Jump to content
IGNORED

Nove pekare u gradu

yolo

Recommended Posts

Posted

Meni bečki trajao 3 dana nominalno i dva efektivno. Probaću još neke jerbo sam često blizu pekare. Onaj iz kalupa me odbija. Ove seljačke varijante su mi uvek primamljive.

Posted (edited)

tonus sam kupila jednom i vise nisam. al sam kupila par puta vitasov hleb od proklijalog zrna, e to je vec druga prica, dopao mi se. veoma ukusan kad se prepece. jela sam osnovni model, a vidim da ima i nadogradjenih, tipa sa orasima i suvim grozdjem i tako dalje. 

inace, slabo jedem hleb i ono kad meni treba je kad mi se prijede leba i maslaca. tu mi je najbolje resenje sarlov belac. glasam za sarlove hlebove. 

malo sam sad istrazivala pekaru as koja pravi ovaj vitas. imaju liniju proizvoda pod nazivom versko pecivo. tu mi se najvise dopala ova saka od 200 grama  :lolol: dosta lici na stopalo...

cemu li sluzi.... mozda da te pop njom zavali u glavu.. 

Edited by darling
Posted

Otvara se nova pekara, između Miloša u Cice, bivša apoteka.

Ime obećava™ Sač Mač

Posted

valjda košta to da naprave. pritom, hlebovi su im ogromni, izdašni, teški. uzmem pola, pa nam traje danima. kontam da u njihovom hlebu ima brašna ko u deset onih don - donovih iz maksija

nisam kusao taj lebac ali znam o cemu pricas.hleb mora da ima tezinu...danas se stavlja svasta u hleb,recimo parafinsko ulje koje daje izdasnost,mekocu  jedne bebece guze ali samo za jedno pre podne.da ne pricam o gomili aditiva

Posted

Parafinsko ulje,koliko ja znam,služi za podmazivanje mašina,delililca,laminatora...nisu valjda počeli i u smesu da ga dodaju?

• 1 month later...
Posted

Nova Roggenart pekara u Svetogorskoj.

• 1 month later...
Posted (edited)

jela sam kroasan i kroasan s cokoladom iz male kantine odlepila sam od divote.  :piggy:

Edited by darling
Posted

uuuu....cekamo i mayday da ih uporedi sa pariskim :-)

a jesi li probala francuski hleb, valja li sta? 

Posted

divno je izgledao, videla sam mini bagete i mini bagete s maslinama, al kroasani su mi dovoljno testa za danas. sledece nedelje baget i izvestaj :)

Posted

daaaa... bageti i na fotkama odlicno izgledaju!

hvala darling! 

Posted

Ime obećava™ Sač Mač

Bio danas

Pite ispod sača, odlične. Ima meso, sir, kupus, krompir, zelje.

KO je u blizini debela preporuka

Posted

medju onim lokalima dijagonalno od novog merkatora?

Posted

Ime obećava™ Sač Mač

ja uopšte ne razumem gde je ovo :(. Šta je Miloš u Cice ?

Posted (edited)

pa bivša apoteka

:Jova:

Edited by pacey defender