Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

lepo sam vam rekao....

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Za one nestrpljive, imate podcast sa epizodama "noćne smene" na: http://media.rtv.rs/sr_ci/nocna-smena/1359 ...Sad bi komentar trebalo da bude nešto u stilu: Može li B92 da padne niže?! Međutim, B92 je već na dnu, tako da i ne može da padne ...
Uvek moze kroz dno da se propadne!
lepo sam vam rekao....
Sto jes jes....

Da li zna neko kada krece Utisak nedelje ?

I koliko traje ta famozna "letnja pauza" na radiju i televiziji B92? Tri meseca?! Četiri?! Znači, u tom periodu ne sme ništa da se dešava, mora da nam se dobro odmore Brakus, Šaponja, Blebećković i ono dvoje nesrećnika sa jutarnjeg programa na radiju ... E, lepo je govorio Dušan-Duško-Dule-Duća-Dulence Korać ...

Jesam li dobro čuo ovog doktora hirurga, da je rekao ".. ne mora to da bude jebada svih nas"? :lol:

Kreće The Wire od 26. 9. Termin - ponoć. :Hail: Al zato će CSI: Miami ići od 20h. <_< Prenose i NLB ligu ove godine, Partizanove i Zvezdine tekme valjda, a uzeli su i Primeru.Meni dosta.

do sad wirea nije bilo nigdje, sad odjednom na nekoliko kanala :Dne smeta, ne zalim se.svaka cast za primeru, steta sto su najavili da ih nece vise biti u ponudi CG kablovskih operatera :(

E, dugo je i trajalo...Nego, pustite "Flintstones" sa starom sinhronizacijom i meni će srce svakog jutra biti puno.

Da li moze neki izvor informacija, pogotovo za The Wire i Primeru?

Prenose i NLB ligu ove godine, Partizanove i Zvezdine tekme valjda, a uzeli su i Primeru.Meni dosta.
Otkud ovo? Na sajtu B92 jos nista o tome. Bilo bi lepo.

Ne može izvor, morate da mi verujete! :P Za Primeru nisam 100% siguran, pošto "izvor" ne zna ni šta je to, ali "neku ligu su kupili, misli da je Primera".

Kreće The Wire od 26. 9. Termin - ponoć. :Hail: Prenose i NLB ligu ove godine, Partizanove i Zvezdine tekme valjda.
moram da nabavim tv! oduvek me zanimalo kako bi preveli onoliki sleng u vajeru

Edited by funk soul sister

Kreće The Wire od 26. 9. Termin - ponoć. :Hail: Al zato će CSI: Miami ići od 20h. <_< Prenose i NLB ligu ove godine, Partizanove i Zvezdine tekme valjda, a uzeli su i Primeru.Meni dosta.
zasto jednostavno ne downloadujes i odgledas na kompu? ko jos gleda serije na tv-u?!

Edited by kojot

zasto jednostavno ne dosnloadujes i odgledas na kompu? ko jos gleda serije na tv-u?!
ja poceo ponovo da gledam na TV-u, doduse na HBO. ima tu nesto super, da cekas da pocne serija ili film, da ti neko pusta umesto da sam ti pustas. to je kao razlika izmedju restorana i samoposluge.