Jump to content
IGNORED

Nove pekare u gradu

yolo

Recommended Posts

Posted

Da onavestim da se feančiza pekara Miloš širi po NBG.Otvorena tamo gde je bio Avramčić raskrsnica bul. Umetnosti i bul. Z.Đ. Odlični su, a za razliku od one u 45. Imaju i meso fast food!

Послато са WЦ шоље усинг БВК

videla.

imaju i one neke super slatkishe, kao male shtrudlice sa makom i orasima. snazno preporuchujem obe.

Posted

videla.

imaju i one neke super slatkishe, kao male shtrudlice sa makom i orasima. snazno preporuchujem obe.

Pajgle!Overavam se sa onima sa makom kod mene u bloku!Dobre i one fantazija kiflice sa đemom !

Послато са WЦ шоље усинг БВК

• 2 months later...
Posted

Niski burek pekara.U kblo 45.Izuva sukana pita!

Posted

Niski burek pekara.U kblo 45.Izuva sukana pita!

Gde je to tacno, ne zvuci mi familijarno?

Ako bi me neko ogranicio samo na novobeogradske blokove, od 45-og do 64-og ukljucujuci i Bezaniju i rekao idi u onu koja je po tebi najbolja, ja bih zmureci kod Makedoncatm u tzv Limaritm (trzni centar preko puta pumpe pre skretanja tramvaja ka Savi). Pre ulaska uvek sebe teram da kupim samo dve piroske sa sirom i uvek izadjem sa trista dindzi vrednom kesom.

Posted

Gde je to tacno, ne zvuci mi familijarno?

Ako bi me neko ogranicio samo na novobeogradske blokove, od 45-og do 64-og ukljucujuci i Bezaniju i rekao idi u onu koja je po tebi najbolja, ja bih zmureci kod Makedoncatm u tzv Limaritm (trzni centar preko puta pumpe pre skretanja tramvaja ka Savi). Pre ulaska uvek sebe teram da kupim samo dve piroske sa sirom i uvek izadjem sa trista dindzi vrednom kesom.

Pekara je u onom enjub centru delu koji gleda ka tramvajima ćošak ka škodinom salonu, pored mesare.

Ako ti baš nije jasno onda ispod vučićevog bilborda.

Послато тетејцем

Posted

Pekara je u onom enjub centru delu koji gleda ka tramvajima ćošak ka škodinom salonu, pored mesare.

Ako ti baš nije jasno onda ispod vučićevog bilborda.

Послато тетејцем

E ovako objasnjava oridzinl™ enbidzijevac! :sleep:

Posted

ja mislim da je on taze 

Posted

Mooolim....????

Born&raised in kblo70

Ljubavni jadi naterali u St.Merkator

Zatim seljenje u srce tame u kblo 45!

NBG forevr!

Posted

Nisam našao adekvatniju temu pa kao ae ovde:

el neko zna šta se koji moj dogodilo s Roggenartima? Ja kupujem u onom u St. Markovića i kod Doma Omladine i oba su zatarabljena, stoji obaveštenje da će biti zatvoreni fazon do 18. 5, a pogle danas datum... Doduše, bio sam pre tri dana poslednji put.

Posted

zatvoren i u m. gorkog, izgleda da su pukli.

Posted

Naravno da su pukli kada im vekna leba košta 130 dinara

Posted (edited)

A vredela je 200, realno.

ništa, Vračarci mogu sad da kupuju "Sava" hleb ili ono đubre u "Hlebu i kiflama", a ostaće im neka parica za tiket, za to mora da ima, ali za dobru hranu - ne.

Edited by Грешни Василије
Posted

e a koja je fora sa hlebom i kiflama (osim sto su maznuli imidz od st paula i izmislili godinu osnivanja), zasto kod njih nista ne valja? od njih je jedino gora skroz losa pekara (ona preko puta studentskog doma u bulevaru), ciji se proizvodi mogu podneti samo ako se propusti rucak a uvece popije 6 piva. i oba lanca su non stop puna!

Posted

Slabo jedem hleb , 1 vekna mi traje dok ne pobuđavi. Kupim obično ražani "naše zrno" i ovo što sam pre neki dan kupio je drugačijeg sastava i ukusa, ima samo isti oblik. Te prevare me strašno nerviraju.

Sent from my HUAWEI Y210-0200 using Tapatalk 2

Posted (edited)

e a koja je fora sa hlebom i kiflama (osim sto su maznuli imidz od st paula i izmislili godinu osnivanja), zasto kod njih nista ne valja? od njih je jedino gora skroz losa pekara (ona preko puta studentskog doma u bulevaru), ciji se proizvodi mogu podneti samo ako se propusti rucak a uvece popije 6 piva. i oba lanca su non stop puna!

oni su jako privlačni za lower middle class snobove koji se lože na "venge" boju, stalnost ponude i lažno-starinski imidž i u suštini im je svejedno šta stavljaju u usta.

kombinacija najrazličitijih faktora je dovela do toga da mi imamo užasne prehrambene navike. ovo važi i za siromahe i za bogatune.

Edited by Грешни Василије