licnu hrabrost, moze samo krajnji nedobronamernik.Drugo, po cemu je intervju s Bebom bio ?zabavan?? Takvom nipodastavajucom kvalifikacijom nemoguce je sakriti cinjenicu da nijedan njegov navod iz tog intervjua nije demantovan, ni sudski.
beba je izuzetno zabavan. zabavno je dobro. ja volim bebu. beba na televiziji - gledam. ćeda na televiziji - gasim. beba good. nebitno mi je da li se radi o istinama ili lažima, bebu doživljavam prevashodno kao šoumena. to je redak talenat.brankica je loose cannon zato što je napaljena do koske i što se zaleće, tako da kad naleti na nekog sa dve moždane vijuge bude jako gadno. beba je bio zabavan upravo zato što je izđonirao par puta, a u lajv emisiji koju je talambasala na sva zvona došla je tragično nepripremljena. taj debakl ju je vratio na montiranja u studiju, sigurno manje zahtevan vid političke borbe, tj. novinarstva.
Citanje spiska Miskovicevih firmi je citanje optuznice? Zasto? Je li taj spisak lazan?
aj zamisli kad bi se prilog sa konvencije ldp propratio petnaestominutnim čitanjem priključenija čedomira jovanovića...i to ne onih iz kurira, nego faktografski...ćeda letovao onamo, ćeda letova ovamo, ćeda suvlasnik madere, ćeda ovo ćeda ono...jel bi to bilo normalno ili bi spadalo u domen tendencioznog plasiranja? razumeš li da su isterali polovinu gledalaca vesti do kuhinje...što po definiciji vesti ne smeju da rade...nemoj samo reći da su svesno žrtvovali gledanost za više ciljeve.
Link to comment

QUOTE Larko>>> a kod brankice se radilo o čitanju već odavno poznatih stvari <<< Ja ?registar? Miskovicevih firmi nikada, bas nikada i nigde nisam cula ovako ?na gomili?, a bas se pitam zasto. E, zato mislim da je OK sto je to Brankica dala, makar se moglo smatrati i tendencioznim. Za razliku od one Stuline vile na Zenevskom jezeru, koja je notorna izmisljotina, kako se ispostavilo, a i pretpostavljalo.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...